folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayali Karekter Oluşturalım Varsa Yazın

Hayali Karekter Oluşturalım Varsa Yazın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şimdi tamamen hayal gücünüzü kullanacaksınız. öyle bi karekter yaratalım ki.yada aklınızda olan bi karekteri yazın.

sonucunda ilginç komik garip enteresan bi yapıya sahip karekter yaratalım.

Örnek:

mesela benim bi arkadaşım vardı çok iyi hatırladım lise arkadaşım cep telefonunda kurtlar vadisinin cendere müziğini  çalar aynı zamanda tesbit çeker hemde volta atardı. (işte böle bi yetenek)

yani kısaca bi karekter yaratacaksınız yada kafanızda yakınınızda böyle farklı hareketlere karektere sahip insanlar varmı varsa yazın yoksa yaratın olay bu anlamayan varsa pm atsın.

http://www.tahribat.com/pmsend.asp?toid=24734

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek

51 tane eli olsun, 26 tanesinde rengarenk isin kiliclari tasisin,13 tanesinde japon kiliclari geriye ne kadar eli varsa onlada arap kiliclari tasisin (Smictarlar varya :D)

tam 4 tene ayagi olsun, bi tanesi kumdan, bi tanesi metalden, bi tanesi celikten, bi teneside kromdan olsun :D

surati Megadeth'in solistine benzesin.

Arkasinda 2 tane melek kanadi, kafasindada seytan boynuzlari olsun.

Bi kuyrugu olsun coban kopegi gibi

Saclari lule lule olsun fon cektirsin :D

killi olsun Ray-Ban gozluklu olsun, ayaginada konvers bi ayakkabi iyi gelir o metallere :D

Hee unutmadan bide gozlukleri numarali yapalimki uzagi iyi gorsun :D

Ucma, gorunmez olma, uzayabilme, ag atabilme, delici kartlar firlatma, uzay mekigi kullanma, gozlerinden alev cikarma, en hizli cakmak yakma, oss de 380 puan yapma gibi yetenekleri olsun

Uzerinede Britney Spears'in giydigi bi elbiseyi koyarsak ilginc durucagini saniyorum :D

vaay super oldu :D

Tamam cok oyun oynadim bugunluk :D

I find your lack of faith disturbing.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    LordVader bunu yazdı:
    -----------------------------

51 tane eli olsun, 26 tanesinde rengarenk isin kiliclari tasisin,13 tanesinde japon kiliclari geriye ne kadar eli varsa onlada arap kiliclari tasisin (Smictarlar varya :D)

tam 4 tene ayagi olsun, bi tanesi kumdan, bi tanesi metalden, bi tanesi celikten, bi teneside kromdan olsun :D

killi olsun Ray-Ban gozluklu olsun, ayaginada konvers bi ayakkabi iyi gelir o metallere :D

Ucma, gorunmez olma, uzayabilme, ag atabilme, delici kartlar firlatma, uzay mekigi kullanma, gozlerinden alev cikarma, en hizli cakmak yakma, oss de 380 puan yapma gibi yetenekleri olsun

Uzerinede Britney Spears'in giydigi bi elbiseyi koyarsak ilginc durucagini saniyorum :D

kardeş hayal gücün baya genişmiş.XD

insan olsaydı normal olsaydı daha iyi olurdu :):):):):9

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek
    LordVader bunu yazdı:

1-0 olsun bizim olsun : )

bu hayali karekteri oluşturmamızın bi nedeni var mı? 

Hoşgörü
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    LordVader bunu yazdı:

bu arkadasın cocukluguna inelim :D:D

götürün bunu :D:D:D 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek

lordvader bence tam aradığımız karakter

anlat bakalım lordvarder robe de chambre(rötteşembır) seviyesine geldin mi : P

Hoşgörü
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LordVader
    LordVader's avatar
    Erkek
    Bu aralar cok Hilary Duff dinliyorum ondan olabilir hacilar mazur gorun :D ruhum genc benim :D

I find your lack of faith disturbing.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiLGeN
    BiLGeN's avatar
    Erkek

tamam bu adamdan daha iyisini bulmanız imkansız(ne yazık ki gerçek bu kişi : )(lordvader senden bahsetmion hea : ))

mmT adlı müridden alıntı

---------------------------------------------------------------------------------------

Ben şimdi sınaw haftasındayım ya kafam sınaw hariç herşeye çalışıyo. Nerden kafama estiyse böyle bişey yaptım

Üyeler bölümüne girdim sonra bunları son girme tarihine göre sıraladım. Toplam 19bin küsur üye war.

son login olma tarihlerine baktım 2002 den başlıyo sayfa 300 e geldiğimde ( 650 sayfa war toplam ) son login olma tarihi 2006 ydı. Yani sitedeki üyelerin yaklaşık yarısı (10.000 civarı olur kendisi) en az 2 yıldır siteye girmiyo.

dedim ki madem adamlar girmiyo neden üyelikleri hala war ? bence silinmeli. bu adamlar şimdi bigün girmeye kalksalar kullanıcı adlarını bile unutmuşlardır büyük ihtimalle. boşuna kalabalık yapıyolar.

nasıl düşünmüşüm ? :D
    --------------------------------------------------------------------------------------

benim yeni kahramanım mmT

hatta tahribata tahrideki en hayali üye olarak anket açılmasını ve bu arkadaşında aday olmasını istiyorum : ) 

edit:kaybolmayan sakızda istiyorum (serbest çağrışım) 

Hoşgörü
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek
     Bir karı olsun, göğüsleri kafam gibi olsun,penisi olsun,penisi benim kadar olsun,böbrekleri boktan olsun kalbi taştan,karı at gibi yesin insan gibi sıçsın :)

-
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    bi adam olsun kro bişi ama adamda cazibe olsun ve herkesi kendine aşık etsin
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek

sırayla başlıyorum :

Kafa :
    Saçlarının şekli aynı benimki gibi olsun :D yani benim saçlarım gibi. "senin saçların nasıl" derseniz güzel :F
    kumral olsun
    Elmacık kemikleri hafif belli olsun.
    Gözünün dış kenarları benimki gibi olsun

Vücut:
    üçgen olsun
    Bacak boyu benim gibi uzun olsun
    Ayakları 39-40 no olsun

Fonksiyonları:
    GTA3 teki Claude Speed gibi olsun.
    Az konuşsun, gerektiğinde konuşsun ve kısa cümleler kursun.
    Sert baksın ama ara ara sempatik birisi olsun. Yani her an güzel ve tatlı bi tebessüm edebilecek bir mizac.
    Vücut eğitimi, hal ve hareketleri profesyonelce ve karizma olsun.
    Silah, yakın dövüş, savunma sporları, hayatı idame vs komando gibi eğitimli olsun
    sessiz olsun, sessiz yürüsün, psikopat olsun, psychic şeylerle ilgili olsun
    hipnoz, telepati, telekinezi yapabilsin. Enerji akımlarını hissedebilsin, auraları görebilsin.

...ve Türk olsun.

aklıma bu kadar geldi şimdi. Yine bişeler gelince eklerim.

Bu anlattığım karakter benim ara ara girdiğim bi tiptir, böyle biri varsa tanımak isterdim.

...
Toplam Hit: 1900 Toplam Mesaj: 19