Hannibalgan - Şizofrenik Nağmeler E-Book
-
http://hotfile.com/dl/110353238/55dc0d7/izofrenik_Nameler.pdf.html
Hayrını görün gari ;)
-
teşekkürler depresif kalem.
-
eyvallah ...
-
"Sende kendini ne sanıyorsun boyle liseli ergen tripleriyle milleti etkilemeye çalışma.Yazdıklarınında hiç bir edebi tarafı yok.."
olum boyle biri vardı iyi hatırlıyorum her konuna yazıyordu kimdi o?
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
"Sende kendini ne sanıyorsun boyle liseli ergen tripleriyle milleti etkilemeye çalışma.Yazdıklarınında hiç bir edebi tarafı yok.."
olum boyle biri vardı iyi hatırlıyorum her konuna yazıyordu kimdi o?
-----------------------------Boşver kardeşim, Hotfile verilerine göre bu sabah 8000. kez downloas edilmiş. Hala şaka gibi geliyor
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Boşver kardeşim, Hotfile verilerine göre bu sabah 8000. kez downloas edilmiş. Hala şaka gibi geliyor
Hadi Parayı Kırdın :D
Edit : Hastasıyız Dedeeeeeee
-
HeyQirs bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
Hadi Parayı Kırdın :D
-----------------------------Yok lan hotfile hesabım free olduğu için bi halt verdiği yok
-
hannibalımın en büyük düşmanı seks'dir. herşey bir sevişmeye bakar. kardeşim bir sevişse kasları gevşeyecek, rahatlayacak, karnı kelebekler vadisine dönecek. bak o zaman bir daha kaleminden böyle şeyler çıkıyor mu:)
-
Triumph bunu yazdı:
hannibalımın en büyük düşmanı seks'dir. herşey bir sevişmeye bakar. kardeşim bir sevişse kasları gevşeyecek, rahatlayacak, karnı kelebekler vadisine dönecek. bak o zaman bir daha kaleminden böyle şeyler çıkıyor mu:)
-----------------------------Yok paşam yok dediğin gibi olmadı hiç. Eğer öyle olsaydı benim hiç kalemi elime almamam gerekirdi zaten ;)
-
now dl
Edit:
Hocam her yazında sitenin reklamı var, transparan yapsaydın bari? Yazıların üstüne gelenleri okuyamıyorum :S
-
olm diyeydin paralı hf verir yanında 2 de mp3 atar dosyayı şişirin paranın amua korduk :D