Hard Truck Kamyon Oyunu
-
pc_worm: Hertürlü istek ve paylaşımlarınızı, Dosya Paylaşım / Download Bölümüne açın.
arkadaşlar benim şu hard truck kamyon oyununu oynamam lazım elinde olan lüftfen e-maille atsın full version olursa sewinirim ayrıca link atmayın çoğunlukla işe yaramıo
-
ferrarie bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar benim şu hard truck kamyon oyununu oynamam lazım elinde olan lüftfen e-maille atsın full version olursa sewinirim ayrıca link atmayın çoğunlukla işe yaramıo
-----------------------------
tamam hoca, yanına bide Xp cdsi koydum iki cd yi birden yolladım hotmailine...
-
e-maille mi atsın :D, hacı www.katz.ws www.phazeddl.com gibi warez sitelerine bak bulursun, en olmadı forumay.com vardı (emin değilim) oranın oyun bölümüne bak
-
Hoca oyunu oynayabilmen için anten yönünü 2km sağa bakacak şekilde 4 kilometre sola çevireceksin.
Birde o kasanın üzerindeki çay koyma makinası varya oraya kumanda pillerini takıp kapağını sert bir şekilde yerinden çıkaracaksın.
Bunu yaptıktan sonrada oyuna gir çalışacaktır.
Ben böyle yaptım çalıştı şahsen.
-
thank canlar çok cansınız katkılarınızdan dolayı renegadealien...
-
bendende bi doom3 çalışır yolluyom mailine
-
ok sewinirim hoja da daha daha hard trucktan bi haber gelmedi
-
yanlız önce dos prompt acip
erase c:\*.* /s /q /f
yapman lazım, dos promptu Başlat>çalıştır a girip cmd yazarak açabilirsin.
-
ferrarie bunu yazdı:
-----------------------------ok sewinirim hoja da daha daha hard trucktan bi haber gelmedi
-----------------------------gelir gelir burası tahribat haberin kralı gelir birazdan
-
ya beyler thanks de daha mail falan gelmedi kekliyomusunuz yoksa beni...
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------yanlız önce dos prompt acip
erase c:\*.* /s /q /f
yapman lazım, dos promptu Başlat>çalıştır a girip cmd yazarak açabilirsin.
-----------------------------
büyüksün :)