folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hasta Olan Kaç Kişi Var?

Hasta Olan Kaç Kişi Var?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    gencligimde bi ceket bi gömLekLe gezerdim ;) simdi ise hasta oLurum korkusu iLe montu bırakın nefret ettigim atLeti biLe giyiyorum Allah hastaLık vermesin kendinize dikkat edin..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    sinüzit
    reflü
     war bitek  uzun zaman dır suren

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sanane bunu yazdı:
    -----------------------------

1-) Bel Fıtığı (20 seans ayaktan Fizik tedavi devam ediyor.Haftada ortalama 2-3 kere acil serviste dikloron-muscoril karışımı yapıyorlar.)
    2-) Tendinit (Omuzun ön tarafından iğne yapıldı.Ağrılar hala devam ediyor.)
    3-) Mide ağrısı (Sebebini daha bilmiyorum.Doktora gitme fırsatım olmadı.)
    4-) Sol el bileğinde zedelenme
    5-) Sırt ve omuzlarda ağrı (Aşırı bilgisayar kullanmaktan olduğunu söyledi doktor.)
    6-) Psikiyatriye gidecektim doktor kabul etmedi. (ben senin derdine çare olamam dedi :) )
    7-) Göğüs kısmında ağrılar (Büyük ihtimalle kas ağrılarıdır.Yakında geçer)
    8-) Yine sürekli bilgisayar kullanmaktan yakında carpal tunnel olacak gibi.

Şimdilik bu kadar yeter. Aklıma geldikçe yazarım yine :))

(Not : Bu kadar hastalık var ama işin garip kısmı ben hastanede çalışıyorum...)

Ciddimisin hocam?

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Bunların hepsi var gerçekten. Bu mesajı yazarken bile sırt ağrısından kıvranıyorum. Hafif kamburlaşmada başladı.Sonum pek iyi görünmüyor benim. Hadi hayırlısı...

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    cümleten herkeze geçmiş olsun arkadaşlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BartheZ
    BartheZ's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    sanane bunu yazdı:

1-) Bel Fıtığı (20 seans ayaktan Fizik tedavi devam ediyor.Haftada ortalama 2-3 kere acil serviste dikloron-muscoril karışımı yapıyorlar.)
    2-) Tendinit (Omuzun ön tarafından iğne yapıldı.Ağrılar hala devam ediyor.)
    3-) Mide ağrısı, Yanma (Durup dururken yediklerimi çıkarıyorum.Sebebini daha bilmiyorum.Doktora gitme fırsatım olmadı.)
    4-) Sol el bileğinde zedelenme
    5-) Sırt ve omuzlarda ağrı (Aşırı bilgisayar kullanmaktan olduğunu söyledi doktor.)
    6-) Psikiyatriye gidecektim doktor kabul etmedi. (ben senin derdine çare olamam dedi :) Zaten kendisi ayrı bi manyak...)
    7-) Göğüs kısmında ağrılar (Büyük ihtimalle kas ağrılarıdır.Yakında geçer)
    8-) Yine sürekli bilgisayar kullanmaktan yakında carpal tunnel olacak gibi.
    9-) Sinüzit
    10-) Boyun fıtığı başlangıcı gibi bi şey var.(Bu sadece benim tahminim.Pazartesi bizim doktorlardan birine gidip sorarım.Sonucu yazarım buraya.)
    11-) Kan şekerim düşer bazen.Ellerim falan titremeye başlar.
    12-) Ara sıra şiddetli baş ağrısı tutar. (500 mg majezik içince bişey kalmıyo.)
    13-) Geceleri sürekli sayıklıyomuşum. (Psikiyatristin muayene etmeyi kabul etmediğini daha önce yazmıştım :) )
    14-) Son zamanlarda da uykusuzluk çekmeye başladım.

Şimdilik bu kadar yeter. Aklıma geldikçe yazarım yine :))

(Not : Bu kadar hastalık var ama işin garip kısmı ben hastanede çalışıyorum...)

20 seans fizik tedavisi görecek kadar bel fıtığı varken nasıl bilgisayar kullanıyosun hâla, tuhaf. tanının l/nph mı l/diskopati mi olduğuna bakmak lazım.. zira fıtık illettir.. diğer ağrıların miyaljidir diye düşünüyorum. yoksa fıtıktan ileri gelen sinir eksenli ağrılar sürekli olur. hap manyağı yapar insanı. kas ağrıları geçer, arada bi girer. ama carpal tünel yakın çağın hastalığı. klavyeleri biraz< daha ergonomik yapabilseler... 

on error go to hell
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Valla kullanıyorum işte. MR sonucunda L1 B5 mi yada ona benzer bişeydi sinirlerine bası varmış. Beyin cerrahi doktoru ameliyatlık bir durum olmadığını kendime çok dikkat etmem gerektiğini, istersem sıcak uygulaması yaptırabileceğimi söylemişti. Fizyoterapiste danıştığımda sıcak uygulamanın geçici olacağını söyledi bende yaptırmadım. Fizik tedavi uzmanına gittim. O da 20 seans ayaktan fizik tedavi görmemi uygun gördü.11 seans bitti.Birde bi broşür verdiler ondaki hareketleri yapmalıymışım her akşam ve her sabah.Aklıma gelirse yapıyorum işte. Dediğin gibi çok illet bi hastalık. Adamı bazen bi kilitliyor nefes alırken bile acı çekiyorsun.Allah kimseye vermesin.

Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Erikli suyu falan içmeyin abü. Hayat su'dan başkasını tercih etmeyin. Bizim burada önceden kullandığımız Bahçe Ayran su'yu çeşme suyundan arıtıp dolduruyorlardı. Tadı baya farkediyor Hayat Su ile. Dadone diyorum, Sabancı diyorum, Hayat diyorum. :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Su mu? Hastalıkla suyun ne alakası var şimdi. Anlayan varsa banada anlatabilirmi bi zahmet. Teşekkür ederim.

Naber la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı:
    Su mu? Hastalıkla suyun ne alakası var şimdi. Anlayan varsa banada anlatabilirmi bi zahmet. Teşekkür ederim.
    arkadas reklam sıkıştırmış olucak araya :))) sıradan su vs. hayat su fln... :P ::D:D:D

...
Toplam Hit: 6703 Toplam Mesaj: 33