Hap İçecem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    profilinde 16 yasinda oldugunu belirtmissin. 16 yasinda bir insani nasil icki kesmez uyusturucu arayisina girer anlamak zor. bu konuyu  gecelim.
    sorunun varsa git doktora eminim sana yardimci olurlar. 1 kere yasayacagin sana verilmis en degerli seyi hayatini, boyle sacmaliklara kanip bosu bosuna harcama. bilki sana burada bu guzel! tavsiyelerde bulunanlardan da medet umma...eminol ki iyiligini dusunmuyorlar...

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RedKit
    RedKit's avatar
    Erkek

hocam bence hiç başlama hapa falan.bizim bi arkadaş vardı.adam yakışıklı falandı.Allah doyursun gözünü dahada artizlik yapmak için başladı.şimdi yüzü gözü kayık.kızlar eskiden buna hasta olrdu.şimdi gördülermi yollarını deiştiriolar.bence boşwer hayatının hatassını yaparsn

her horoz kendi çöplüğünde denizli horozu her yerde öter
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilmiom
    bilmiom's avatar
    Erkek
    hepiniz saolun tşk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mit
    mit's avatar
    Erkek

birisi   akinaton   felan  ilaçların ismi vermiş  onlar  kafa  yapar ama  akinaton YEŞİL REÇETE yle  satılan bi  ilaçtır  a.q  nasıl alcak:D

torbacıya  baan bi  akinaton verde  diyemez:DD

onlar   akinatona  allar  bilir ne diyorlar  torbacılar  o ismi  bilmek lazım bence  yoksa  bakkaldan alır gibi  eczxaneden alamassınız:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

Eline ne geçecek ? Mazoşist misin? Hayır tamam iç ben karışamam bunu diğer insanlarda paylaşabilirsinde forum böle saçma konularla fazla doldu sana art bi niyetim yok :)

kimse internetten ne içeyim taktik verin demez heralde

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    hap kötü bişi hocam, kimyasal kullancaksan kokain kullan, biraz pahalı ama artisliğinde olur :D onu alcan param yok dersen ya geceleri gaspa çık yada esrar kullan, kokain dışındaki hiçbi kimyasalı sevmem, çekici gelmiyo bana
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muhbir
    muhbir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben işi çözdüm

hani bir mürdik kanla ile vodkayı karıştırıp içiordu orayada rene bir yorum yapmıştı"bu sitede el üstünde tutulursun" die bu adamda onu okumuş böle bir konu açmış o daha sigarayı tutamaz bu adam ;) 

muhbir-tbt@hotmail.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

Athzai_Khaine bunu yazdı:
    -----------------------------
    hap kötü bişi hocam, kimyasal kullancaksan kokain kullan, biraz pahalı ama artisliğinde olur :D onu alcan param yok dersen ya geceleri gaspa çık yada esrar kullan, kokain dışındaki hiçbi kimyasalı sevmem, çekici gelmiyo bana
    direk sönsün hayatı yani ;)

konuyu meraktan açtıgına inanıyorum.

biz burda adama neyin ne oldugunu söylemessek adam gidip başka bi yerden bulucak belkide birini kesicek biz bunu önlemeye çalışıyoruz. (arkadaşı sevmediğimizden veya düşünmediğimizden değil oke?)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melih007
    melih007's avatar
    Erkek

Power-Hacker bunu yazdı:
    olm kafayımı yedin sen ne içeyim bari buraya açma millet uyuşturucu yeri sanacak burayı tovbe ya modlardan ricam konu kapansın ne içersen iç bize ne çok güzel bir şeymiş gibi ne içeyim diyorsun kötü örnek olma

hala  yaşıyonmuuuuuuuuu sennnn

Reklamsiz bir dunya icin el ele !
Toplam Hit: 9831 Toplam Mesaj: 64