Havada Saat:)
-
ya abı cok sıkıntılı bır olay bu fanın donus hıznı ayarlamak fan agırlıklarını yı dengelemek fazlasıyla ses yapmak gıbı bır cok ozlellıgı var bu meredın bız fırmaya yaptırdık bundan standa koymak ıcın sonra bır baktık bızım stand harıc butun standları gezıyor....
-
kadıköyde rex den asağıya doru inerken köstebek i falan feçiosnz sokağın btiminde direk karsiya bi sokak var sağ a falan dönmeden dümdüz karsiya geçince sağda binanın altinda elektronikci var bu tarz seyleri yapiyor :=) 15 ytl ye falna fi,lan satio daha farkli seylerde far :D isteyenler orayada bakablr :F
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------
boş işler abicim bunlar bunları benim yeğende yapıyo anda ödev vs. olur bunlardan...yerse jammerlerden ekilenmeyen rf kumanda yapın da görek :D adamlar neler yapıyo siz saaatler ile uğraşıyonuz :D
güzelmiş daha güzellerini yapman yeterli olurdu. -
ricin bunu yazdı:
boş işler abicim bunlar bunları benim yeğende yapıyo anda ödev vs. olur bunlardan...yerse jammerlerden ekilenmeyen rf kumanda yapın da görek :D adamlar neler yapıyo siz saaatler ile uğraşıyonuz :Dsen bence bu devreyi yapamazsın anca dalga geçersin arkadaşım. neyse amaç zaten büyük bir iş yaptım demek değil paylaştım belki bilmeyenler vardır diye. o dedin devreyide yapıp yollarım evine sorun değil. malzemeleri alın size yapayım bu veya birbaşkasını burda kar amaçlıyormus gibi görünmek istemiyorum selametle...
-
-
ayıptır sorması ne işe yarıyo bu ?
-
la bu fonda çalan müzik ne sistem süper
-
eproje.com dan lisedeyken alıp yapmıştık zor bişey değil bu. eyv ismi aklıma gelmiyor daha detaylı görüntüleri vardı
-
amatörler için bence iyi bir paylaşım...
devamını ve arkasını bekleriz
paylaşım için teşekkürler...
-
güzel alet sevdim :D
Toplam Hit: 14460 Toplam Mesaj: 26