Harry Potter Fan Sitesi İçin Domain..
-
arkadaşlar harry potter fan sitesi açacamda bi tane.. onun için kullanabileceğim alan adı söylermisiniz
harry potter.com gibi falan olmasın diom
hogwarts dır falan öyle şeyler geçsin içinde sihirle ilgili bişeyler olsun diorum yani içinde...
-
hacım napcan hayriyi pıtırı yaw baska bıseyler yap ama hogwards guzel olur yakısır yanı
-
buyucuokulu.com u aldım :D rene abi sağolsun verdi fikri..
Türkiyenin En Prestijli büyücü okulunu aççam yakında :D
-
iyidir bizede rol düşer herhalde
-
la sorc koca adam hayri potur mu okur gerçi bende 1 seneye kadar hastasıydım da :D takip edemiyom artık piyasada sana kaliteli rakipler var onuda söliim googledan bi bak istersen mesele h......p.....gen.tr en eski harry potter sitelerinden :)
-
ulan ne adamsın bea hayi potur heee:)) en gıcık olduğum roman ve film kahramanı işin gücün yok antini kuntini şeylerle uğrasıyon bunu açacagına açsana şöyle güzel bi anti-pkk sitesi de vatana millete hayırlı bi iş yap ama yinede karar senin sana kolay gelsin
-
assında Anti-25binID bi site açmayı planlıyorum iyi fikir bence ne dersin TEINER?
-
abicim al sana hayri pıtırla ilgili siteler:
www.mustafazeki.tk <<benim site hayri pıtırla ilgili ne ararsan bulursun
www.danradcliffe.co.uk <<hayri pıtır hıyarının sitesi ama ingilişçe:D
www.sihirbaslasin.net <<turkcce gusel bi kaynak
www.harrypotter.gen.tr <<türkçe gusel bi kaynak
-
25 bin ıd im olabilir ama ben bu siteyi 1 yıldır takip ediyom aga sen rahat ol 25 bin ıdlere gelene kadar daha çookk kurulucak site var (anlayan anlar) kötü mü ettik yani hari potur yerine keloğlan fan sitesi kurulsa her zaman destek çıkarım niye keloğlan bizim kültürümüzden geliyo
-
domain olarak ipneharry.pandela.com olapilr:D pandelanın hostları super saten isimde gusel:D
-
hayripıtır-fan.com alsana fan sitesi :)