Havale Ücreti...
-
öncelikle s.a. beyler..
dün akşam gittigidiyor'dan bişeyler aldım 10ytl'ye..
ve şimdi ödeme yapmam gerekio salıya kadar fln işte neyse...
kredi kartım yok peder de alamıyorum çünkü pederin öğrenmemesi lazım...
havale ile ödeme yapmayı düşünüyorum... 10 ytl ye ne kdr ücret alınır havale için...
daha önce böyle bi ödeme yapan var mı??
şimdiden tşk.ler....
-
gittigidiyor'un hesabına yatırıcam işte..:S
ilk defa böle bişey yapıyorum.. yani ne muhabbet olduğunu bile bilmiyorum.. ve gittigidiyor garanti bankasıyla çalışıyor parayı sadece bu bankaya mı yatırabilirim??:S
-
Hacı hesabın yoksa 25 lira istiyorlar amk..
-
Aynı bankada hesabın yoksa, 20 YTL civarı havale masrafı alırlar.
-
ptt den havale de 100 ytl ye kadar 1 ytl alıyodular ama kredi kartından da 10 ytl ye fazla almazlar ya
-
abi tam anlatamadım galiba... ya da ben bilmediğim için işi ben analayamadım söylediklerinizi.. :D
benim bankada fln hesabım yok... havaleyle gittigidiyor'un hesabına parayı yollıcam... bankaya gittiiğimde artı ücret neler olucak??
-
Kara_Mc bunu yazdı:
-----------------------------abi tam anlatamadım galiba... ya da ben bilmediğim için işi ben analayamadım söylediklerinizi.. :D
benim bankada fln hesabım yok... havaleyle gittigidiyor'un hesabına parayı yollıcam... bankaya gittiiğimde artı ücret neler olucak??
-----------------------------Dediğini anladık ve yapılan yorumların hepsi o yönde.
-
Ne aliyosun tam olarak?
-
Hocam Hangi Bankaya ? Annem Ziraat BankasındaÇalışıyor Söyle Hemen Söyleyım sana
-
hocam havale yapman için öncelikle bankada hesabın olması lazım
gittigidiyor garantiyi kullanıyor , garantide hesabı olan birini bul yap havaleni
baska bi bankadan hesap da olabilir ama eft ucreti girebilir biraz
garantiden havale yaparken alacakları para 1-2 lirayı gecmez
-
garantiden bi banka kartı al sanal kredi kartı var yatırdığın kadar harcama yapıyosun internetten.