folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayattan Beklentileriniz Neler???

Hayattan Beklentileriniz Neler???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    ben böle hayatın ta amk..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    ölmek

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

Hayat Tatlidir.....tiryakinin  sigaray1  birakamamasidir... sikiya geldimi..göt bile  yikatir..

insan ise  doymak  bilmez..  bir türlü  islah olmaz.....

beklentim  yok diyenin  bile  aklinda  Ne  fantezileri  vardir....:)

birbirimizi kandirmayalim.....

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Valla bi sevdiğim var Kendisi Almanyada Onla buluşim ölmeden de başka bi beklentim yoq :)

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    benim hayattan beklentim super lux bir ev super lux bi araba super bir iş universite ve sevdiğim kızla gercek bir evlilik bunların hepsi hayal olsa bile bunları yapmak için elimden ne geliosa yapacagım cunku hayat bunları bana altın tepsi içinde sunmayacak biliom cok sey istedim:D

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirel
    demirel's avatar
    Erkek
    okudugum üniden mezun olduktan sonra asker olmak sonrada eli yüzü düzgün bir (anneme) gelin baska bir seyi pek düsünmüyom bu aralar

Baskasi Olma Kendin Ol Ki Köpeklerden fark1n Olsun
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    hayattan beklentim yok diyenlere iyi bunalimlar ne yapsak kendimize yapiyoruz ben pc yazilimi daha çok ogrenmek yabanci dilleri ilerletmek univ bolumu bitirmek çalisip biriktirdiim parayla is yapmak kendimi gelistirmek basarili olanlarin yolundan gitmek ha birde çocuk sahibi olmak onu egitmek :a
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    Hack_Fat_Hakkinen bunu yazdı:
    -----------------------------

baba iyi diyosunda gel bide beni gör. bunalımdayım ya resmen. sigarayı günde bir pakete çıkarttım sıkıntıdan. önceden 2-3 günde bir tane içerdim. vallaha çekilecek dert değil şu öss denen b*k. bilmiyom valla kardeş belki saçma gelecek ama üni. ni kıymetini bil bence.bide bizim gibi kazanamayanları düşün. bu arada senin bölüm ne?

-----------------------------

sende haklısın hayatın cesitli bolumlerinde istekler degisiyor aslında. sevdiğim kız o istediklerimi yapsa insan olmanın verdiği doğal bir his olan tamahkarlık yuzunden daha cok sey isterdim belki. ama isteyeceğim şeyler cinsellikle olmazdı heralde

benim bölüm insaat muh. ve daha 1. sınıftayım, bide 4 senede mezun olan çok az kisi varmıs. ortalama 5 sende mezun olunuyormus.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    şu bölümden bi mezun olayım, ondan sonra ver elini ukrayna hehehe...

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    Hayatın "hayat kadını" olduğu bir dönemde yaşadığımız anlık zevkler ve mutluluklar bizi bu bataklıkta tutmaya yeterken hayatın zorlukları ve hergün açılan yeni yarayla mücadele edemeyen bitkin düşmüş vücutlarımız çaresiz ölümü beklemektedir..:P
Toplam Hit: 4686 Toplam Mesaj: 40