Hangi Şampuan ?
-
Müritler ben 3-4 yıldır Head and Shoulders kullanıyorum. 3-4 yıl önce feci bir kepek vardı bende bu şampuanla kepek diye bir şey kalmadı ama epey zamandır saçlarım fazlaca dökülüyor. Sık saçlı biri olduğum için fazla dert etmedim ama her banyo yapışımda gider tıkanacak neredeyse.
Bir iki arama yaptım google amcada bu sorunla karşılaşanlar var benim gibi ve artık değiştirmeye karar verdim şampuanı..
Saç bakımında iyi saçı güçleştirir dediğiniz bir Şampuan var mı ? Bioxcin vb. Şampuanları kullanmak istemiyorum.
-
hocam ben de yeni yeni fark ediyorum yıllardır bende aynısını kullanıyorum benim de saçlar dökülmeye başladı acaba şampuandan mıdır ki
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------hocam ben de yeni yeni fark ediyorum yıllardır bende aynısını kullanıyorum benim de saçlar dökülmeye başladı acaba şampuandan mıdır ki
-----------------------------Valla ilkten epeydir kullanıdığım için Şampuandan olduğunu düşünmedim ama gerçekten rahatsızlık verici boyuta ulaştı ve duş sırasında tavan yapıyor. Googlede "Head and Shoulders saç döküyor" diye arama yaptırdım aynı durumda olanlar var bende bilemedim ama değiştireceğim karar verdim.
Saç bakımı konusunda iyi bir şampuan öneren olmazsa ki başlığın hali ortada bioxcin kullanacağım bir süre.. Bioxcin kullanacağım da şuan saçımı görseniz bioxcin kullandığım için küfreder bir çok kişi çok sık saçlarım ama inanılmaz dökülüyor.
-
clear men kullan oda kepeği tamamen yok ediyo.
-
Dove forever
-
işyerimdekilerde bu konu hakkında bir kaç ay önce sürekli saçlar dökülüyor diye şikayet edip durdular. bir abimizin kızı eczacı ona sormuş eczacıda saçları dökülen kişiye duyduğum kadarıyla sarımsak şampuanı fiyto önermiş ne kadar doğru bilemem ama saçlarını her gün değil 2-3 günde bir yıka.. bitkisel şampuanlardan kullan ama hergün yıkama.. saçlarını her gün yıkarsan hangi şampuan kullanırsan kullan dökülür yavaştan..
-
Bu konuyu açtıktan sonra Clear'a geçmiştim biraz farketse de çok faydası olmadı..
Artık sorun etmeye başladım bu durumu.. Defne sabunu diyorlar kullanan bilgisi olan var mı ?
-
yeri gelmişken söyliyim alakasız olucak ama: mentollü şampuanla çekmeyin abi, ev arkadaşı almış geçende neye uğradığımı şaşırdım
-
bioxcin kullan haci .. 5 6 ay saclarin düzene girer sonrada panten besleyici sampuanlardan kullanmaya basla oyle devam et..
ama bunu unutma 6 ayda birkere sampuan degistir.
-
bıttım sabunu kullanında acayip yakıyor gözleri dökülme için iyidde sacı keçe gibi yapıyor
1. yıkamada bıttım sabunu 2. de head and bilmemney ile yıkayın
-