Hayatımda İlk Defa Firefox‘Tan Tiksiniyorum
-
sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------FF bende de çok RAM harcadığı için bırakmıştım birde taraycıyı ilk açarken çok bekliyorum Photoshop'u bile okadar beklemiyorum herhalde Chrome iyi gayet memnunum heleki Gmail senkronizasyonu istediğim heryerden herşekilde ulaşıyorum herşeyime yerimlerime vs. vs.
-----------------------------su senkronizasyon olayını hiç denemedim yav merak ediyorum aslında :W
su an senkron için oturum açtım yeterli mi bu başka yerde aynı işlemi yapınca yer imleri vs. vs. gelecek mi
-
advanced system care'den smart ram'i açık tut paso
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------sezeruludag bunu yazdı:
-----------------------------FF bende de çok RAM harcadığı için bırakmıştım birde taraycıyı ilk açarken çok bekliyorum Photoshop'u bile okadar beklemiyorum herhalde Chrome iyi gayet memnunum heleki Gmail senkronizasyonu istediğim heryerden herşekilde ulaşıyorum herşeyime yerimlerime vs. vs.
-----------------------------su senkronizasyon olayını hiç denemedim yav merak ediyorum aslında :W
su an senkron için oturum açtım yeterli mi bu başka yerde aynı işlemi yapınca yer imleri vs. vs. gelecek mi
-----------------------------yeterli hocam başka bi pcden gir kıllanıcı adı zart zurt aynen gelir yer imleri..
-
benimde aynı bi zaman sonra şoka giriyor
ctrl alt delete ile sonlandırıp kurtuluyorum bu durumdan zaten böyle yapa yapa alışkanlık yaptı pc yi başlat bilgisayarı kapatı unuttum direk ctrl alt delete den pc yi kapatıyorum bağışıklık yaptı :)
-
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/memory-fox/
1. Eklentiyi kurun
2. let me install this experimental add-on kutucuğunu işaretleyin. (henüz test/deney aşamasında olan bir eklentiyi kurduğunuzun farkında olduğunu belirtiyorsunuz.)
3. add firefox butonuna tıkalayın ve açılan sayfadan anlaşmayı kabul etmek ve kuruluma başlamak adına “accept and install” yazılı buton a basın. eklentiye izin verdikten sonra kurulum gerçekleşecektir.
Eklentiyi kurdunuz ve Firefox u yeniden başlattınız. şimdi çok küçük bir işimiz daha var.
Araçlar > memory fox > active memory fox yazılı yere bir tık atıyoruz.
Artık eklentimiz aktif.Düşük ram kullanımı ile oldukça performanslı bir Firefox a kavuştunuz.ben kullanıyorum bayağı etkili ama dökümanı başka yerden buldum :) tavsiye ederim.
-
Hocam şuan kuzenin pc deyim. Aynı anda facebook ta flash oyun açık. Tahribat açık ve twitter açık. Bellek tüketimi sadece 151 K.
Windows 7 işteim sistemi 32 bit üzerinde Firefox v12 var. Sende bi sorun olmalı. Hangi sürümü kullanıyosun ?
-
opera kullan gerisine karışma...
-
hoca pcyi aç bırak ff kullansın sana bişey bırakmamış zaten :)
ben de bi hevesle chrome a geçtim. 1 2 ay anca kullanabildim.hiç sevmedim.sokayım kroma.
alternatif için maxthon kullanın. gerçekten çok memnunum.
-
Hey gidi günler, Ben de gençliğimde çok arada kalırdım tarayıcılarda..
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------GomuluSistem bunu yazdı:
-----------------------------x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------opera'yı deneyin :) çok fazla sekme kullanıyorsanız kesinlikle tavsiyemdir.
-----------------------------Hocam bu sözü çok duydum ama Opera ben hem win7 hemde diğer Linux dağıtımlarda denememe rağmen en yavaş ve en kötü tarayıcı izlenimi bıraktı .s en iyi hızlandırmasını yapmama rağmen hala ölü gibi sayfayı açamıyor sittin sene. Chrome şak diye yüklemeye başlıyor ama Opera ölme eşşeğim ölme .s telefondan bağlandığım için yavaş internet hızında mı böyle acaba? Turbo denilen şeyde çok saçma hiçbi farkını göremedim saniye tutmama rağmen Chrome 7 saniye fark koyuyor sayfa açmalarda.(www.youtube.com denememde)
-----------------------------opera turbo yavaş bağlantılar için sadece. eğer normal bi internet hızında turbo kullanırsan internetin yavaş çalışır. kotalı (vınn, vodem gibi) internetin varsa da opera turbo kullanılır.
-----------------------------turbonun amacı siteyi sıkıştırmak kotalı netin varsa yada 3g modemin falan varsa resimleri vs düşük kalitede indirir flashları falan üzerindeki play butonuna tıklamadıkça yüklemez amacıda bu zaten bunun dışında opera dururken lütfen chrome ı savunmayın bi tabı kapattığınızda hangi taba geçiceği bile belli değil daha.