Harbiden Aşık Oldum Ya...
-
Daha gecengun bu konuyu actim...
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=59403
ulan bugun bir guzel gordum,piyasadaki conconlardan farkli...harbiden elektrik aldim..yokboyle bir duygu...yillar once seline karsi hissettiklerimi hissettim...ilk goruste ask gibi birsey oldu...sonumuz hayrola...
-
daimi mutluluklar dileyeceğim ama istatistik ve deneyimlerime göre hiç bir aşkın ömrü sürekli mutluluklarla geçmiyor.ben yinede mutlu bir başlangıç ve mutlu bir son diliyorum bu aradaki süreçteki mutluluksa size kalmış.bu arada aşka inanmıyorum kardeşim yok öyle bir şey.ayrıca sarışınlar boktur aşk yoktur.
senle ortak noktamız bende vaktinde aynı dediğin özellikte bir kızla karşılaştım.inanılmaz güzeldi.ve çok efendi görünüyordu.meğer ki o masum suratının altında bir şeytan yatıyormuş orospunun aha imzama kazıdım ismini...
-
yok haci bu sarsin degil,selin sarisin ve guzeldi cok masumdu ama o yuzun altinda bir seytan yattigini 4-5 yil sonra farkettim :D
-
olm ilk görüşte aşk yalan.anlamaz bunu karı milleti.sakın hemen ilanı aşk etme .biraz bekle yakınlaş fln.
bide, akü mü lan bu elektrik veriyo? :D
-
compu harbi mi diyorsun sen ?olm sen asik olamazsin sen robotsun, androidsin,
-
bu aralarda herkes aşık oluyor
-
o linkte dediklerini hissettim. 2 yıl sonucu elde var sıfır. kızları pek sevmiyorum o günden sonra. fingirdeşmek isteyenler oluyordur arada illaki ama yaza kaldı bizim sevgi denen o meymelet. sorumluluklarım ağır kaldıramam şu aralar.
başarılar dilerim. aşık olmak : ölmektir. tabi biz aşık oldum deriz o anda :))) kolay gelsin
-
muritler nedir bu yhaw.. bahar geldi millet aşık oluyo:D
-
Hayat sevince güzel :D Bekleyin bende de olacak bişeler bu yaza kadar :F
-
aska gerenk yok :) sen takılmana bak hacı..
-
Başkasına aşık olmuşsun ama ilk aşkına sahip olduğun hisler şimdi başkasına ait..
Ama onun üzerinden gidiyorsun..
Başkasına aşık olurken bile ona aşık olduğun gibi aşık oluyorsun..
Aşkını ilkine hissettiğin gibi hissediyorsun bir başkasına..
Sen o kıza aşık olamazsın, sevemezsin ki...
Eğer öyle başlayacaksa bir ilişki, beklentilerin olacak..
Başlangıcı öyleyse ilkindeki gibi gelişecek sanacaksın..
Ama sen zaten ona aşık değilsin ki...
Sen ona aşık olamazsın, olmadın ki...