Harita Kadastro Mesleginde Olan Warmı ? Nasıl Bir Meslek
-
arkadaşlar kız arkadasım 2 yıllık harita kadastro yazmak istiyor nasıl bir meslektir yazsınmı yazmasınmı bu meslekte olan tanıdıkları olan warsa bir anlatabilirlermi maaşı nedir işnedir zorlukları kolaylıkları artı iş bulma durumu
-
kpss'yi kazanırsa eğer çok kıyak meslek belediyelerde 1 milyar maaşa çalışıyolar
-
bu devirde kpp yetmior be arkadasım torpil gerekli bide
-
iş bulma şansı = %100, maaşı=asgari ücret. ayrıca biraz aklın varsa meslek lisesine gitmesine izin verme..gerçi o isterse senden izin mizin almaz ama yolundan çevirmeye çalış bişeyler yap.benden söylemesi..
-
ne lisesi arkadasım ünv tercihinden bahsediyorum ben 2 yıllık
-
Kleisthenes bunu yazdı:
-----------------------------
iş bulma şansı = %100, maaşı=asgari ücret. ayrıca biraz aklın varsa meslek lisesine gitmesine izin verme..gerçi o isterse senden izin mizin almaz ama yolundan çevirmeye çalış bişeyler yap.benden söylemesi..
-----------------------------askeri ücret filan almıyor normal kadro maaşından gidiyor...benim peder çalışıo pek bayanların bu işte çalıştığını görmedim gördüğüm istanbulda 1 şef bayan ve pederin ordan 2 sekreter :D bu meslek zordur hacı adamın burnundan getirebilio bir ton adamla ne olduğu önemli değil zengininden köylüsüne çiftçisine kadar herkesime hitap ediyor sonuçta kadastro bu tapuyu ilk bunlar belirlio sonra bu tapu bölümünden ilerleyip gidio yengenin işi kadastroyla ve ilk tapuyla gerieisi arazi olayları var işte. falan filan...
-
Benim manevi kardeşim bu işi yapıyordu. Dağdan dağa geziyolardı Türkiye nin bütün şehirlerine gidip yollara kamera cinsinden bişey koyup yolu ölçüyolardı. Eve gitmiyodu paso şehir dışındaydı ama süper meslek. Eğer işi öğrenirsen hayatın kurtulur ve feci para var o işte söleyim :)
-
zor bi meslektir.bi bayana göre değil hacı.
-
iş imkanı kesin parası güzel hele bide rüsvete basLadımı daha da güzel oluyor :D yanlıs anlama rüsvet konusunu arkadasın icin söylemedim..
-
eğer müdürlükte çalışırsa iyi para kazanr rüşvetle vs.serbest çalışırsada belediylerin haritalarını falan yapıp kazanır baya.ama ölçüm aletleri ve programı tuzlu ölçüm aleti 10000ytl civarında program da 10000ytl civarında
-
burdakini en son vurdular. adam hala yatıyor..haketmişti ama...