Harici Wireless Adaptör [?]
-
Uzun süredir almak istiyordum. Elime yeni para geçti. Wireless kartı sorunlu laptopta, ısınınca kapanıyor vs.
Bu ikisine baktım.
http://www.tahribat.com/Forum-Harici-Wireless-Adaptor-Tavsiyesi-174325/
Şu konuda geçenlere de baktım. Hangisini alayım? Başka tavsiye var mı?
-
300mpbs olmasına gerek yok bence çünkü onu destekliycek internet hızı da .
Çift anten olması avantaj mı dezavantaj mı karar veremedim çünkü el yapımı bi anten yapımını anlatmıştım onun gibi şeylerde sorun çıkıyor gerçi anteni nerede kullanıcaksınız hocam ? -
Ka1nsha bunu yazdı
300mpbs olmasına gerek yok bence çünkü onu destekliycek internet hızı da .
Çift anten olması avantaj mı dezavantaj mı karar veremedim çünkü el yapımı bi anten yapımını anlatmıştım onun gibi şeylerde sorun çıkıyor gerçi anteni nerede kullanıcaksınız hocam ?Laptopta kullanıcam genel kullanım için ama aldım mı da bi kere alayım güzel olsun başka yerlerde de kullanırım diyorum.
-
dark ı bilmiyorumda tp link wn7200nd güzel çekişi var arkadaşlar kullanıyor ona da bi bak hocam istersen
-
Ka1nsha bunu yazdı
dark ı bilmiyorumda tp link wn7200nd güzel çekişi var arkadaşlar kullanıyor ona da bi bak hocam istersen
Ürün hoşuma gitti fakat bi kaç kişi olumsuz yorumlarda bulunmuş hepsiburada da içime şüphe düşüyor hep. :/
-
bana göre tek sorunu yanlarında hava delikleri olması yani dışarıda kullanıma fazla uygun değil tabi poşetle kaplamazsan :)
mesela örnek : yan odada arkadaş 1 kademeyle bağlanıyor ama sanırım bi 100kb çekiyor mesafe ise çok fazla yani bi 500-600 mt rahat var -
Ka1nsha bunu yazdı
bana göre tek sorunu yanlarında hava delikleri olması yani dışarıda kullanıma fazla uygun değil tabi poşetle kaplamazsan :)
mesela örnek : yan odada arkadaş 1 kademeyle bağlanıyor ama sanırım bi 100kb çekiyor mesafe ise çok fazla yani bi 500-600 mt rahat varyok kötü hava koşullarında değil de yazın balkonda vs takılırım o yani.
çok kararsız kaldım yahu :)
-
vallahi hocam siz yinede bi araştırın dark hiç kullanmadım isterseniz karşılaştırmalara bakın dark rangemax vs wn7200nd diye felan bilemiycem şimdi benim kullandığımı önericem ama daha fazla karışır aklınız:)
-
cisco ürünlerine bakmanı öneririm.modeme ne kadar uzak olucaksan o kadar mbps değeri yüksek bi ürün al.
-
MbK bunu yazdı
cisco ürünlerine bakmanı öneririm.modeme ne kadar uzak olucaksan o kadar mbps değeri yüksek bi ürün al.
o kadar abartamaya gerek yok ya :)
@Ka1nsha
nedir hocam senin ki?
-
Alfa hocam alfa awus036h şuan memnunum ama wn7200nd ile bi karşılaştırma yapmadım henüz bilemiycem ama wn722n den iyi yani :)