Havalı Tüfek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

havalı tüfeklere merak saldım araştırma aşamasındayım

bu konuda yetkin kişilere birkaç soru soracağım

1- Stoeger X20 ve x10 asındaki fak ne?

2- x20 yivlimidir?

3- x20de gez arpacık yok sanırım dürbünü çıkartıp ekstra olarak gez arpacık ve laser pointer ekleyebilirmiyiz?

4- Hatsan mod125 yivlimidir?

5- mod125de gez arpacık var sanırım, peki kendi dürbünü varmı?

6- dürbünü ve laser pointerı ekstra olarak ekleyebilirmiyiz?

7- mod125 beni gücü ile cezbediyor ancak birkaç yerde kötüleyen yazı gördüm kullandınız mı? nasıldır?

8- mod125 ve x20 arasında kaldım ikisinide kullanıp önerecek olsanız hangisini önerirdiniz?

9- mesafe ve gücü ortalamak istediğim için 5.5 düşünüyorum sizce hangi kalınlık tercih edilmeli? (önemli olan mesafe ve sapmama)

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek

Hoca sanki sniper alcan altı üstü bi havalı silah bu kadar heycanlanma :) çok aşırı bi performansta bekleme öyle dürbün takma fln menzilleri o kadarda iyi değil

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek

mod 125 kullanicisiyim. tufek bayagi etkili. söylenenlerin aksine düzgünde vuruyor. en azindan bendeki öyle.

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek

Havalılar bildiğim ve kullandığım kadarı ile yivlidir,zaten barut basıncı olmadığı için yiv mecburi yoksa sadece hava basıncı ile menzil iyice kısalır. Ne için kullanacağın önemli,av mı,hobi mi,bunları göz önüne alarak araştırırsan daha iyi sonuç alırsın diye düşünüyorum.

Takdire şayanı olmaz bu işin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Havalarla av yasağ gardas. arti hepsi yivli . Ve bence x20 al omzunun çürümesini istemiyorsan bilirsin kontrolsüz güç, güç değildir...
    ayrıca seni www.airgunturk.com a davet e ediyorum, trde bulabileceğin en geniş havalı bilgi merkezidir...

Çok sıkılıyom
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    google araması yapmayı denedin mi hiç?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı:
    -----------------------------
    Havalarla av yasağ gardas. arti hepsi yivli . Ve bence x20 al omzunun çürümesini istemiyorsan bilirsin kontrolsüz güç, güç değildir...
    ayrıca seni www.airgunturk.com a davet e ediyorum, trde bulabileceğin en geniş havalı bilgi merkezidir...

Aynen katiliyorum. Hatsan iyidir ayrica. Tek sorun kirmada yasaniyor o da kullanima bagli. Gunde 80-100arasi kirma yaptigim icin sorun oluyordu. Ama sen yapamayacagin icin sorun olmaz.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

sniper almıyorum belki ama oyuncakta almıyorum, 400tl gözden çıkardım ve hiç 400tlya oyuncağım olmadı ;) bu yüzden her işte olduğu gibi bundada ince eleyip sık dokumak hakkım diye düşünüyorum, heyecan değil ;)

sadece hobi amaçlı arıyorum, hayvanlara acı çektirir bunlar vicdan azabıyla aram yok ;)

merak etme gardaş google aramasını yapmadan hiç konu açmadım ;)

okadar uzak mesafelerde değil hedefim, 70metreye kadar sapmasız isabetli atış yapması işimi görür. sağa sola rasgele giden peletler canımı sıkar hevesimi kaçırır.

araştırdım mod125te yiv var kesin ama x20den emin değilim yiv herşeyden önce isabet (en çok aradığım özellik) için önemli ve 300tl altı çoğu üründe bulunmuyormuş,

mod125in sniper modelini özellikle düşünmedim çünkü dürbünsüz kullanacağım uzun süre. bu yüzdende üstteki sorularımın cevapları benim için önemli,

ağırlığın, tepmenin, kurma zorluğunun benim için önemi yok, verim alayım yeterki omuzlarımın çürümesi koymaz...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

siganfu bunu yazdı:

mod 125 kullanicisiyim. tufek bayagi etkili. söylenenlerin aksine düzgünde vuruyor. en azindan bendeki öyle.

ne kadar zamandan beri kullanıyorsun?

vidalarda gevşeme oldu mu?

dürbünlümü kullanıyorsun?

dürbünlü ise dampa ayağın varmı yoksa herhangi sorun yaşadın mı?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

dürbün falan demişssin, pek alakasız olmaz Desperado röhm bi incele istersen

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:

dürbün falan demişssin, pek alakasız olmaz Desperado röhm bi incele istersen

:) böyle şeyler göstermeyin sanki sokaktan aç bi çocuğa çikolata dükkanı resmi göstermek gibi :)

bütçem 400 aradığım 70mye kadar hassasiyet

Toplam Hit: 3734 Toplam Mesaj: 19