folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hava Astsubaylık Başvurusu

Hava Astsubaylık Başvurusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar,

Bişey merak ettim de. Hava astsubaylık ve sözleşmeli astsubaylık için öss sınavından sonra başka bişey yapmak gerekli mi ? Ben sınava başvuru formunda askeri okul ve yüksek okullara girmek istiyorum u seçmiştim.

Sitesine baktım 2010 için taban puan ve mulakata çağrılacaklar listesi sonuçları açıklanmış . T.C numarasıyla bakabiliyosun.

Haziranın sonunda bitmiş başvurusu ama anlamadığım konu şu ,daha önce öss sınavından önce ekstra bi form ile buralarada başvurmak gerekli miydi ? zira ben başvurmadım hiç biyere :S

Sadece öss sınavını kazanmak yetiyormu ??

Durum hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

valla biri diyordu forumda ön başvuru fln lazımmış bide gitceksen denize git orda adamı ezmiyorlarmış ya da olmadı en iyisi karadeniz teknik üniv. denizciliğe gidersin askere gidince sene %98 denizciliğe alıcaklar sonra askerliğin süresi bitince tamam mı devam mı die sorunca devam dersin subay olarak başlarsın

edit:karadeniz teknik dedim de başka denizcilik okullarıda olabilir tabi tercih itü denizcilik :)

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    Önbaşvuru istiyorlar..

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    valla adamı deniz de çok ezmiyorlarmış

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

bütün kuvvet komutanlıklarına, össden önce, kendi sitelerinden önbaşvuru yapman gerekiyordu.

geçmiş olsun.

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Erkek

olsun hocam çok şey kaçırmadın

astsubaylık okadar kolay değil

verdikleri para iyi olsa da 

okadar kasmaya gerek yok

gerçi zamanında arkadas beraber girelim demişti gitmedim,o girdi ben üni. kazandım.şimdi o 1700 civarı maaş alıyor biz 2. sınıfta harçları nasıl ödeyecez diye düşünüyorruz :D

====>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek
    hoca ben askerliği havacı olarak yaptım.. bişe söleyim size ssansı olan hiç kaçırmasın girsin dediğin gibi ilk baslarda biraz zor gelecek ama sonrasında yatacaksın 1700 lira maasını alacaksın hava astsubayları çok rahat her iste oldugu gibi zorluklarıda var  ama maas yüksek havan var..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    hacım şansını denemen lazım ben basvuru yapmadan gitmiştim aldılar ama doktorla tartışınca göz den elediler...tek tavsiye aslagöze batma...ha bide su war sağlık kontrolü we muayenesinde baya bi bokser lar asağı yukarı oluo....:D
    en azından 3 kez

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Bol bol uçaklara bomba takarsın benzinlerini doldurursun vs... havası mavası yok havası olursa subaylıkta olur,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bol bol uçaklara bomba takarsın benzinlerini doldurursun vs... havası mavası yok havası olursa subaylıkta olur,

formula birde ferrariye benzin dolduran yada lastiğini değiştiren adam olmak istemezmiydin :) 

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

hocam yok be öyle filmlerde gördüğün gibi değil herşey :D

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 1857 Toplam Mesaj: 14