Hastanedeyim , Vınn Lazım
-
Beyler Hastanedeyim acil yatış verdikleri için hazırlıksız yakalandım.İnternetsiz olmuyor , burdan da ayrılamıyorum. Bana cuma yollasanız cumartesi dükkana ulaşır , annem de getirir.Hastane den ayrılamıyorum . Çevremdeki
esnaflar da hastane bölgesinde olmasından dolayımıdır bilmiyorum 100 lira 180 lira para istiyorlar.Bana 1 haftalığına Turkcell vınn lazım .Elinizde 20 30 lira ya vınn varsa satın alırım yoksa da emanet yollayın 1 haftalıgına hastaneden
çıktıktan sonra geri yollarım.Bursa ya yakın bölge de ki arkadaşların yollaması lazım diğer türlü pazartesi elimde olur.Ozaman a kadar ben çıldırırım.
ersn tarafından 06/Haz/15 13:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Boşver kitap oku.
-
Ttnet wifi yokmu hocam ?
-
1234567B bunu yazdı
Boşver kitap oku.
töbe töbe neyse...
hocam bnde varda kayserideyim yarın göndersem dediğin gibi pazartesi elinde olur bulmazsan haber ver gönderiyim
-
hastanede wifi yokmu temizlikçiye ver 20tl al şifreyi (sağlık ocaklarında bile var hastanede illaki vardır :D )
samaccc tarafından 04/Haz/15 21:57 tarihinde düzenlenmiştir -
vın modem vereyim diecem ama hangi ildesin nerdesin ama içinde hat yok, bide işin bitince artık alırım bursadaymışsın kargoya versem yarın pazartesi salı elinde olur.
KaptaN tarafından 04/Haz/15 21:59 tarihinde düzenlenmiştir -
yarın günaydın kargo ile verin cumartesi elinde olur
-
Hocam onla uğraşacağına mobil telefonundan hotspot açıp da bağlan laptop dan. Aynı şey mantık olaraktan.
-
İstanbul'daysan yollarım fakat işin bitince almak durumundayım hocam. Turkcell'in cihazı.
-
Bursa da bir hastaneyse ben verebilirim hocam işini görene kadar
-
Hocalar birtane wifi patlattım onunla giriyorum. Benim oda da tam çekmiyor , arada hemşirenin yanına gidiyorum mecbur ordan bağlanıyorum. Hastane de elimle laptop kat kat geziyom millet arkamdan bakıyor.
mykb hoca sağolasın koray hoca çözücek sanırım, pm atmış . Bir aksilik çıkar ise sana pm den dönüş yaparım.
ersn tarafından 05/Haz/15 06:03 tarihinde düzenlenmiştir
Elimde laptopla gezince hizmetliler sordu ne yapıyon ne ediyon diye dedim internet arıyorum . Bizde arıyoz dediler : ) Onlara da ben verdim şifreyi aq . Diğer arkadaşlara da teşekkür ederim.
Şeyh sana da bi mesajım var şu siteyle oynıcak vaktimi buldun ?