folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hatunu Bar Ortamında Nasıl Sarhoş Ederim??

Hatunu Bar Ortamında Nasıl Sarhoş Ederim??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slymn88
    slymn88's avatar
    Erkek
    bence kızın normal aile kızı yada kasar olup olmadıgını biliyosundur tanıyosundur o kadar herelde eger kasarsa al bi gazoz içir güzelce nuri alço taktigiyle göttüüürrrr ama kız kasarsa zaten sarhos etmeye gerek  ama sarhos etmeyı dusunuyosan kotu nıyetlısın  o yüzden yanlıs yoldasın kimsenin namusuyla bu sekılde oynama üzersin ve pişman olursun uçkurunu tut ...

http://www.akte-islam.de/13.html arkadaslar su siteyi bi hackedin türkler ve islam hakkında yanlış şeyler yazmışlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek
    zndmn bunu yazdı:
    -----------------------------
    detay bunu yazdı:

ne tarz bi kız rock bar filan sa işin kolay

hacı biraz paraya kıyıcan ama

içmesi için zorlican 1-2 tane içicek yeter bu kadar diyecek. ama sen bi tane daha nooolur benim hatırım için filan bilmemne içirebildiğin en son noktaya kadar içirceksin. bi keresinde birini götürdüm a.q içtik saak 22:30 saat kaç dedi dedim 00:30 ben eve nası gidicem bilmemne bi sürü şey dedikten sora bizim eve gitmiştik.. bi bok olmadı ama amacıma ulaşma yolunda büyük aşamalar katettim... :D:D:D kızda vatan kan ağlıyomuş a.q tam da o gece mi bulunur. bak dertlendim yine ..

abi seninkide bahtsız bedevi olayı yaa....=)

sadece o olsa yine iyi anlatıcam ama sallıyo dicekler ondan anlatmıyom..

ondan sorakileri bi duysan ölürsün a.q ben intihar noktasına gelicektim en sonun yemin ederim yatakta ağlıcaktım bu kadarda şans olmaz diye

maaasebeci....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

arkadaşlar adım tecavüzcüye cıkacak b kaç yanlış anlaşılmayı düzelteyim aq.

1.öncelikle kız vapurdaki kız degil.. o zaten tmm sorun degil o : )

2.ramazanda yapmıcam zaten bayram dönüşü bi gelsin..

3.vala ben kıza hiç bi şey demedim beşiktaşta otururken bi başıma... kız geldi yavşadı..kendi başlattı yani muhabbeti ben masum masum oturuyodum..taksimde takılacagın zaman hbr ver fln dedi ..kız istemeden ben hiç bi şey yapmam merak etmeyin yani : )

4.aslında sarhoş etmeye bi luzum yok ama maksat biraz kafası güzel olsun 

5. olayı illaki kızı eve atmaya getirmişssiniz..önemli olan muhabbet: ) muhabbetten sonrası da kzın tavrına göre  : )

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anaconda
    anaconda's avatar
    Erkek
    bi yerden hap bul playboy hapını bulursan saglam o git bara kızla daha oncede toz haline getir ama hava almasın elinden geldigi kadar tam gelirken bira içine at bi parmagınla karıstır tmm kolay gelsin hapın tanesini 5 10 kagıda alırsın bi tanede biraz 15 ytl yee halledersin rahat rahat
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ACCEPT
    ACCEPT's avatar
    Erkek
    hoca biranın içine ex at gerisini düşünme :)

hatalı yazdıysam bildiriniz : sinusteoremi@hotmail.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

paso yalan söyle çok güzelsin hayatımda gördüğüm en güzel kız sensin senden öncekilerden çok farklısın

sen bi meleksin iyiki senle karşılaşmısım senden önce hayatım bomboştu seni bulmkala ne güzel bişy yapmısım

güzelliğine içelim vs vs yalandan kim ölmüş

sarhoş olmasınada gerek kalmaz

le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caldii10
    caldii10's avatar
    Erkek

bende anlatayım eski bir barmen olarak.

kullanılan malzeme

tekila

bira

33 cl lik bira bardaklarını bilirsiniz

ve tekila bardağınıda

tek,la bardağına tekilayı koyarız fuulll sonra bira bardağını boş şekilde ters çevirip tekila bardağının üzerine içine yerleştiririz.daha sonra bira bardağını dibi alta gelecek şekilde eski haline  getiririz ve bardak içinde bardak bardağın içinde tekila olan bardağın(amma türkçe haa) içine birayı boşaltalım.

birayı içtikçe tekila bardağı hareket edecek ve biranın içine tekila karışacak

az cok içici biriyim.3. bardağı hiç göremedim.

DİKKAT EDİN 

Alacakaranlığı hiç sevmem, ya gündüz olmalı ya gece ; kurşun değidiğin ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı ; Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı...!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    yuh be ne çok sapık varmış... ya kızı serhoş edip yatağa atıyosun kız ne anlıycak bişey gidip geliyo ama bu acaba tevacüz sayılır yaptığın, birisi seni içirip bir güzel düdüklese hoşuna gidermi kınıyorum seni bak kınadım K.

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

bang-bang bunu yazdı:
    yuh be ne çok sapık varmış... ya kızı serhoş edip yatağa atıyosun kız ne anlıycak bişey gidip geliyo ama bu acaba tevacüz sayılır yaptığın, birisi seni içirip bir güzel düdüklese hoşuna gidermi kınıyorum seni bak kınadım K.

Abla sen harbiden bayan mısın ? 

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bang-bang
    bang-bang's avatar
    Dişi
    içen bayan bünye anlatsın öğrenin. bizim vücudumuzda sizinki kadar kas yok şekere alkole daha duyarlıyız çabuk serhoş oluyoruz, herifte biraz yakışıklıysa içinde ne varsa koyveriyosun gidiyo, harbiden erkeksen kadına içiriyosan onu taşıyabiliceksin içerken partnerin serhoş olmadan gecenin sonunu sorman lazım yoksa yaptığın sapıklık başına geldimi evet geldi bişeyde anlamadım paso uyumuşum, ya bunu bilipte yapmak ezikliktir sapıklıktır, sorarsın insan gibi...

Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma. bang-bangle arkadaşsan ona asla yamuk yapma.
Toplam Hit: 20618 Toplam Mesaj: 79