Harçlar Geri Geldi Obs Den Gördüğüm Kadarıyla...
-
Yeri ve zamani geldiginde gundemi degistirmek icin bir gece yarisi yasalarimizda yerini alacaktir.
-
yaparlar yaparlar kızancıkları sopaladılar ya yaparlar...ama sanırım yetişmicek ve harç paralarını alacaklar ve yönetmelik yürürlüğe girdiğinde de hesaplara geri yatıracaklar...(geçen sene bizde böyle bişiler oldu 3. sene iin ders başına katmerli bi para aldıydılar sonra onları geri yatırdılar...)
-
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ'nden Duyuru:
Harç işlemlerinin aktifleştirilebilmesi için Bakanlar Kurulunun kararı beklenmektedir. Harçlarla ilgili şu an herhangi bir işlem yapılmasına gerek yoktur, mümkün de değildir. Bu konudaki gelişmeler de öğrencilerimize ayrıca SMS ile bilgilendirilecektir.
-
Bizim okulda da sis açıkladı öğrenci harçlarını kalkan tek bir şey var oda kaçacak bir tarafımıza..
-
Dilek32 bunu yazdı
Harç işlemlerinin aktifleştirilebilmesi için Bakanlar Kurulunun kararı beklenmektedir. Harçlarla ilgili şu an herhangi bir işlem yapılmasına gerek yoktur, mümkün de değildir. Bu konudaki gelişmeler de öğrencilerimize ayrıca SMS ile bilgilendirilecektir.
bakalım yoktur inş. laptop alacaz daha :W
-
tayyip hangi dediğin arkasında durdu ki bunun arkasında dursun.
-
Dilek32 bunu yazdı
aynen dayı ,
hocalar sakin olun bakanlar kurulu toplanmadan kimse bi s*kim diyemezde.
-
beyler bu iş iyice muallaka çıktı tanıdıklar kayıt yaptırmaya gitmişler harç parası alınmamış aynı durumu yaşayan varmı ben daha kaydı yaptırmadım aksine harç paraları için son gün 7si benim kayıt günümde 7 :S
-
mersin uni. oibs de harçların olması gereken yerde harçlar yok. Galiba cidden yok. 27 sinde de bizim kayıtlar başlıyor galiba.
-
kalkarsa yatırılanı geri vermek imkansız gibi bişey. onun için şimdiden almıyolardır. çünkü kalkmazsa rahat alırlar. üniversiteler de kesin gözüyle bakıyodur kalkacağına. belki gizli bi emir falan geldi bilinmez ki.
biri 29 ağustosa kadar bakanlar kurulu karar çıkartmazsa kalkmayacak demişti kimdi o yav? o açıklayabilir birşeyler herhalde.