Harry Potterda Seksi Sahne
-
Son Harry Potter filminde, Daniel Radcliffe’in çıplak halde Emma Watson’la birlikte görüntülendikleri “çok seksi” bir aşk sahnesi olacak.
Yönetmen David Yates filmdeki bu sahnenin, Harry ile Ruper Grint’in canlandırdığı en yakın arkadaşı Ron Weasley’nin bir canavarla savaşırken gerçekleşeceğini açıkladı. Canavar sihrini kullanarak, Harry’yle Watson’ın canlandırdığı Hermione Granger’ın görüntülerini, Hermione’a çılgınca âşık olan Ron’a gösterecek. Yönetmen Yates, “Çok seksi ve Rupert’ta bir tepkiye yol açacak bir şey yaratacağız.
Dan geçmişte de çıplak görünmüştü. Bu yeni filmde de birkaç sahnede soyunacak ama henüz bunu nasıl göstereceğimizi düşünüyoruz. “ Ancak, Yates’in filmdeki en sevdiği sahne bu değil: “Hermione ve Harry birlikte dans ediyorlar. Kitapta olmayan bir sahne bu. Bunu film için yarattık ve aslında oldukça zor bir sahne. Bu arada, dans ederken birbirlerine de bazı sırlarını açıklıyorlar.” Radcliffe’in Equus oyununda da çıplak bir sahnesi vardı.Daha dün gibi ilk filmini ilk kez izlediğimi hatırlıyorum :\ Bacak kadar bebeydiler. Hey gidi.. Yaşlanıyoruz...
-
hastayım ya şu kitaplara bitiyorum. filmlerini doğru düzgün izlemedim kitaptan sonra çok kesilmiş(mecburen) yavan olmuş oluyorlar. ama kitapları bambaşka bir dünya. okumayan herkes bir şekilde okusun mutlaka çoçuk kitabı falan değil aksine tam yetişkin kitabı. ama kitapta birşeye üzülmüştüm ya bence harry hermoniyle evlenmeliydi ya çok yakıştırıyordum birbirlerine.
-
lan küçükken heri ipnesinin bu kıza yazacağını düşünüyodum hep. hafiftende kıskanmıyodum değil yani.
-
bu sahnenin zor olacağını söylüyordu Emma Watson . Şimdi Rupert'de hata yapıp uzatmıştır olayı ah seni seni :)
-
yahu bu kız ne zaman büyüdü de sevişiyor :)
-
bi ara emma watsona resmen aşık olmuştum. sanki her gün kapımın önüünden geçen veya yan sınıfta ki bir kızmış gibi deli divane aşıktım :|
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
bi ara emma watsona resmen aşık olmuştum. sanki her gün kapımın önüünden geçen veya yan sınıfta ki bir kızmış gibi deli divane aşıktım :|
bende gecirdim o dönemleri hoca ya ahh ahh böylee manitam olsun 50 milyar borcum olsun :) -
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
bende gecirdim o dönemleri hoca ya ahh ahh böylee manitam olsun 50 milyar borcum olsun :)
-----------------------------hocam benimde olsun nasıl olsa satar satar öderiz :D:D
-
seadog bunu yazdı:
Desiqner bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
bende gecirdim o dönemleri hoca ya ahh ahh böylee manitam olsun 50 milyar borcum olsun :)
-----------------------------hocam benimde olsun nasıl olsa satar satar öderiz :D:D
dogru diosun holywood fiyatlarından iyi para getirir :D -
Lan daha yenice melez prensin 720p sini dvdye yazıyordum. Tam da denk geldi. Ben dumbledore un ölümünden sonra yeni filmde ne olacağını kara kara düşünürken(ilk kitap hariç diğerlerini okumadım) elemanlar işi pişirmiş. Sanırım herkeste ortak nokta, benim gibi herkes hermioneye yazmış. Hani miss granger evimin gadını çocuklarımın anası olacaktın :(
-
Kadın omzunu ve erkek meme ucunu seksi buluyorsan,bi sıkıntın var demektir adamım doktora görün