Hayat Dersleri ( Hocalar Anlatmaya Başlasın:) )
-
sakın ama sakın bilmediğiniz işe girmeyin insanların sözüne falan kanarak çok yakınınız haricinde kimseye iyilik yapmayın...
-
ßundannnn 6-7 sene önce 9-10 yaşlarındayım Birgün Kardeşim Anam peder ben Kan aldırmaya gittik Hastalık Vs Varmı diyerekten,İlk Kardeşime Yaptılar İğneyi bi Ağlamaya Başladı ben Aşıdan Falan Korkmam,Ama Kardeşim Öyle Bir Ağlıyorki Aha z....k dedim :D kadın İğneyi sokmaya başladı Ama cıldırıyorum Ben O anda Bırakın Beni Öldürmeyemi Çalışıyorsunuz İmdat Falan Neyse Kadın Cıkarttı İğneyi Ben Ağlamaya Devam Öyle Eve Kadar Devam Ettim xD İğneden Falan Korkmazdım Sınıfa Hemşireler İğne yapmaya Geldiğinde Kızlara Artistlik Olsun Diye İlk Ben Aşı Olurdum Gider Kızlar yok bişey Yok bişe Sinek Isırıyor Gibi Derdim :D:D
Sonuc Olarak: İĞNEDEN KORKMAYIN KIZA ARTİSLİK YAPMAYIN !!!!
-
iş görüşmesine takım elbise ile gitmediğim için iş veren tarafından azarlanıp işe alınmadım hemde gusel ve prestijli bi işti tecrübesizliğime veriyorum nese
sonuç: çokta tın şimdi işim daha iyi vesselam....
-
Her tecrübeyi hatırlayın ama asla kesin bir sonuç veya ders çıkarmayın.
Bkz: Şemsiye bir çok yoldan göte girebilir. Bu şemsiye açık girmez demeyin... Bir gün sokarlar... (Sakın aldanmayın)
2. Deneme - Yanılma ile hayatı öğrenmeyin. Ananıza babanıza dedenize amcanıza bakkala manava sorun hayatı. Mantıklı şeyleri benimseyin.
3. Ölmeden önce mutlaka Rize'ye gidin... -
üniversite sınav sonucunun acıklanacağı zaman.. o gece uyumadım.. sabah namazı vs.. neyse 6 yı bulduk.. yattık 11 de kalk peder valide heyecan.. önce bi arkadaş geldi.. onun sonucu derken kendi sonucuma baktığımda babam geldi.. gözlüğünü taktı.. puana baktı.. "cık" dedi ve gitti..
cıkarılacak ders: daima alkol paranız olsun ve ders calısın..
-
hayatta hiçbirşeye bağlanmayın - ne bir insan, ne bir madde nede başka birşeye!
Unutmayın ki gerçek hakikat sizi tüm bağlarınızdan birgün koparıp alacak :) -
siz siz olun insanı fiziki özelliklerle sevmeyin.fizike önem verceksenizde sevmeyin
-
kıçınızı terbiyeli alıştırın :D
özellikle çalışıyosanız belirli saatlerde tuvalet alışkanlığı edinin yoksa acayip zor oluyo :D -
her zaman gkk kuralini uygulayin
bir kizla cikiyorsan "Seven Opulur" "Open Sevilir" kuralini uygulayin.
-
bilgisayar sektorune yeni yeni alisiyorum comezlik zamanlarimdi, x bir acentede calisiyordum,
excel de bi program hazirlamistim, o programi kurmak icin firmalara gidiyordum orda bu isi yapanlarin hemen hemen hepsi bayandi,
programi kurarken ufak tefek hareketler yapar sasirtirdim (windows 98 yumurtalari vardi)
hic unutmam bi kiza hava atiyorum masa ustune dosyayi koyuyorum sonra siliyorum kiz dur silme falan diyor sonra geri donusumden geri getiriyordum, sonra kisayollari siliyordum geri donusumden de siliyordum kiz dur yapmaa diye ciglik attikca devam ediyordum.
sonra kisayollari geri getiriyordum seviniyordu.
bi tane muhasebe programi vardi kullandigi onun kisayolunu sildim. kisayolu sildim ama programin altindan getirdigim kisayol calismiyor. parametreleri varmis tabi onlari bilmedigim icin calismiyor program
firmayi arayip ogrenip halletmistik ama rezilde olmustum kiza
siz siz olun artislik yaparken once saglama alin kendinizi
-
Bavulları hep toplu durmalı insanın bir gün telefonların hiç çalmayacağı hesaplanmalı :S
bknz : Can Dündar - Alışmalı