Hard Diskten Ftp Açmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilemem83
    bilemem83's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    statik ip aldım hard diskimden ftp açmak istiyorum yardımcı olurmusnuz arakdaşlar

Sizler, Bizlerden Mekanik Sinyaller beklerken , Bizler de Sizlerden Beyin Sinyalleri bekliyoruz!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bu konuyla ilgili arama yaparsan bi kaç konu vardı çözüme ulaşan bi bak istersen..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

bilemem83 bunu yazdı:
    -----------------------------
    statik ip aldım hard diskimden ftp açmak istiyorum yardımcı olurmusnuz arakdaşlar

aslinda demek istedigin sey , sabit ip aldim ve bilgisayarima ftp server kurup harddiskimden bir parcayi ftp servera ayirmak.

Soruna boyle yaklasinca ve google'a ustteki cumlenin icinde gecen kelimeleri ve kelime gruplarini yazinca , google gercekten birsuru

dokuman var kardesim eminim cok yararli olcaktir.Ornek ben yaptim simdi google a sordum relational keywordleri baka bu sonuclari verdi =>

http://www.maxicep.com/yararli-bilgiler-ve-digerleri/bilgisayarda-ftp-serveri-acma-6466.html

http://www.frmtr.com/network-ve-internet/901-passive-ip-ile-disariya-ftp-server-acmak.html

http://www.frmtr.com/network-ve-internet/69279-adsl-de-ftp-server-acmak.html

ornekler daha binlerce.Kolay gelsin kardesim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilemem83
    bilemem83's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bilemem83 bunu yazdı:

aslinda demek istedigin sey , sabit ip aldim ve bilgisayarima ftp server kurup harddiskimden bir parcayi ftp servera ayirmak.

Soruna boyle yaklasinca ve google'a ustteki cumlenin icinde gecen kelimeleri ve kelime gruplarini yazinca , google gercekten birsuru

dokuman var kardesim eminim cok yararli olcaktir.Ornek ben yaptim simdi google a sordum relational keywordleri baka bu sonuclari verdi =>

http://www.maxicep.com/yararli-bilgiler-ve-digerleri/bilgisayarda-ftp-serveri-acma-6466.html

http://www.frmtr.com/network-ve-internet/901-passive-ip-ile-disariya-ftp-server-acmak.html

http://www.frmtr.com/network-ve-internet/69279-adsl-de-ftp-server-acmak.html

ornekler daha binlerce.Kolay gelsin kardesim.

öncelikle ilgin için teşekür ederim

örneğin Quick ‘n Easy FTP Server 2.4.1 ile gerekli tüm işlemleri anlatıldığı gibi harfiyen yapıyorum ancak  ağ içinde ftp oluyor dışardan girmek istediğimde routere dalıyor  yada ftpde dosyalar boş gözüküyor

sonra aşağıdaki linkte anlatılanları yine uyguladım fakat yine aynı hatayı alıyorum ağ içerisinde ftp oluyor dışardan ulaşılamıyor sayfa :S

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=39103

bu işin inceliğini bilen varmı arkadaşlar saatlerdir bununla uğraşıyorum

Sizler, Bizlerden Mekanik Sinyaller beklerken , Bizler de Sizlerden Beyin Sinyalleri bekliyoruz!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

oncelikle routerinda 21 nolu port icin gerekli izinler varmi ? ve bilgisayarindaki windows ve diger firewall larinda 21 numarali port icin izinlerini aldinmi ?

bunlar tamamsa bile windowsun paylasacagin klasor icin ntfs yazma okuma izinleri tamammi ? hersey tamamsa malesef birsey diyemem uzman arkadaslara

danismak lazim kardesim :(  ama bak belki windows2000server yada windows2003server bulup bunlari bilgisayarina yukleyip server olarak kullanabilirsin

hemde kisisel isletim sistemi olarakta.Hatta gecen forumlarda rene yada computerwolf arkadasimiz windows2008server isletim sistemini paylasmisti

nasil kurulum ve yapilandirma yapilcagini sorunlarin asilcagini anlatmisti , bence onlardanda yardim isteyebilirsin , hatta windows2008server i sen bul simdi forumdan

indirmeye basla bildigim kadariyla compu arkadasiiz bilgisayarinda kullaniyordu onu isletim sistemi olarak , sende kurduktan sonra bence ondan yardim istersen

eminimki sorununu halletceksindir kardesim.iyi gunler. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fearlessalien
    fearlessalien's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bazı modemler örneğin USRobotics 80 ve 21 portunu kullanmana izin vermeyebilir.Çünkü bu portları kendine ayırmıştır.(bu yüzden ilk ve son usrobotics modem almam olacak) Port eklerken portu ekler ama uyarı verir, yani port aktif olmaz. Buna dikkat et, ve eğer böyle bir durum söz konusu ise 80 yerine 8080 21 yerine 2121 portlarını açabilirsin modeminden.Sonra da kullandığın ftp aracı o herneyse onun arayüzünden de aynı port bilgisini girdikten sonra sorunsuz çalışması gerekir.

"Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Şu Adımları İzle Modemine Girip 20ve21 Portlarını Ftp Kuracagın Localdaki Makınaya Yönlendırmen Lazım.. Bunu Yaptıkdan Sonra.. FTP Kurma Programları Mevcut. Kurdukdan Sonra.. Paylaşacagın Dosyayı Gösterip .. Telekomun verdigi ipden Dışardan Bağlanabılırsın. Serv -U FTP Server Programını Öneririm.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilemem83
    bilemem83's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

internetten araştırıp birtakım programlar kurdum en son kurduğum program ise cesarftp bundada gerekli herşeyi yapıyorum 

local ip 194.168.2.4

browserde ftp://194.168.2.4 olarak girebiliyorum

fakat sabit ip ile giriş mümkün olmuyor 

modemimin markası modeli 

airties rt-111

gerekli port yönlendirmelerini nat bölümünden yaptım 

firewall kısmından da dmz ayarını kullandığım pc nin local ipsini yazdım sonuç değişmedi

bir yerde bir hatamı yapıyorum

arkadaşlar yardım lütfen :(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilemem83
    bilemem83's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bulletproof ftp server kurdum ağ içerisinde ftp açılyor dış ip den girilmiyor :S

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hımm bu güzel bişi :)=

peki adam benden dosya çekerkin download değil uqload olarak gidecek kota yemez yani he?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    zor iş yaw

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 4931 Toplam Mesaj: 17