Harry Potter Seven Ve Takip Eden Arkadaşlar
-
aLaNGuVa bunu yazdı:
-----------------------------
hayaletkurt bunu yazdı:
ben yazana dek olaylar açığa kavuşmuş :) şunu söyleyeyim, kitapları (yetişkin versiyonlarını) okuyan biri olarak, filmelrden kitaplardan aldığım zevki alamadım. çoğu şey muallakta kalıyor. tüm seiriyi en az 3 er kere okudum. her okumada daha farklı ayrıntıları yakalıyor insan. filmlerde dediğim gibi zaman sınırı yüzünden eksiklikler kalıyor. size şunu söyleyeyim, önce kitabı okuyun bitirin daha sonra o kitabın filmini izleyin. ne demek istediğimi anlarsınız. eğer kitapları okumamışda sadece filmi izlemiş arkadaşlar kitapları izlemek istiyorsa, serinin tüm kitapları e-book halinde elimde var isteyen olursa upload edebilirim.
-----------------------------aynen katılıyorum özellikle 7.kitabını bir nefeste okudum desem yalan olmaz.e-kitap halinden ben istiyorum :)
-----------------------------senden aldığımdan beri 60 sayfa okudum bilmiyorum neden ama kitap sarmıyor beni :D
-
Orda öldürmek istediği kişi Ron' un faresi çünkü ileriki filmlerde görceksin başa büyük bir belayı açacak. Ve Hatta Voldemortun dönmesine yol acacak...
-
FOXXLY bunu yazdı:
dambıl amcaya anka kuşunun göz yaşından içirseler canlanmazmıydı sanki :S
saçma olmuş gibi orası. hariyi kurtarmıştı o kuş.
-----------------------------Dambıl amça zaten öleçekti dikkat ederseniz filmindede bir hortlluk olan yüzüğü yok etmeye çalışırken elinden yaralandığını görürsünüz o yara ölümçül bir yara yane her halükarda zaten öleçekti.
-
Kreyzi bunu yazdı:
aLaNGuVa bunu yazdı:
hayaletkurt bunu yazdı:
ben yazana dek olaylar açığa kavuşmuş :) şunu söyleyeyim, kitapları (yetişkin versiyonlarını) okuyan biri olarak, filmelrden kitaplardan aldığım zevki alamadım. çoğu şey muallakta kalıyor. tüm seiriyi en az 3 er kere okudum. her okumada daha farklı ayrıntıları yakalıyor insan. filmlerde dediğim gibi zaman sınırı yüzünden eksiklikler kalıyor. size şunu söyleyeyim, önce kitabı okuyun bitirin daha sonra o kitabın filmini izleyin. ne demek istediğimi anlarsınız. eğer kitapları okumamışda sadece filmi izlemiş arkadaşlar kitapları izlemek istiyorsa, serinin tüm kitapları e-book halinde elimde var isteyen olursa upload edebilirim.
-----------------------------aynen katılıyorum özellikle 7.kitabını bir nefeste okudum desem yalan olmaz.e-kitap halinden ben istiyorum :)
-----------------------------senden aldığımdan beri 60 sayfa okudum bilmiyorum neden ama kitap sarmıyor beni :D
-----------------------------başlarda çok sıkıcı bende 8 ayda 80 sayfasını okumuştum sıkılıyor insan ama 100-150 i geç sarıyor kitap bi kerede bitiriyorsun sonra
-
Ne izledim, ne okudum... NAsıl bir filmdir, nedir, ne değildir...? İzlemeye değer mi? Bi ara okulda Hayrı pitir diye adı geçmişti...
-
Mali kesinlikle izle diyorum sana asla pişman olmazsın ilk filmden başla ve izle
-
SweeneyTodd bunu yazdı:
Mali kesinlikle izle diyorum sana asla pişman olmazsın ilk filmden başla ve izle
Tüm serisini nerden bulurum? Birde korku filmi değil demi? Sonra o sahneleri düşündükçe aklıma farklı farklı şeyler geliyor... -
MaliAcikgoz bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
Tüm serisini nerden bulurum? Birde korku filmi değil demi? Sonra o sahneleri düşündükçe aklıma farklı farklı şeyler geliyor...
-----------------------------http://tr.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter_(film_serisi)
Hocam fantastik kurguyla korkunun ne alakası var :D Korku sahneleri var ama korku filmi deil
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
SweeneyTodd bunu yazdı:
Tüm serisini nerden bulurum? Birde korku filmi değil demi? Sonra o sahneleri düşündükçe aklıma farklı farklı şeyler geliyor...
-----------------------------Bende mevcuttur istersen verebilirim Korku degil Fantastik - Bilim Kurgu
-
mali sen anlamazsın daha basit şeyler öneriyorum sana):):)
bende cin ali serisi var vereyim mi:)
msnye gel pdf yaptım sana göndereyim :):):