Hayatınızdaki Önemli Kararlar
-
istanbulu terkettim.
-
Son bir sene içinde varlığın nedenine dair yaşam formumuzla ilgili yaşadığımız boyutla ilgili bütün algı sistemim değişti artık herşeyin heranın nekadar göreceli olduğunun farkına vardım, gördüğüm herşeyin yaşadığım her anlık duygunun sadece beynin o anki sinirsel dalgalarının beyindeki geçici bi ilizyon olduğunu anladım, bu gibi bi durumda hayat insana ya artık yaşanmaz gelir yada sonucu belli olmuş bi kaderin sadece nedenini öğrenmek için burda olduğunun kanaatine varırsın insan için bu iki yolu tercihten başka çare olmadığı için hangi kararı verirsen ver bu ikisi kadar radikal bi karar olmaz.
-
suleyman07 bunu yazdı
haftasonu istifa ettim. Hemde iş bulmadan yaptım bunu. Su anda hayatımın hangi yönden nereme kayacağını merakla takip ediyorum.
kardeşim bende tam senin yolundan gitmek istiyorum ama bi taraflarım yemiyor. hemde borcum harcım kötü bi durumum yokken.
-
Olgunisik bunu yazdı-Bir sorunu düşünmeden önce kendime düşünerek cevap bulabilir, sorunu çözebilirmiyim diyorum. Eğer düşünerek cevap bulamayacasam düşünüpte çıkmazlarla kendime harap etmemeye karar verdim.
-Haritada yerini bilmek dışında hiç fikrim olmayan çanakkaleye yerleşmek. Bazen mekan değiştirmek işe yarayan bir yöntemdir. iyikide gelmişim.
-Ömür boyunca "anne babaya öf bile denmez. Kuranda bile yazıyor" nameleriyle büyüyen ben birgün kuranı açıp okumaya karar verdim ve gördümki olay bize anlatıldığı gibi değil. Vurdum kapıyı çıktım. şu anda sülaledeki yaşlılara göre isyankar ve kötü örnek, gençlere göre kahraman ama en önemlisi kendime göre çoook daha özgürüm.+1
-
HowL bunu yazdıOlgunisik bunu yazdı-Bir sorunu düşünmeden önce kendime düşünerek cevap bulabilir, sorunu çözebilirmiyim diyorum. Eğer düşünerek cevap bulamayacasam düşünüpte çıkmazlarla kendime harap etmemeye karar verdim.
-Haritada yerini bilmek dışında hiç fikrim olmayan çanakkaleye yerleşmek. Bazen mekan değiştirmek işe yarayan bir yöntemdir. iyikide gelmişim.
-Ömür boyunca "anne babaya öf bile denmez. Kuranda bile yazıyor" nameleriyle büyüyen ben birgün kuranı açıp okumaya karar verdim ve gördümki olay bize anlatıldığı gibi değil. Vurdum kapıyı çıktım. şu anda sülaledeki yaşlılara göre isyankar ve kötü örnek, gençlere göre kahraman ama en önemlisi kendime göre çoook daha özgürüm.+1
+1
-
Paranoiattack bunu yazdısuleyman07 bunu yazdı
haftasonu istifa ettim. Hemde iş bulmadan yaptım bunu. Su anda hayatımın hangi yönden nereme kayacağını merakla takip ediyorum.
kardeşim bende tam senin yolundan gitmek istiyorum ama bi taraflarım yemiyor. hemde borcum harcım kötü bi durumum yokken.
Bende düşünüyorum böyle birşeyler hayırlısı bakalım
-
önemli bir karar almamiş hiç vay amy ot gibi yaşıyore
-
sadece sarılıp uyudum, hayatımda aldığım en boktan karardı :I
-
qzkn bunu yazdı
senin ki fenaymış hacı abi :/ sevmeyecektin sadece
-
qzkn bunu yazdı
benimde iki kere evime geldi ikisindede bi bok yapmadım ikisindende 2-3 gün sonra terk edip başkasına gitti yıllanmış kaşar burdan aldıgım en önemli dersle verdiğim kararsa duygularını körelticeksin zaten bir çok şeye duygusuz yaklaşırdım ama aşk meşk konularındada artık öyleyim hayatımdan duygularımın büyük bı kısmını çıkardım tamamen çıkartmaya doğru gidiyorum