folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayatınızdaki Önemli Kararlar

Hayatınızdaki Önemli Kararlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

istanbulu terkettim.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Neobantist
    Neobantist's avatar
    Erkek

Son bir sene içinde varlığın nedenine dair yaşam formumuzla ilgili yaşadığımız boyutla ilgili bütün algı sistemim değişti artık herşeyin heranın nekadar göreceli olduğunun farkına vardım, gördüğüm herşeyin yaşadığım her anlık duygunun sadece beynin o anki sinirsel dalgalarının beyindeki geçici bi ilizyon olduğunu anladım, bu gibi bi durumda hayat insana ya artık yaşanmaz gelir yada sonucu belli olmuş bi kaderin sadece nedenini öğrenmek için burda olduğunun kanaatine varırsın insan için bu iki yolu tercihten başka çare olmadığı için hangi kararı verirsen ver bu ikisi kadar radikal bi karar olmaz.

fuck off!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    suleyman07 bunu yazdı

haftasonu istifa ettim. Hemde iş bulmadan yaptım bunu. Su anda hayatımın hangi yönden nereme  kayacağını merakla takip ediyorum. 

kardeşim bende tam senin yolundan gitmek istiyorum ama bi taraflarım yemiyor. hemde borcum harcım kötü bi durumum yokken.

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    -Bir sorunu düşünmeden önce kendime düşünerek cevap bulabilir, sorunu çözebilirmiyim diyorum. Eğer düşünerek cevap bulamayacasam düşünüpte çıkmazlarla kendime harap etmemeye karar verdim.
    -Haritada yerini bilmek dışında hiç fikrim olmayan çanakkaleye yerleşmek. Bazen mekan değiştirmek işe yarayan bir yöntemdir. iyikide gelmişim.
    -Ömür boyunca "anne babaya öf bile denmez. Kuranda bile yazıyor" nameleriyle büyüyen ben birgün kuranı açıp okumaya karar verdim ve gördümki olay bize anlatıldığı gibi değil. Vurdum kapıyı çıktım. şu anda sülaledeki yaşlılara göre isyankar ve kötü örnek, gençlere göre kahraman ama en önemlisi kendime göre çoook daha özgürüm.

+1

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    HowL bunu yazdı
    Olgunisik bunu yazdı
    -Bir sorunu düşünmeden önce kendime düşünerek cevap bulabilir, sorunu çözebilirmiyim diyorum. Eğer düşünerek cevap bulamayacasam düşünüpte çıkmazlarla kendime harap etmemeye karar verdim.
    -Haritada yerini bilmek dışında hiç fikrim olmayan çanakkaleye yerleşmek. Bazen mekan değiştirmek işe yarayan bir yöntemdir. iyikide gelmişim.
    -Ömür boyunca "anne babaya öf bile denmez. Kuranda bile yazıyor" nameleriyle büyüyen ben birgün kuranı açıp okumaya karar verdim ve gördümki olay bize anlatıldığı gibi değil. Vurdum kapıyı çıktım. şu anda sülaledeki yaşlılara göre isyankar ve kötü örnek, gençlere göre kahraman ama en önemlisi kendime göre çoook daha özgürüm.

+1

+1

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek
    Paranoiattack bunu yazdı
    suleyman07 bunu yazdı

haftasonu istifa ettim. Hemde iş bulmadan yaptım bunu. Su anda hayatımın hangi yönden nereme  kayacağını merakla takip ediyorum. 

kardeşim bende tam senin yolundan gitmek istiyorum ama bi taraflarım yemiyor. hemde borcum harcım kötü bi durumum yokken.

Bende düşünüyorum böyle birşeyler hayırlısı bakalım 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLACKPOWERTURBO
    BLACKPOWERTURBO's avatar
    Erkek

önemli bir karar almamiş hiç vay amy ot gibi yaşıyore

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Erkek

sadece sarılıp uyudum, hayatımda aldığım en boktan karardı :I

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    qzkn bunu yazdı

senin ki fenaymış hacı abi :/ sevmeyecektin sadece

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    qzkn bunu yazdı

benimde iki kere evime geldi ikisindede bi bok yapmadım ikisindende 2-3 gün sonra terk edip başkasına gitti yıllanmış kaşar burdan aldıgım en önemli dersle verdiğim kararsa duygularını körelticeksin zaten bir çok şeye duygusuz yaklaşırdım ama aşk meşk konularındada artık öyleyim hayatımdan duygularımın büyük bı kısmını çıkardım tamamen çıkartmaya doğru gidiyorum

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 7592 Toplam Mesaj: 65