Harddisk
-
muridler bu konuda biraz bilgisizim bilgisayarimin harddiski bozuldu ve yeni bir harddisk almaya karar verdim ama sitelerde gordugum kadariyla hep sata2 harddiskler var. sata2 nin sata dan farki nedir? sata2 anakartima uyarmi? begendigim harddisk bu http://www.hizlial.com/uruninceleme.aspx?urunid=30.010.1271.0010
acaba daha iyisi daha ucuza bulunabilir mi? yorumlarinizi bekliyorum
-
hadi donanimci muridler illa geyik mi olmasi lazim yorum yapmaniz icin yaw :D
-
insanların sana cevap verebilmesi için anakartını bilmeleri lazım dimi?
-
sandman bunu yazdı:
-----------------------------
insanların sana cevap verebilmesi için anakartını bilmeleri lazım dimi?
-----------------------------heeeee burdan kaynaklaniyor demek ki :D hocam kusura bakmayin cevap verin falan demezdim de vaktim kisitli
anakartim asus k8n
-
wardir tabi uygunu araştirlir tam bilgileri wer dediği gibi anakartin markasi ne sen ne istion bişi anlamadim ben
-
FiL3MAN bunu yazdı:
wardir tabi uygunu araştirlir tam bilgileri wer dediği gibi anakartin markasi ne sen ne istion bişi anlamadim ben
-----------------------------anakartin markasi bi onceki mesajimda yaziyo ne istedigim de ilk mesajimda yaziyo sen neyi anlamadin?
-
sata dedigimiz icat 1 saniyede 150 mb veri hızına sahipti bu sata 2 zamazingosu 1 saniyede 300 mb veri hızına sahip oldu
sen ana kartının modelini yazacaksınki senin anakartında var olup olmadıgını bilmedigimiz sata girişleri sata mı sata 2 mi
yani ana kartın destekliyor ise sata 2 alacak hızlı veri ulaşımının tadına varacaksın.
-
madem anlasilmior bi daha yazayim anakartim asus k8n sata 2 destegi yok sata destekli ama sata2 ler daha ucuz ve daha cok on bellegi var yani ben sata2 alsam
bi sorun cikar mi diorum
-
ana kartının tam modelini google'a yaz , ordan bak neleri desteklior desteklemior.. bu kdr zormu ? neden illa herşeyi başkalarının sizin için yapmasını bekliosunz..
-
cLust3R bunu yazdı:
ana kartının tam modelini google'a yaz , ordan bak neleri desteklior desteklemior.. bu kdr zormu ? neden illa herşeyi başkalarının sizin için yapmasını bekliosunz..
-----------------------------eleman bi de gaza getirmeye çalışıyo :)
-
insaf ya kardesim bi okusaydin bari nerden bilion google da aramadigimi ayrica ben uyumlu mu die sormuyorum ki sata2 desteklemio anakartim desteklemeyen anakarta sata2 takilabilir mi die sordum desteklirsa hangi marka iidir die sordum hatta bi de link verdim bu disk iyi mi die ama senin amacin okuyup yardim etmek olmadigi icin gormemisindir