Hard Disk Satan Var Mı?
-
Hocalar 1 tb ve üzeri kapasite de hard disk alıcam. Satan arkadaşlar varsa burdan yazsınlar.Kafama yatan ürün olursa alıcam.Şimdiden sağolun. :)
-
http://tinyurl.com/nq2ot8x bunun 1 tb versiyonu var
1.5 yıl garantili.. sert kılıfıda var
bir kaç güne para durumuma bağlı olarak sana satabilirim.
-
sivil bunu yazdı
http://tinyurl.com/nq2ot8x bunun 1 tb versiyonu var
1.5 yıl garantili.. sert kılıfıda var
bir kaç güne para durumuma bağlı olarak sana satabilirim.
Harici hard disk aramıyorum hocam. Belirtmeyi unutmuşum kusura bakma. :)
-
sıkıntı yok. ama belirtmen gerekirdi doğru. iki tane harddiskim var ondan demiştim.
-
Up olsun. Satan yok mu hocalar?
-
Notebook HDD işini gorur mu?
1 TB?
JiggSaw tarafından 14/Tem/13 15:01 tarihinde düzenlenmiştir
Harici HDD ım vardı 1 tane , Notebook a SSD takınca Notebooktakı 1 TB bosa cıktı... Aparatla falan zaten masaustune de takarsın yada Notebok ta kullanırsın ...
Özellıklerını pek sorma Lenovo Z580 in üzerınden cıkardım netten arastırabılırısın hocam işini gorecekse!!! -
suhatuna bunu yazdı
1 TB?
Yok hocam.Normal kasa için hard disk lazım.
-
karabuyucu bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
1 TB?
Yok hocam.Normal kasa için hard disk lazım.
Aparatla onu sağlarsın hocam uygun fıyatlı verırdım , arastır Aklında bulunsun...!
-
hepsi burada 1 tb wd 166 lira bak istersen .
-
suhatuna bunu yazdı
1 TB?
Harici HDD ım vardı 1 tane , Notebook a SSD takınca Notebooktakı 1 TB bosa cıktı... Aparatla falan zaten masaustune de takarsın yada Notebok ta kullanırsın ...
Özellıklerını pek sorma Lenovo Z580 in üzerınden cıkardım netten arastırabılırısın hocam işini gorecekse!!!fiyat olarak ne diyosun hoca?
-
hatayi bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
1 TB?
Özellıklerını pek sorma Lenovo Z580 in üzerınden cıkardım netten arastırabılırısın hocam işini gorecekse!!!fiyat olarak ne diyosun hoca?