Haxball Oynayamıyorum !?
-
selam müridler, tahribat haxball turnuvalarına katılmayı çok istiyorum ama giremiyorum odalara, oyunu ilk denediğimde girdim oynadım çok beğendim ama daha sonra giremedim 1 haftadır odalara giremiyorum
firefox yüzünden bi sıkıntı olabilir mi acaba diye chrome'da hatta ie'de bile denedim sonuç yok
şöyle bi hata alıyorum aynı hatadan alıp da oynayamayan var mı acaba ?öneriler için şimdiden teşekkürler.
-
Firewall kapalı mı?
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Firewall kapalı mı?
-----------------------------açık, kapatmalı mıyım ?
-
Denemekten zarar gelmez.
-
KrypT bunu yazdı:
Denemekten zarar gelmez.
-----------------------------yaramadı hocam.
hadi beyler elleri görelim -
Flash player'ı güncelle ie ve firefox için ikisini de. Olmazsa antivirus, firewall hepsini devre dışı bırak her iki tarayıcı ile de dene.
-
DarkSkull bunu yazdı:
Flash player'ı güncelle ie ve firefox için ikisini de. Olmazsa antivirus, firewall hepsini devre dışı bırak her iki tarayıcı ile de dene.
-----------------------------aha oldu valla.la bu flash player niye kendi kendini güncellemiyo vay anasını
edit : OLMAMIŞ yanlış alarm
-
yine girmiyo.sanırım her oynamak istediğimde flash playerı yeniden kurcam :S
edit : her oynamak istediğimde flash playeri yeniden kursam da olmuyor :(
-
flashla alakası yok hocam. bazı odalara girebiliyorsun zaten.onlardan biri denk gelmiştir. modemle alakalı. bende de zyxel kablosuz vardı senin gibiydim.denemek için datron kablolu modem taktm onla girebiliyorum. bazı modemlerde böyle sorun oluyormus.
-
HyKo bunu yazdı:
flashla alakası yok hocam. bazı odalara girebiliyorsun zaten.onlardan biri denk gelmiştir. modemle alakalı. bende de zyxel kablosuz vardı senin gibiydim.denemek için datron kablolu modem taktm onla girebiliyorum. bazı modemlerde böyle sorun oluyormus.
-----------------------------bende ilk sefer girebildim, bir dahada giremedim, modem de zysel :( varsa bir yol deniyelim ama baska modem yok :(
-
benımce modem zyxel bende giremiyorum aynı hatayı veriyor