Hap İçecem
-
profilinde 16 yasinda oldugunu belirtmissin. 16 yasinda bir insani nasil icki kesmez uyusturucu arayisina girer anlamak zor. bu konuyu gecelim.
sorunun varsa git doktora eminim sana yardimci olurlar. 1 kere yasayacagin sana verilmis en degerli seyi hayatini, boyle sacmaliklara kanip bosu bosuna harcama. bilki sana burada bu guzel! tavsiyelerde bulunanlardan da medet umma...eminol ki iyiligini dusunmuyorlar... -
hocam bence hiç başlama hapa falan.bizim bi arkadaş vardı.adam yakışıklı falandı.Allah doyursun gözünü dahada artizlik yapmak için başladı.şimdi yüzü gözü kayık.kızlar eskiden buna hasta olrdu.şimdi gördülermi yollarını deiştiriolar.bence boşwer hayatının hatassını yaparsn
-
hepiniz saolun tşk
-
birisi akinaton felan ilaçların ismi vermiş onlar kafa yapar ama akinaton YEŞİL REÇETE yle satılan bi ilaçtır a.q nasıl alcak:D
torbacıya baan bi akinaton verde diyemez:DD
onlar akinatona allar bilir ne diyorlar torbacılar o ismi bilmek lazım bence yoksa bakkaldan alır gibi eczxaneden alamassınız:D
-
-
Eline ne geçecek ? Mazoşist misin? Hayır tamam iç ben karışamam bunu diğer insanlarda paylaşabilirsinde forum böle saçma konularla fazla doldu sana art bi niyetim yok :)
kimse internetten ne içeyim taktik verin demez heralde
-
hap kötü bişi hocam, kimyasal kullancaksan kokain kullan, biraz pahalı ama artisliğinde olur :D onu alcan param yok dersen ya geceleri gaspa çık yada esrar kullan, kokain dışındaki hiçbi kimyasalı sevmem, çekici gelmiyo bana
-
ben işi çözdüm
hani bir mürdik kanla ile vodkayı karıştırıp içiordu orayada rene bir yorum yapmıştı"bu sitede el üstünde tutulursun" die bu adamda onu okumuş böle bir konu açmış o daha sigarayı tutamaz bu adam ;)
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------
hap kötü bişi hocam, kimyasal kullancaksan kokain kullan, biraz pahalı ama artisliğinde olur :D onu alcan param yok dersen ya geceleri gaspa çık yada esrar kullan, kokain dışındaki hiçbi kimyasalı sevmem, çekici gelmiyo bana
direk sönsün hayatı yani ;)konuyu meraktan açtıgına inanıyorum.
biz burda adama neyin ne oldugunu söylemessek adam gidip başka bi yerden bulucak belkide birini kesicek biz bunu önlemeye çalışıyoruz. (arkadaşı sevmediğimizden veya düşünmediğimizden değil oke?)
-
Power-Hacker bunu yazdı:
olm kafayımı yedin sen ne içeyim bari buraya açma millet uyuşturucu yeri sanacak burayı tovbe ya modlardan ricam konu kapansın ne içersen iç bize ne çok güzel bir şeymiş gibi ne içeyim diyorsun kötü örnek olma
-----------------------------hala yaşıyonmuuuuuuuuu sennnn