folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Harddiskim Kafa Atıyor,Bende Ona Atayım Mı?

Harddiskim Kafa Atıyor,Bende Ona Atayım Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

hdd dim kafa atıyyor

yaklaşık 7 aydır

ama kafa atınca pc yi kapatıodum

slaveleri söküp takıodum düzeliordu :)

artık kafayı yedirtior

ne yaptıysam sürekli kafa atıor birde değişik bi ses daha gelior iyice pertledi ayni :( 

80 gb lık olduğu için içim yanıor benimde kafa atmama

15-20 ytl ye yerine koyabilir miyim 80 gb lık hdd (2.el) 

eğer yerine koyabilirsem kafa atıcam bende

burya vediosunu koyarım :) 

"Murid" Değil "Murit"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşım belli ki hdd'de fiziksel bir sorun oluşmuş. ve şimdiye kadar da önemli yedeklerini kaybetmemişe benziyorsun (:

en yakın zamanda o hdd'deyi değiştir. olan sana olur. rahat kullanamazsın,tam biriyle konuşursun takılır,önemli dosyaların vardır okumaz... benden söylemesi en kısa zamanda değiştir.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşım belli ki hdd'de fiziksel bir sorun oluşmuş. ve şimdiye kadar da önemli yedeklerini kaybetmemişe benziyorsun (:

en yakın zamanda o hdd'deyi değiştir. olan sana olur. rahat kullanamazsın,tam biriyle konuşursun takılır,önemli dosyaların vardır okumaz... benden söylemesi en kısa zamanda değiştir.

bende diom evde* tamiri var mıdır

veya direkt kafayı gömiyim mi?

*nickimyok dan gene bi çözüm istiorum

tencere mi koyayım üstüne? 

"Murid" Değil "Murit"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

kafa atmaz olm

kafa vurur :D neyse :D

yapman gereken basit ^_^ hdd i önce birine geçir... sonra onun parasına birazda para kat al kendine yenisini :D

bnm 250 lik kafa vuruyo suan :D ve ben bugun öle yapcam :D  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    hdd tamiri diye bişey yoktur ki. yani kimse uğraşmaz. evde hiç yapamazsın zaten  yedek parçan da yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmotioN
    EmotioN's avatar
    Erkek

hocam önemli bilgiler yksa hdd de at gitsin kafa..ama varsa kurtarmaya çalış kurtarırsanda kurtaramasanda at kafayı :D

ayrıca evde tamiri olmaz..

bazıları için karanlık , korkunun kaynağıdır.bazılarınında tek bildiği şey..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

hardisk nasil kafa atar yaw :D :0 :/ 

Ajan    sole bir hata duzeltilebilir ama harddiskte... diskin altindaki kart aynisi ile  degistirilebilr bulunabilirse ama :D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    thrbtcell bunu yazdı:

hardisk nasil kafa atar yaw :D :0 :/ 

Ajan    sole bir hata duzeltilebilir ama harddiskte... diskin altindaki kart aynisi ile  degistirilebilr bulunabilirse ama :D

hocam haklısın ama bide ticari olarak düşün. garantisi yok. bide hdd yani. bide adamın bilgilerini uçurursak? yaw yenisini satmak varken niye tamirle uğraşalım ki :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

mecidiyeköyde arkadaş bilgisayar diye bi yer var. seagate türkiye distribütörü. tamir icin istiosan en ii yer burası diyebilirim :P öbür türlü hdd yi buzdolabında felan bekletmeyi dene :D garip ama etkili :D ama en iyisi al yeni bi hdd içindekileri aktar ona verilerine zarar gelmeden. evde tamir edemezsin o hdd yi bi kere açtıktan sonra içindeki hava basıncını ayarlayamazsın :) açtıktan sonra artık yalan olur o :D

edit: ayrıca diskin kafa atması alttaki kart ile ilgili bişe deil ;) tamamen disklerle ilgili bi sorun. ayrıca o kartı kaldırdıktan sonra hdd nin içindeki hava basıncını kaybedersin ve hiç kullanamazsın. o kadar kolay deil onun tamiri ;) 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2006
    2006's avatar
    Erkek

HDD tamiri olmaz. arkadaşların dediği gibi biran önce veri kaybetmeden yedek alıp,değiştirmen. sökebiliyorsan sök :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

bideburda bi uye vardi hardisk fabrikasinda calismis,uzak doguda bi ulkede :D.. simdi adini hatirlayamadim belki bakar konuya .. ziplatayam..

saygilarimla.. :) 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2517 Toplam Mesaj: 16