folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Harici Hdd Ve Lcd Tv İlişkisi



Harici Hdd Ve Lcd Tv İlişkisi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2010
    Erkek

    1 tb harici disk almayı düşünüyorum. Bu diskle yeri geldiğinde televizyondan filmde izlemek istiyorum. Bunu deneyipte sorun yaşayan oldu mu? Televizyonun markası Lg hiç denemedim ancak sanırım mkv oynatıyormuş lg televizyonlar. E tabi bu da bi avantaj olacak.  Bu da 2. soru idi. Lg tvler mkv oynatıyor mu ?

     

    Son olarak diğer konularada göz attığımı belirterek. 1tblik disk önerisi rica edicem.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    Tv nin modeline göre değiştir o durum. Tam olarak modelini yazarsan yada kendin bakarsan oynatma özelliklerinden orada yazıyordur.

    Bende samsung var mkv filan oynatıyor ama bazı mkv ler sorunlu oluyor çalışmıyor. Deneyeceğin zaman birkaç tane film ile dene sonra bu mkv çalıştırmıyormuş deyip bırakma.

     

    Hdd de western digital den şaşma. 


    Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2010
    Erkek

    RaAmLis eyvallah hocam. Aslında en çok merak ettiğim konu harici hdd lerin problem çıkarıp çıkarmadığı idi. Bu konu hakkında tecrüben oldu mu hiç ?

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    Şuana kadar hdd lerde sorun yaşamadım. Sadece 2,5" lik olanlarda sinema sistemine taktığımda görmemişti hddyi. Ama adaptorlu olan 3,5 luklarda sorunsuz görüyor tv de sinema sitemide hiçbiri sorun çıkarmıyor.

     

    Tek sorun pc de film izlemeye alıştıktan sonra tv de ileri geri filan sardırmak eziyet gibi geliyor. Bu yüzden pek kullanmıyorum hddyi tv ye bağlama oalyını. Bunun yerine laptop bağlıyorum tvye hdd de laptopa bağlı öyle daha rahat oluyor.

     

     


    Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Ekim/2007
    Erkek

    harddiskler ntfs formatında degılse cogu televizyon okuyor harddikleri sıkıntısız fakat ntfs formatı cogu televızyon okumuyor bilginize sonraokumadı dıyıp atmayın ha

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Nisan/2007
    Erkek

    LG 42LM620S 3D Sistemim var ve bu sisteme 1TB' lık 3,5'' lik disk taktım. 1080P Filmleri atıyorum sorunsuz izliyorum hocam.

     

    Ürünler :

    BaD_BoYs tarafından 01/Eki/12 10:17 tarihinde düzenlenmiştir

    .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Temmuz/2007
    Erkek

    bildiğim kadarıyla 3d filimlerin boyutları bir hayli yüksek .4 gb tan fazla  tek bir veriyi  fat 32 formatlı bir hdd ye atamazsın .ntfs formatlı hdd ye istediğin kadar yüksek veriyi atabilirsin.fakat bunu led tv tanırmı araştır bence .geçen işyerinden bir arkadaş led tv aldı lg marka 3d özellikli.flash belleğe 10 gb  boyutlu 3d  filim yükledi flash bellek ntfs formatlı idi .çalışmış problem çıkmamış.

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Temmuz/2005
    Erkek

    elinde hd riciver var ise ordanda tv ye verip izleyebilrsiniz. bende fat ntfs farketmiyor.izliyorum.

     

    sansar55 tarafından 01/Eki/12 14:35 tarihinde düzenlenmiştir

    - ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek

    Bu fat ve ntfs olayını bilmiyorum. Ben hep ntfs hdd  kullanıyorum. Sorunsuz izliyorum filmleri.Hatta remux filmler var 60-70 gb onlarıda sorunsuz çalıştırıyor tv.


    Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Eylül/2007
    Erkek

    lg lw5500 var 3d.açmadığı görüntü formatına denk gelmedi (mutlaka vardır) ama mkv oynattığına eminim.Bu modelde dts desteği yok o biraz uğraştırıyor onun haricinde bariz bi dosya formatları açısından dezavantajını görmedim.Yeni çıkan modellerde dts sorunu aşılmış.ha şunuda ekleyim tv bi sürü format açabiliyor die fazla para verme yada smart tv die para verme sakın.200-300tl ye media box denen zımbırtılar var o bütün dosyaları açar bütün sesleri açar smart tv yapar tv yi.Sana kalmış artık.Merak ettiğin bişey olursa lg ile ilgili yardımcı olurum ö.m atabilirsin


    Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2010
    Erkek

    lg nin lv3550 modeli var dün denedim mkv açtı ancak bahsettiğiniz dts ses formatından dolayı sesi oynatmadı. Yalnızca bundan dolayı problem yaşayacağım galiba. Onu da dönüştürerek halledicez artık. Sıra geldi harici hdd almaya.

     

     Bu fişli olanlarından almak pek kafama yatmıyo uzun süren dosya aktarımlarımda problem yaşarım gibi geliyo. Hiç yaşamasamda kafamın rahat olması lazım. Bizim buralarda elektrik epey dalgalanıyor. usb ile calısanı da dizüstü bilgisayarda kullanacagım icin elektrik gitse dahi problem çıkarmayacaktır diye düşünüyorum, pil takılı kullandığımdan dolayı.

    Biocyte tarafından 02/Eki/12 08:35 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6348 Toplam Mesaj: 12