folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Hayatımda İlk Defa Firefox‘Tan Tiksiniyorum

Hayatımda İlk Defa Firefox‘Tan Tiksiniyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

sezeruludag bunu yazdı:
    -----------------------------

FF bende de çok RAM harcadığı için bırakmıştım birde taraycıyı ilk açarken çok bekliyorum Photoshop'u bile okadar beklemiyorum herhalde Chrome iyi gayet memnunum heleki Gmail senkronizasyonu istediğim heryerden herşekilde ulaşıyorum herşeyime yerimlerime vs. vs. 

su senkronizasyon olayını hiç denemedim yav merak ediyorum aslında :W

su an senkron için oturum açtım yeterli mi bu başka yerde aynı işlemi yapınca yer imleri vs. vs. gelecek mi 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

advanced system care'den smart ram'i açık tut paso

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

sezeruludag bunu yazdı:

FF bende de çok RAM harcadığı için bırakmıştım birde taraycıyı ilk açarken çok bekliyorum Photoshop'u bile okadar beklemiyorum herhalde Chrome iyi gayet memnunum heleki Gmail senkronizasyonu istediğim heryerden herşekilde ulaşıyorum herşeyime yerimlerime vs. vs. 

su senkronizasyon olayını hiç denemedim yav merak ediyorum aslında :W

su an senkron için oturum açtım yeterli mi bu başka yerde aynı işlemi yapınca yer imleri vs. vs. gelecek mi 

yeterli hocam başka bi pcden gir kıllanıcı adı zart zurt aynen gelir yer imleri..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

benimde aynı bi zaman sonra şoka giriyor

ctrl alt delete ile sonlandırıp kurtuluyorum bu durumdan zaten böyle yapa yapa alışkanlık yaptı pc yi başlat bilgisayarı kapatı unuttum direk ctrl alt delete den pc yi kapatıyorum bağışıklık yaptı :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/memory-fox/

1. Eklentiyi kurun

2. let me install this experimental add-on kutucuğunu işaretleyin. (henüz test/deney aşamasında olan bir eklentiyi kurduğunuzun farkında olduğunu belirtiyorsunuz.)

3. add firefox butonuna tıkalayın ve açılan sayfadan anlaşmayı kabul etmek ve kuruluma başlamak adına “accept and install” yazılı buton a basın. eklentiye izin verdikten sonra kurulum gerçekleşecektir.

Eklentiyi kurdunuz ve Firefox u yeniden başlattınız. şimdi çok küçük bir işimiz daha var.

Araçlar > memory fox > active memory fox yazılı yere bir tık atıyoruz.

Artık eklentimiz aktif.Düşük ram kullanımı ile oldukça performanslı bir Firefox a kavuştunuz.

ben kullanıyorum bayağı etkili ama dökümanı başka yerden buldum :) tavsiye ederim.

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam şuan kuzenin pc deyim. Aynı anda facebook ta flash oyun açık. Tahribat açık ve twitter açık. Bellek tüketimi sadece 151 K.

Windows 7 işteim sistemi 32 bit üzerinde Firefox v12 var. Sende bi sorun olmalı. Hangi sürümü kullanıyosun ?

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

opera kullan gerisine karışma...

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hoca pcyi aç bırak ff kullansın sana bişey bırakmamış zaten :)

ben de bi hevesle chrome a geçtim. 1 2 ay anca kullanabildim.hiç sevmedim.sokayım kroma.

alternatif için maxthon kullanın. gerçekten çok memnunum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Hey gidi günler, Ben de gençliğimde çok arada kalırdım tarayıcılarda..

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:

GomuluSistem bunu yazdı:

x3uqm4 bunu yazdı:

opera'yı deneyin :) çok fazla sekme kullanıyorsanız kesinlikle tavsiyemdir.

Hocam bu sözü çok duydum ama Opera ben hem win7 hemde diğer Linux dağıtımlarda denememe rağmen en yavaş ve en kötü tarayıcı izlenimi bıraktı .s en iyi hızlandırmasını yapmama rağmen hala ölü gibi sayfayı açamıyor sittin sene. Chrome şak diye yüklemeye başlıyor ama Opera ölme eşşeğim ölme .s telefondan bağlandığım için yavaş internet hızında mı böyle acaba? Turbo denilen şeyde çok saçma hiçbi farkını göremedim saniye tutmama rağmen Chrome 7 saniye fark koyuyor sayfa açmalarda.(www.youtube.com denememde)

opera turbo yavaş bağlantılar için sadece. eğer normal bi internet hızında turbo kullanırsan internetin yavaş çalışır. kotalı (vınn, vodem gibi) internetin varsa da opera turbo kullanılır. 

turbonun amacı siteyi sıkıştırmak kotalı netin varsa yada 3g modemin falan varsa resimleri vs düşük kalitede indirir flashları falan üzerindeki play butonuna tıklamadıkça yüklemez amacıda bu zaten bunun dışında opera dururken lütfen chrome ı savunmayın bi tabı kapattığınızda hangi taba geçiceği bile belli değil daha.

Toplam Hit: 4340 Toplam Mesaj: 44