Hayat Nasıl? Muhabbet Edelim
-
çoğunluğa katılıyorum + südüklü samsunn yeter artıkkk yaaa bunaldımm
banada hayat güzel olsun istiyorumm :(
-
manevi duygulara ihtiyacım var sanki millet kopuyo eğleniyor bir yerlerde bizim habeimiz yok gibi yaşıoz asosyallikle alakası yok pasif yada cool takılıoz
-
başlığı görünce Smirnoff zannettim bi gülümseme oluştu yüzümde :D hayat güzel be dostum eğer yaşamayı biliyosan..
-
10 gündür evden cıkmıyorum Vize Haftasi ama 2 dersim var onlarda gecen sene cok calismistim devamsizliktan kalinca bu sene claismaya gerek kalmadi. Ama size gene cevabim ya siz hiç saglam dayak yememissiniz yada zor bi işte calismamissiniz. Veyahut hepiniz türkiyedesiniz.
scarletbeard tarafından 12/Kas/12 01:37 tarihinde düzenlenmiştir
aq. kırgıizstaninda internet yok. Annayi babayi gorek desen 5 saat ucak yolculugu var 1000 liradan fazla bilet parasi.
ne var deseniz hiç bi sik yok. internetin 256 olupda 50 dolar oldugu yerde ne olur . aq gazoz maden suyu bile yok cocuk bezi gerek olmadi ama oda yok buradan anladigim . Mutlu olmak için sebeb cok ama siz mutsuzsunuz. Dagilin derdi olan var olmayan var. :D
ha bide 4 saat fark var. kimseyle düzgün konusamiyorsun ya o uycam diyor yada isim var ee onun müsait oldugu dakkalarda senin için gecerli :D -
benim iyi hayat. yardiriyoz iste, daha iyi nasi olur ki
-
Kötü gidişhat: işten ayrıldım 10 gün oldu, eşim ayrıldı 20 gün oldu, 1 hafta önce anne yarım olan ananemi kaybettim, borcum oldu anasının nikahı.
İyi gidişhat: İşten ayrıldığımdan beri çok iyi freelance işler aldım yetiştirmekte zorlanıyorum, borcumu kapatmam gereken miktar için cuma günü arabamı satılığa çıkarmıştım bugun gece Erzurumdan otobüse bindiler arabamı almaya geliyorlar yarın sabah arabayı veriyorum inşallah bu sayede borçları kapatıyorum. Ardından yine arabasız kalıcam kredilerim kalacak onlar için çırpınmaya devam.
Sövülesi gidişhat: Kış geldi doğalgaz fiyatı anasının *mı olmuş durumda soğukta hatunla oturuyoruz. Bu sıkışlıkta geçicek ama ne zaman bilemiyoruz.
-
6 ay önce 4.5 yıllık sevgilimden ayrıldım .
3 ay önce panik atak hastası olduğumu öğrendim.
Bu süre zarfında evimi değiştirmek zorunda kaldım .
İstanbula Fenerbahçe ve kız arkadaşım için gelmiştim , şimdi kız yok , hastalık yüzünden maçlara da gidemiyorum.
Evi değiştirdim aylık kira giderim 300 'den 375 ' e , fatura giderim ortalama 50 ' den 100 ' e çıktı .
Bazı sebeplerden eve internetle tv yi hala kuramadık , doğalgazı para yok diye hala açtırmadık . (şuan arkadaşımın evinden nete giriyorum)
İşten ayrıldım 2 aydır çalışamıyorum sürekli nakit sıkıntısı var malum İstanbul.
Bugün vizeler başlıycak 7 ders ve ders başına ortalama 250 sayfa not var.
Hayat nasıl mı ?
Koymuşum her şeye , yemeğimi yiyip arkasından keyif sigarasını yakabiliyorsam , arada bir kafa dağıtmak için 2-3 kadeh içebiliyorsam hayat her türlü güzel .
-
SweetyVolty bunu yazdı
Smirnoff yine ne oldu diye sordum kendi kendime bi an :|
yalnız smirnoffa ne oldu :D
İnşallah ölmüştür biryerlerde, boş beleş tartışmaktan kurtuluruz hiç değilse.
-
ulan bütün yorumları okudum.kendiminkini de okudum tekrardan.
sonra birden dank etti. mına koyim sorunu olmayan adamın bu konuda işi ne dedim.
düşündüm düşündüm bunda karar kıldım. sorunlarımı yazacak olsam 2 sayfa sürer aq.
-
Esconda bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
Smirnoff yine ne oldu diye sordum kendi kendime bi an :|
yalnız smirnoffa ne oldu :D
İnşallah ölmüştür biryerlerde, boş beleş tartışmaktan kurtuluruz hiç değilse.
Hoca ayıp bea