Hastalanmam Lazım
-
hoca bi akrabamızın tanıdığı warmış doktor yarın gitcem bakalım yanına acındırcam kendimi =) fikirlerin hepsini kaydettim deniycem birini sonuçta yarın o doktorada bişeyler demem lazım =)
-
bır tasa zıç sonra onu lımonatayla ıc hıkık der gıdersın saten :D
-
yok be abi iki hapşur iki pıskır doktorlar zaten başından savmaya yer arıo git de rapor almak istiyorum tmm.
-
Gece 2,3 kat battaniye ört sabaha mutlu kalk.
direkt sağlık ocağı oradan rapor.
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------tebeşir suyu içince hastalanıodun
ateşin çıkıo okdr olması lazım
hiç denemdim hep duydum
-----------------------------Bizim arkadaş gözümüzün önünde derste şişe suya karıştırı içtiyarım saat sorra midesi bulandı akşamda biraz ateşi çıkmış:D
-
hajı harbden ne gerek war bı rapor almak ıcın o kadar pıskopatca selere omur boyu rapor almak ıstemıosan yapma bence:)
gıt bı saglık ocagına basım karnım fln agrıo de onlar werr zaten arkadaslarnda dedgı gıbı
-
kardeşim bas git doktora doktor dayı böyle böyle durum var de doğruyu söyle büyük ihtimal verir şahsen bu yolla az almadım rapor....yoq illa başka birşeyi öne sürecek isen şey yapabilirsin de ki bağırsaklarımı bozdum o zamanda kesinlikle doktor rapor veriyor ishalli iken okula gitmeni kimse istemez :D şahsen bunu da demişliğim vardır
-
End0t0ksiN bunu yazdı:
-----------------------------
bır tasa zıç sonra onu lımonatayla ıc hıkık der gıdersın saten :D
-----------------------------
ıyy harbi igrencsin :D ak -
hic urasma git doktora 2 yalvar..
yakınım hastaydı falan calısamadım sınava nolur 1 hafta rapor diye :D cebinede bir 20 kağıt...
rapor elinde hocam :P
-
hoca şimdi gidiyorum doktora son taktikleri aldım hadi gazamız mübarek ola =P =)
edit 2 gün aldım bi rica da bulunacaktım dedim kadına dediki kaç gün olsun =)=)