Hangisini Almalıyım ? [Hosting]
-
akweb reseller al 70 liraya yıllık 30 domain ekleyebiliyon
-
futurist bunu yazdı
paket olarak bilemiyorum
ama firma olarak ben natroyu öneririm. aksinide söyleyen olacaktır.
natro pahalıydı. biraz disipline bir yer.
bende güzelnetten aldım ama başlangıçta bal şekersin. 1 tl eksik göndermişim "olsun efendim falan" ne iyi dedim
sonra bir şey soruyorum yardımcı olan yok. çırpındım. karman çorman bir panel. ne bileyim haksızlık etmek istemem ama elektirik alamadım kısaca :)))
güzelhosting ve natroyu karıştırdın bence,
paneli bok gibi olan desteği dört işlem ötesinde hiç bir sorunu çözemeyen firma : natro
güzel hosting i çok hit almayacak siteler için kullanıyorum, hit alacak sitelerde patlıcak gibi geliyo nedense (fiyatlar düşük diye olabilir)
paran yetiyosa a2hosting.com dan al, illa yerli olsun diyosan http://www.alastyr.com/ var,
-
hocam istersen yıllık 100 tl ye sınırsız host saglayabilirim.
-
baristbt bunu yazdı
zamanından telefonla domain regletmişliğim var buraya , internet olmayan bir ortamda aniden gelen bir proje fikri için gecenin bi vakti telefonla domain ekletmiştim hesabıma
TWITTER SEN MİSİN?
SDFSDAJFHSD
-
Güzelhosting cidden iyidir. Müşteri ilişkisi konusunda çok iyiler. Hiç bir şeye yok demediklerini görmedim. Her sene Ramazan ve Kurban bayramlarında %40-%50 indirim yaparlar. alanadını %50 indirimli satarlar vs.
Cihan Nimsi burayı okuyorsa selamlar.
-
hocam www.tmf.gr ve www.xenakis-topografos.gr barindirdigim siteler. 1 sene icin senelik 50euro aliyorum.
lokasyon Yunanistan
ayrica .com domain temin ederim.Kagit vs gerekmez
-
futurist bunu yazdı
paket olarak bilemiyorum
ama firma olarak ben natroyu öneririm. aksinide söyleyen olacaktır.
natro pahalıydı. biraz disipline bir yer.
bende güzelnetten aldım ama başlangıçta bal şekersin. 1 tl eksik göndermişim "olsun efendim falan" ne iyi dedim
sonra bir şey soruyorum yardımcı olan yok. çırpındım. karman çorman bir panel. ne bileyim haksızlık etmek istemem ama elektirik alamadım kısaca :)))
Hocam guzelhost müşteri hizmetleri iyidir. Bana hemen cevap yazıyorlardı.
-
guzelhost sadece müşteri hizmetleri iyi, diğer türlü tamamen 5-10 lira için takla atan tayfadır. 3-5 gün önce bana cinnet geçirttiler resmen. ticketlara anında cevap geliyor ama ticketlarda ki cevap veren kişiler eğer ki değişirse ayvayı yediniz birbirlerinden haberleri yok
-
Bu panel webadam a ait.
ben 2012 den beri kullanıyorum . detaylar görselde mevcut.
burda webadamı övmeye gelmedim . güzeli natroyu kötülemeye gelmedim .
ben yıllardır reseller hizmeti alıyorum.
5 yıldır :) çok birşey yazmama gerek yok . -
Değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. Yorumlarınızı ve alternatifleri değerlendirip bir karara varacağım artık