folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hata Yaparak Büyük Tecrübe Edindiğiniz Konular

Hata Yaparak Büyük Tecrübe Edindiğiniz Konular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

çevrendeki insanların sana olan samimiyet ve dostluklarının cebindeki paranın miktarı ile doğru orantılı olduğuna.

hiç bir kıza körü körüne bağlanmaman gerektiğine.

gerektiği yerde kral'ına rest çekebilmen gerektiğine

her zaman verilerini yedeklemen gerektiğine

kafadarlığın dostluğun yalanı olduğuna körü körüne inanıyorum arkadaş.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thicksinch
    Thicksinch's avatar
    Erkek

deveye diken adamı open yaranir bu devirde

Egil! Hicbirsey olmeden yeralti degil!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pAronayak
    pAronayak's avatar
    Erkek

Utangaçlık. :) şimdi yyolun oRtasında belkide kıza aşkını ilan eden biriyim ama :( yinede :D "insan yaptığı hatadan çok yapmadığından pişman olur "

sadece gülümse :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek

Bu yıl üniversiteyi kazanınca sobalı eve çıktık arkadaşlarla. Soba zehirlenmelerinden ve beceremeyiz dediklerinden dolayı soba yakmıyoruz. Çok fazla elektrik geleceğinden elektriklede ısınmıyoruz. Katalitik aldık bitane. O da bir aya bozuldu:) Bi gün soğuktan ölecez. Merkezi ısıtmalı apartmanlar harika oluyor. Seneye o tarz biyere  geçmeyi planlıyoruz. Öss yi kazanıp gidenlere de merkezi ısıtmalı ev tavsiye ediyorum:) Bu arada soğuk evde bacaklarınıza battaniye örterseniz baya iyi biraz ısınıyorsunuz :))

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

tabikide 'O'.üzüntülerle değilde hep mutluluklarla hatırlamak. hata olarak görüyorum ama tecrübe falanda almadım. bugun arasa yine aynısı olur büyük ihtimal. en iyisi hiç bağlanmamak. kendinden baska kimseye deger vermemek.

le le le sakine
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

hayat bir yalanmışşş onu coooook iyi ögrendımmm

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

arkadaşlarıma güvenmem kardeşime güvenmem aileme güvenmem lise bitene kadar okulda ders bile çalışmayıp sonraki iki yıl öss diye bi nane var diye alanım dışı istediğim bölümü seçmek için iki yıl dershaneye üçüncü yıl evde hazırlanıp üç yılımın daha içine sıçmak üçüncü yıl alan dışım olmayan ama artık biyere kapak atayım diye düşünüp kafama en yatkın olan bölüm olduğunu düşündüğüm bölüm için ankara gaziye gitmek orada sikik bi hayatın içinde kalıp öğrencilerin çocukluğu eğitimcilerin iş bulma olanakları alınacak maaş ücreti hakkındaki konuşmalarıyla zaten bana ters gelen ankarayı siktiretmiş olmam en başından beri yanlış olan bu seçimimi silmek en yakından geri dönmek için tuttuğum evi ankaradan istye taşıyıp gittiğim dershane parasından ankaraya gelip uğraşmalarına kadar kafama kakan annemin olduğu evden siktirolup gidememem bunca zamandır okul iyi bi bokmuş gibi o olmadan hayat olmaz yaşanmaz tutunulamaz birşeymişçesine çocukken hiç dile alınmayan çaba harcanmayan şeylerin ardına nedense liseden sonra koşup şimdi hiç bir şeye sahip olamamak 2006 da dahil olmak üzeri ortaöğretim kpss sınavına saçım sakalım uzun paspalım kuralları sevmiyorum diye girmek istemeyişim derdimi sıkıntımı yakınımdaki insanlarla paylaşmak bilgiayarla en azından 8 yıldır haşır neşir olup da webprogramlama işine az biraz eğilmişlken kendimi geliştirmek için bişey yapmayışımdan şimdi hiç bi bok dğeilken bi sevgili sahibi olup kendi sıkıntılarımla onu da üzdüğümden kimseyi üzmemeli kimseye güvenmemeli bi bok yiyobiliyosan yemeliyi insanlar ne düşünür diye hareket etmeme sıkıntısından kurtulamk gerektiğini öğrendim

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Kızlar...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

hata yaptını düşünmek

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Herkesi adam yerine koyup yardım istemek.

Zamanında bir sebepten dolayı akrabamın birinden yardım istedim.(maddiyat değil)

Beni yüz üstü bırakınca artık akrabalarım olmadığına karar verdim. Akraba dediğin sadece laftaymış..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 10749 Toplam Mesaj: 78