Hani Birde Benjamin Vardı Tsubasa Gibin ..
-
Hafızam benı yanıltmıyosa eğer tusubasa benjamınden çok çok önce vardı.Öle mal mal düşünürken birden aklıma geldi o çizgifilm ama benjamın zıhnımde canlanamadı bir türlü arattım tarattım en ufak bi jpg bile bulamadım var mı bu adamın şeklini şemalını hatırlayan ? Sarı saçlı bir almandı sanırım,yaa bak nasıl dert ettim yaa boyle şeylere topik açmak huyum değildir ama walla acaip meraklandım.Bulan olursa bir videosunu yada resmini paylaşırsa çok sevinirim :))
-
benjaminle tusubasa aynı kişi değilmiydi ya :|
-
yok canım rene bi hava al gel demişti ama o kadar da değil artık :D
Tsubasa nın tam adı tsubasa ozara ,benjamin farklı bir kişi siz olayları karıştırıyorsunuz amirim :) -
benjamin balet diye biliyorum yani balerin bi sevgilisi vardı çizgi filmde benjaminde bale sayesinde değişik vuruşlar yapiyordu(akula,magnum ve kartal vuruşları)sonra erik ve cesar vardı onlarda usta topculardı.:D benjamin tsubasadan daha eskiydi ve çok daha güzeldi.sabahın köründe kalkar izlerdim.
-
yok hocam o da siyah saçlıydı.. ve tsubasadan daha karizmaydı.. sevgilisi falan vardı :) çok güzel bi çizgi filmdi..
-
benjamini hatırlıyorum magnum vuruşu felan yapıyordu.sevdiği kızın abisi vardı sarı saçlı adı eric ti
bide kaleci şekerduvar wardı hayvan gibi bişeydi buna gol atamıyoalrdı
-
http://www.youtube.com/watch?v=xUmGr6yz9io
işte izlemeyenler için bi bölüm :)
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------yok hocam o da siyah saçlıydı.. ve tsubasadan daha karizmaydı.. sevgilisi falan vardı :) çok güzel bi çizgi filmdi..
-----------------------------harb yaw ne guzel di bu... bide albatros vurusumu ne ardi :B
-
benjamen siyah saçli bi futbolcu deilmiydi :|
-
yahudinin ne işi var futbolla
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------
yahudinin ne işi var futbolla
-----------------------------niye insan değiller mi ?
Toplam Hit: 2160 Toplam Mesaj: 16