Hat Taşıma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gn_Star
    Gn_Star's avatar
    Erkek

Hocalar, turkcell de numarayı kendı ustumuze aldıgımız zaman 3 ay ordan cıkamama gibi bi durum varmış. Bu soylentının aslı var mıdır sımdı aveaya fln gecmek ıstıyorum ama arkadaslar boyle bı soylentı oldugunu hiza etti. Bilginiz var mıdır bu konuyla ılgılı

Değişim, başarısızlığı gidermenin ilk adımı. Başarıya her yolla ulaşabiliriz ama girişi tektir o da değişim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utat
    utat's avatar
    Erkek

doğrudur 2  hafta önce bir arkadaşım turkcellde hattı kendi üstüne aldı daha sonra vodofone a geçmek istediğini söyledi ama geçirmediler. 3 ay mecburi turkcell de durucaksın dediler.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Erkek

bende tam bu konuyla ilgili bişe soracaktım bilgisi olan varmı? bende avea hattımı üstüme aldım malum 3 ay geçemiyoruz başka operatöre, madem öyle bize de yeni avealıymışız gibi o janjanlı tarifelerden vermeleri gerekmiyor mu?

YalnızAdam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

valla hocam ben aveaya gectım vadafondum onceden 2 gsı yavas 3gsı ıdare edersın yer ıstanbul b.pasa aveaya gectım yıkılıan paket aldım 500 dk heryone 5000 sms heryone 1gb ınternet 19 tlye 2gde kullanıyorum vadafonun 3gsıne esıt durumda bence tel note2 catır catır gırıyor ınternete donma kasma yok tavsıye ederım 3gsıı ucuyor hatta soylemeye gerek yok evdekınden hızlı bence :)

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek
    Gn_Star bunu yazdı

Hocalar, turkcell de numarayı kendı ustumuze aldıgımız zaman 3 ay ordan cıkamama gibi bi durum varmış. Bu soylentının aslı var mıdır sımdı aveaya fln gecmek ıstıyorum ama arkadaslar boyle bı soylentı oldugunu hiza etti. Bilginiz var mıdır bu konuyla ılgılı

Hattı kendi üstüne alırken eski sahibide yanında gelip işlem yaptı mı? Yoksa şu BTK nın açık hatları devir için aldığı karardan mı faydalandın? Eğer açık hatların devri için olan kararsa işin zor 3 ay dolunca da geçemeyeceksin. Başıma geldi. 3 ay içinde taşımaya çalıştım 90 gün geçmediği için reddedildi. 90 gün geçti. hattın eski sahibinin 01.10.2014 e kadar itiraz süresi olduğu için o tarihe kadar numara taşıyamazsın deyip yine reddetti. Hayır açık hatta değildi. Babamın adınaydı 40 tl vermeyip bedavaya işlemi yaptırmak için o kararı kullandım. şimdi turkcell den kurtulamıyorum.

Aslında Btk kararını okudum açık olarak 01.10.2014 e kadar numara taşınamaz diye bişey yazmıyor. Sadece kararda "Mobil telefon hizmeti sunan işletmeciler bu madde hükmünün suistimal edilmemesine yönelik olarak gerekli teknik ve idari tedbirleri alırlar. " diye bi madde var bunu mu kullanyorlar acaba dedim ama emin olamadım.

Perşembe günü BTK üzerinden şikayet yolladım şu an cevap bekliyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gn_Star
    Gn_Star's avatar
    Erkek
    amg bunu yazdı
    Gn_Star bunu yazdı

Hattı kendi üstüne alırken eski sahibide yanında gelip işlem yaptı mı? Yoksa şu BTK nın açık hatları devir için aldığı karardan mı faydalandın? Eğer açık hatların devri için olan kararsa işin zor 3 ay dolunca da geçemeyeceksin. Başıma geldi. 3 ay içinde taşımaya çalıştım 90 gün geçmediği için reddedildi. 90 gün geçti. hattın eski sahibinin 01.10.2014 e kadar itiraz süresi olduğu için o tarihe kadar numara taşıyamazsın deyip yine reddetti. Hayır açık hatta değildi. Babamın adınaydı 40 tl vermeyip bedavaya işlemi yaptırmak için o kararı kullandım. şimdi turkcell den kurtulamıyorum.

Aslında Btk kararını okudum açık olarak 01.10.2014 e kadar numara taşınamaz diye bişey yazmıyor. Sadece kararda "Mobil telefon hizmeti sunan işletmeciler bu madde hükmünün suistimal edilmemesine yönelik olarak gerekli teknik ve idari tedbirleri alırlar. " diye bi madde var bunu mu kullanyorlar acaba dedim ama emin olamadım.

Perşembe günü BTK üzerinden şikayet yolladım şu an cevap bekliyorum.

yok hocam babamın bı arkadasının ustuneydı adam da şehir dışına gitti bende tanıdık bı yer bulup yaptırdımpara  felan vermedım ammmaaa nası bı ıslem yapıldı bılmıorum buyukce 2 kagıda ımzam ıstendı ıcınde bir sürü bişey yazan hiç okuyamadım da tanıdık olunca oyle de kaldı daha sorusturmadım ama 3 ay beklıceksın fln denıldı

Değişim, başarısızlığı gidermenin ilk adımı. Başarıya her yolla ulaşabiliriz ama girişi tektir o da değişim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek

hocam başkasının üzerine olan hattı sahibi orada olmadan tanıdıkta olsa kimse normal devir işlemi yapmaz. Çünkü devredecek kişinin imzası gerekir. Sahte imza riskini de göze almazlar. Dediğim gibi hattın açık hatmış gibi işlem yapılmıştır. zaten diğer türlüsünde ücret alıyorlar.

O 3 aylık süre normal. hat devri yapınca yeni hat almışsın gibi işlem görür ve 90 gün ayrılamazsın.

Turkcell i ara sor. Ya da sitesinde online işlem merkezine giriş yapınca orada canlı destek kısmı var oradan da sorabilirsin. Yapılan devir normal devir mi yoksa yoksa süreli devir mi? Eğer süreli devir ise dediğim gibi açık hat gibi işlem yapılmış 3 ay geçsede izin vermeyecek 01.10.2014 ü bekleyeceksin. Ama dediğim gibi bu olay için btk kararında açık bir madde göremediğim için şikayette bulundum. Turkcell in vereceği cevap doğrultusunda durumu BTK nın incelemesini isteyecem muhtemelen. 90 günü doldur da sen o zaman a kadar benim şikayette sonuçlanır zaten :)

amg tarafından 06/May/13 15:28 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

vodafone kullanmada ne kullanırsan kullan. Avea geçicem en kısa zamanda. verdikler hizmeti s.... yim..

yok 99. bilmem kaç kapsamı alanı varmış...

A.k Halkalı meydanda  - atakentte çekmiyor daha ne diyeyim.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Erkek

bende bu freezone falan ayağına vodafone a geçeyim diyodum 7 yıllık avea kullanıcısıyım artık kaşar olduğumdan mıdır kampanya falan vermiyor geçen hafta kendi üzerime aldım hattı sadece kendi imzamla halloldu ama önceki mesajımdaki soruma cevap alamadım 

YalnızAdam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi
    THT2005 bunu yazdı

vodafone kullanmada ne kullanırsan kullan. Avea geçicem en kısa zamanda. verdikler hizmeti s.... yim..

bende wodafoneluyum ama hiç sorun yaşamıyorum sadece asansörde hat gidiyo onun harici gayet normal ki kesildiğinde dakkaları geri weriyoben faturalıyım we hiç sürpriz bi fatura görmedim

dewdim dewrildim geldim
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

atakentte çekiyor ben memnunum.

Toplam Hit: 2099 Toplam Mesaj: 14