Harici‘Den Bulut Alana Depolama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    McM
    McM's avatar
    Erkek

Hocam konuyla alakalı diil ama 1000 üzerinde modelleme ve mühendislik programı neymiş merak ettim ?

Sektörde kullanılan programlar belli.. ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    konuyla pek alakli değil ama siz bana android de 4gb üzerinde veri indirebilmenin yolunu söyleyin ben size istediğiniz film pro ve varsa down edip upload edeyim :))

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    konuyla pek alakli değil ama siz bana android de 4gb üzerinde veri indirebilmenin yolunu söyleyin ben size istediğiniz film pro ve varsa down edip upload edeyim :))

bilgim yok da telefonun kendi hafızasında olan boş yer kadar dosyaları indirebiliyor olman lazım. benim 4gb mesela. bi kısmı kullanılıyor tabi. her halükarda 4gb indirebilmem lazım. böyle bişey olabilir.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    heza bunu yazdı

fat32 'nin max dosya boyutu 4 gb

ntfs yaparsan da sdcard'ı görür mü android bilmiyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    heza bunu yazdı

fat32 'nin max dosya boyutu 4 gb

ntfs yaparsan da sdcard'ı görür mü android bilmiyorum

sebebini biliyorum da işte belki farklı bir yöntem vardır diye sordum. ntfs yi görmüyor. xda da falan hiç bir yerde yok bir şey. Ntfs yapsalar sistemi ne güzel ;)

@Prometheus tek seferde en fazla 4gb veri indirebilir veya pc den transfer edebiliyorsun isterse 32 gb yerin olsun fark etmez. 

heza tarafından 10/May/14 20:24 tarihinde düzenlenmiştir

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı

inan bana senin 4gb derdin dert değil. dosya sistemi olarak fat,fat32,extfat,ntfs bilinir ama en az bunlar kadar sağlam ve kullanışlı dosya sistemleri vardır. ext formatlama birtek telefonun kendi hafızasında işe yaramayabillr. Yazdıklarımı sağdece sd yada sdhc tip hafıza kartları üzerinde dene.
    android de bir linux dur ve her linux gibi ext dosya sistemlerini tanır diye düşünüyorum. Sd kart Ext3 yada ext4 formatla ve bir dene bakalın android tanıyormu? Tanıyorsa ext3 de 2tb, ext4 de disk boyutu kadar tek parça dosyalar kaydedilebilir diye biliyorum.
    Ext serisi formatlanmış diskleri windows direk tanımaz ama sorun değil. Herşeyin olduğu gibi onunda programı var. Sen önce diski ext3 yada ext4 formatlayıp bak bakalım android tanıyacakmı ki bence tanır. Sorununda çözülür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Olmadı ota kablosu ile klasik usb diski telefona tak kullan. Usb disk ntfs formatlı olsun. Olgunisik tarafından 10/May/14 21:16 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    heza bunu yazdı

inan bana senin 4gb derdin dert değil. dosya sistemi olarak fat,fat32,extfat,ntfs bilinir ama en az bunlar kadar sağlam ve kullanışlı dosya sistemleri vardır. ext formatlama birtek telefonun kendi hafızasında işe yaramayabillr. Yazdıklarımı sağdece sd yada sdhc tip hafıza kartları üzerinde dene.

android de bir linux dur ve her linux gibi ext dosya sistemlerini tanır diye düşünüyorum. Sd kart Ext3 yada ext4 formatla ve bir dene bakalın android tanıyormu? Tanıyorsa ext3 de 2tb, ext4 de disk boyutu kadar tek parça dosyalar kaydedilebilir diye biliyorum.

Ext serisi formatlanmış diskleri windows direk tanımaz ama sorun değil. Herşeyin olduğu gibi onunda programı var. Sen önce diski ext3 yada ext4 formatlayıp bak bakalım android tanıyacakmı ki bence tanır. Sorununda çözülür.

şimdi bi deneyeyim bu ext3/4 Windows ortamında formatlaniyor mu peki ne kullanmam lazım? ota yi bend değil de başkaları denemiş sonuç hüsran diye hatırlıyorum.

Edit: vazgeçtim forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1402551&page=2

heza tarafından 10/May/14 21:45 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    McM bunu yazdı

Hocam konuyla alakalı diil ama 1000 üzerinde modelleme ve mühendislik programı neymiş merak ettim ?

Sektörde kullanılan programlar belli.. ?

Hocam tamamı mühendislikle alakalı değil tabiki ancak size şu kadarını söyleyeyim hemen hemen isteyip de bulamayacağınız program yok özellikle mühendislik alanında. Eczacılıktan tutun da yeraltı bilimlerinin kullandığı programlara kadar her şey var. Ben 1TB'lık harici aldım bugün sırf bu iş için ama salak kafam keşke toplamda kaç TB olduğuna baksaymışım. 1.54 TB'lık program var. Bir kısmını alabileceğim sadece bu durumda. Harici'den ftp oluşturmaya bakacağım sanırım.

Torrent öneren arkadaşlar var malesef ona mümkün gözüyle bakmıyorum. Zira hepsini laptop'ta barındıramayacağım ve isteyen istediği zaman çekemeyecek dosyaları bu yüzden sıkıntı oluşturur.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı

https://www.firedrive.com/ der çekilirim.

50 gb alan, chrome ile açıp dosya/klasörü sürükle atsın o kendi

dosya boyutu sınırlaması yok

istersen 50 gblık tek dosya at :)

Daft hocam 50 GB yetse keşke. 1TB harici aldım o bile yetmeyecek. FTP oluşturmaya çalışacağım sanırım başka oluru yok gibi.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
Toplam Hit: 3547 Toplam Mesaj: 25