Hareketli Banner
-
selam arkadaşlar emlak sitem için güzel bir banner e ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim siverek emlak sitesi diye olacak siverek emlak üstte sitesi altta yardımcı olacak ve olmayacak arkadaşlara teşekkürler
-
Balık verememde ,tutmanda yardımcı olabilirim..
"Swftext ", "Flash Intro and Banner Maker" programlama gerektirmeden direk text girerek güzel şeyler yapabilirsin.. İçinde hem background hemde text için güzel efektler var
sen şimdilik araştır bende "Flash Intro and Banner Maker" upload edeyim ;)
-
benim bnner yapımı derslerim vardı gif bilmiyom bi ara linkleri kopmadıysa indirirsin
tahribat da hazıra konmak yokttur kendin yapacaksın
-
eyvallah herkese teşekkürlerii bildirmiştim
-
Prof. efektler var işinizi fazlasıyla halledebilirsiniz bence ..
Bu arada siteni ineledim hoca Movie kısmında 600x74 lük yeni bir çalışma sayfası oluşturacaksın Text Effect kısmındada yazı ekleyip çıkarabilirisin , Projeyi flasha çevirip kaydetmek içinde en altta Publishmenüsünden olacak Program full cracklenmiş hali direk içinden flashbannermaker.exe tıklayarak çalışır olmazsa içinde patch de mevcut
"Flash Intro and Banner Maker"
http://www.zshare.net/download/53245465bd78c4a3/
şifre : www.tahribat.com
-
şifrelenmiş dosya diyor şifre istiyor
-
kenankonak bunu yazdı:
-----------------------------
şifrelenmiş dosya diyor şifre istiyor
-----------------------------Adam yazmış şifreyi oraya zaten
www.tahribat.com
-
yok hocanın bi suçu yok :) ben önce eklemeyi unuttum sonra yazdim şifreyi :$
-
temel olarak şu programları indir ;
jasc animation shop & photofiltre
ayrıca photofiltre için janjanlı yazıtipleri indir.
photofiltrede main frame olarak kafana göre emlak yazını yaz süsle.''.jpg'' olarak kaydet.
jascı aç kaydettiğin resmi içine sürükle sağ tıkla fade tarzı yavaş yavaş kaybolan, beliren efektler ver.işin yaratıcılığı sana kalmış.
benzer şekilde yapılmış örnek;

-
haricinde ben yanlış hatırlamıyorsam flash effect maker kullanıyodum ondada müridlerin verdiği gibi sadece istediğin yazıyı yazmak kalıyor sana
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------Prof. efektler var işinizi fazlasıyla halledebilirsiniz bence ..
Bu arada siteni ineledim hoca Movie kısmında 600x74 lük yeni bir çalışma sayfası oluşturacaksın Text Effect kısmındada yazı ekleyip çıkarabilirisin , Projeyi flasha çevirip kaydetmek içinde en altta Publishmenüsünden olacak Program full cracklenmiş hali direk içinden flashbannermaker.exe tıklayarak çalışır olmazsa içinde patch de mevcut
"Flash Intro and Banner Maker"
http://www.zshare.net/download/53245465bd78c4a3/
şifre : www.tahribat.com
-----------------------------
güzel programmış, teşekkürler.