folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hat Yazısına Meraklı Olan Var Mı ?

Hat Yazısına Meraklı Olan Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ula @zeytuni üşenmemişssin tek tek Alıntılamışsın.
    sırf bunun için;
    saygılar.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    5Agustos1921 bunu yazdı
    ula @zeytuni üşenmemişssin tek tek Alıntılamışsın.
    sırf bunun için;
    saygılar.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Ya bismillah :)

Bambu kalemi ile yazmak deveye hendek atlatmakmış bunu da öğrendik :|

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Hocamın bize söylediği şey bildikleriniz kimseye öğretmeyin. Ama Burası tahribat böyle birşey olmaz. elimde ufak tefek ders videoları 1 kitap var resimler felan harfler . yandexe atacam net sıkıntı ama bakıyım yarın link atalım buraya. kamera bulamadım olsa 1-2 şey yapardık . Sormak işteyen öğrenmek işteyene can feda :)

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Elixiron bunu yazdı

Hocamın bize söylediği şey bildikleriniz kimseye öğretmeyin. Ama Burası tahribat böyle birşey olmaz. elimde ufak tefek ders videoları 1 kitap var resimler felan harfler . yandexe atacam net sıkıntı ama bakıyım yarın link atalım buraya. kamera bulamadım olsa 1-2 şey yapardık . Sormak işteyen öğrenmek işteyene can feda :)

O nasıl hoca yahu :D

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    Elixiron bunu yazdı

Hocam iyi para var . hocanın burda 15tl yazdığı tabak kapodakyoda 75tl idi :) hocam bana bir destan verdi al yaz 600tl dedi çok uğraşmalı idi yapamadım salladım zaten dahada hattan kuruş para geçmedi çebime hep gitti :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    istemeye istemeye güldum la ciddi ciddi ;D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Elixiron bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    Elixiron bunu yazdı

Hocam iyi para var . hocanın burda 15tl yazdığı tabak kapodakyoda 75tl idi :) hocam bana bir destan verdi al yaz 600tl dedi çok uğraşmalı idi yapamadım salladım zaten dahada hattan kuruş para geçmedi çebime hep gitti :)

Hocam tabak diyorsun.

Kaligrafi ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı
    Elixiron bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    Elixiron bunu yazdı

Hocam tabak diyorsun.

Kaligrafi ?

hocam kaligrafik şekilde tabağada yazı yazıyorlar. ben ders videolarını felan atıyım resimleride anlarsınız.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    Elixiron bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    Elixiron bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı
    Elixiron bunu yazdı

Hocam tabak diyorsun.

Kaligrafi ?

hocam kaligrafik şekilde tabağada yazı yazıyorlar. ben ders videolarını felan atıyım resimleride anlarsınız.

Tabak dediğin için kaligrafi dedim çünkü mark ile yazıyorlar, bambu ile porselene vs yazmak ölüm olur kurumasıda çok zor olur zaten.

Hat ile kaligrafi apayrı biliyorsun :)

Toplam Hit: 2760 Toplam Mesaj: 29