Harici/Tasinabilir Hard Disk Alcamda Öneriniz Varmi..
-
seagate al
-
gercekten western digital 500 gb cok uygun fiyattaymıs ben 180 ytl buldum hepsiburadada arkadasın dedıqı goldda bulamadımda neyse western digital kalite dayanıklılık nasıldır arkadaslar benım daha once hıcbır elektronıgım olmadı wd'den.
-
elcondor bunu yazdı:
-----------------------------
taşınabilir HDD alacağına 2.5" notebook Harddiski ve ona göre de kutu al hem taşıması kolay, hem hesaplı, hem de kullanışlı.. Hızı 5400 RPM olur ama artık o kadar olsun.. Bende Samsung 80 GB var çok da memnunum ... karar senin
-----------------------------ha?
nasıl olcak o iş usb le m ibağlanıyo + nası bi kutu olcak ?
-
WD 500 gb al hoca parana kıy biriktir 320 lik fln alcana 500 al her zmn büyük seçin :B ben 80 lik hdd alacaktım pc yi nasılsa doldurmam o kadar die son anda vazgeçip 160 lık aldım hdd de yer yok ehehe (:
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------western digital
500 gb taşınabilir dc 12 volt adaptörle ben dün aldım golddan 160 ytl 500 gb 16 mb
-----------------------------adaptor olmadan calişmıyomu illa yanımızda bide adaptor mu tasıcaz
-
dengesiz bunu yazdı:
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------western digital
500 gb taşınabilir dc 12 volt adaptörle ben dün aldım golddan 160 ytl 500 gb 16 mb
-----------------------------adaptor olmadan calişmıyomu illa yanımızda bide adaptor mu tasıcaz
-----------------------------hocam goldun sitesinde yok baktım şimdi
dediğim alet bu
http://www.amazon.com/Western-Digital-500-Book-Essential/dp/B000XRK3LG/ref=tag_tdp_sv_edpp_i
adaptörsüz kullanılmıyor 16 mb çnbelleğe sahip alet 500 gb usb 2.0 gayet hızlı sadece biraz veri aktarırken çıkırt çıkırt ediyo ama çok az duymazsın bile.
samsung disk olanlardan sakın alma westernden şaşma.
ben araştırdım aldım çok ucuz bence normal 500 gb hard disk bile bu kadar ucuz değil kasası bozulursa sök hard diski bilgisayara tak yine kullan :D
çok memnunum açıkçası tavsiye ediyorum tek sorun elektrik ve adaptörü olmadan çalışmıyo :D
110 gb dosyayı ben bilgisayarı kulllanırken 1 saatte falan attı hızıda bu derecede
-
-
alıcaksan garantılı al hacı cunku cabuk bozuluyo ben bızzat şahit oldum benımkı bozuldu ama garantıye verdım yaptılar
-
Microbox 2.5 inç 160 gb 100 ytl içinde samsung disk var, 250 gb olanından da wd disk çıkıyor ikisinide yeni aldım, 250 gb olanı 160 ytl tavsiye ederim. Bu arada bi arkadaş Codegen tavsiye etmiş bende kullandım o markayı ve hiç verim alamadım onuda belirteyim. Microbox hem kutusuyla hemde taşıma kılıfıyla geliyor vistaya da uyumlu, Codegenin vista uyumu yok
-
c0der bunu yazdı:
http://www.mavibilgisayar.com/ud/4628
-----------------------------evet ıste buu
24 ay garanti super bı alet tavsıyemdır