folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Harry Potter Seven Ve Takip Eden Arkadaşlar

Harry Potter Seven Ve Takip Eden Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

aLaNGuVa bunu yazdı:
    -----------------------------

hayaletkurt bunu yazdı:

ben yazana dek olaylar açığa kavuşmuş :) şunu söyleyeyim, kitapları (yetişkin versiyonlarını) okuyan biri olarak, filmelrden kitaplardan aldığım zevki alamadım. çoğu şey muallakta kalıyor. tüm seiriyi en az 3 er kere okudum. her okumada daha farklı ayrıntıları yakalıyor insan. filmlerde dediğim gibi zaman sınırı yüzünden eksiklikler kalıyor. size şunu söyleyeyim, önce kitabı okuyun bitirin daha sonra o kitabın filmini izleyin. ne demek istediğimi anlarsınız. eğer kitapları okumamışda sadece filmi izlemiş arkadaşlar kitapları izlemek istiyorsa, serinin tüm kitapları e-book halinde elimde var isteyen olursa upload edebilirim.

aynen katılıyorum özellikle 7.kitabını bir nefeste okudum desem yalan olmaz.e-kitap halinden ben istiyorum :)

senden aldığımdan beri 60 sayfa okudum bilmiyorum neden  ama kitap sarmıyor beni :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Orda öldürmek istediği kişi Ron' un faresi çünkü ileriki filmlerde görceksin başa büyük bir belayı açacak. Ve Hatta Voldemortun dönmesine yol acacak...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:

dambıl amcaya anka kuşunun göz yaşından içirseler canlanmazmıydı sanki :S

saçma olmuş gibi orası.  hariyi kurtarmıştı o kuş.

Dambıl amça zaten öleçekti dikkat ederseniz filmindede bir hortlluk olan yüzüğü yok etmeye çalışırken elinden yaralandığını görürsünüz o yara ölümçül bir yara yane her halükarda zaten öleçekti.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLaNGuVa
    aLaNGuVa's avatar
    Dişi

Kreyzi bunu yazdı:

aLaNGuVa bunu yazdı:

hayaletkurt bunu yazdı:

ben yazana dek olaylar açığa kavuşmuş :) şunu söyleyeyim, kitapları (yetişkin versiyonlarını) okuyan biri olarak, filmelrden kitaplardan aldığım zevki alamadım. çoğu şey muallakta kalıyor. tüm seiriyi en az 3 er kere okudum. her okumada daha farklı ayrıntıları yakalıyor insan. filmlerde dediğim gibi zaman sınırı yüzünden eksiklikler kalıyor. size şunu söyleyeyim, önce kitabı okuyun bitirin daha sonra o kitabın filmini izleyin. ne demek istediğimi anlarsınız. eğer kitapları okumamışda sadece filmi izlemiş arkadaşlar kitapları izlemek istiyorsa, serinin tüm kitapları e-book halinde elimde var isteyen olursa upload edebilirim.

aynen katılıyorum özellikle 7.kitabını bir nefeste okudum desem yalan olmaz.e-kitap halinden ben istiyorum :)

senden aldığımdan beri 60 sayfa okudum bilmiyorum neden  ama kitap sarmıyor beni :D

başlarda çok sıkıcı bende 8 ayda 80 sayfasını okumuştum sıkılıyor insan ama 100-150 i geç sarıyor kitap bi kerede bitiriyorsun sonra

Mutlu olmak için büyük nedenlere gerek yok. Cebimde 75 kuruşum var, havada bahar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Ne izledim, ne okudum... NAsıl bir filmdir, nedir, ne değildir...? İzlemeye değer mi? Bi ara okulda Hayrı pitir diye adı geçmişti...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Mali kesinlikle izle diyorum sana asla pişman olmazsın ilk filmden başla ve izle

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

SweeneyTodd bunu yazdı:

Mali kesinlikle izle diyorum sana asla pişman olmazsın ilk filmden başla ve izle

Tüm serisini nerden bulurum? Birde korku filmi değil demi? Sonra o sahneleri düşündükçe aklıma farklı farklı şeyler geliyor...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

MaliAcikgoz bunu yazdı:

SweeneyTodd bunu yazdı:

Tüm serisini nerden bulurum? Birde korku filmi değil demi? Sonra o sahneleri düşündükçe aklıma farklı farklı şeyler geliyor...

http://tr.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter_(film_serisi)

Hocam fantastik kurguyla korkunun ne alakası var :D Korku sahneleri var ama korku filmi deil

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

MaliAcikgoz bunu yazdı:

SweeneyTodd bunu yazdı:

Bende mevcuttur istersen verebilirim Korku degil Fantastik - Bilim Kurgu

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onalti
    onalti's avatar
    Erkek

mali sen anlamazsın daha basit şeyler öneriyorum sana):):)

bende cin ali serisi var vereyim mi:)

msnye gel pdf yaptım sana göndereyim :):):

Naber lan filozoflar.
Toplam Hit: 3457 Toplam Mesaj: 33