Haydarpaşa'da Yangın!
-
en azından söndürüldüler
müsteşar yardımcısının dediğine göre havadan söndürmeye gerek kalmamış 40 dakkikada kontrol altına almışlar bir rekormuş.
-
Üzüldüm lan
-
Ahaha yetkilerin açıklamalarına gülsemmi ağlasam mı?
yangın kontrol altına alınmış, oluşan tahribat sınırlıymış. yangının alt katlara inmemesi büyük bir başarıymış arkadaşlar.
Ulan binanın çatısı yerinde yok bir tek tahta kalmamış ki? söndürmeseydiniz nolacaktı? altındaki taş duvar mı yanacaktı ?
iyi ki söndürdünüz o zaman. başarınızı ayakta alkışlıyoruz.
Özet: arkadaşlar haydarpaşa garı yandığı için suçludur fakat onun çatısının altındaki taş duvarlarının yanmasını engelleyen yetkililer kimse onlar kahramandır.
-
daha sabah emınonunden gelırken ıc gecırdım hey rabbım ne guzel be dıyıp böle, yemın ederım üzüldüm .s
-
bina kendiliğinden söndü lan resmen :D utanmadan biz söndürdük diyolar :D
-
:S yazık nasılda doya doya incelemiştim orospu çocukları..
-
"Dominos 30 dk içinde pizza getirir, Haydarpaşa'ya 45 dk boyunca havadan müdahale edilemez. Arayın, yangını söndüremezsek otel bedava!"
-
daha dün bi arkadaşla dalgakıranın üstüne çıkarız, önümüzde haydarpaşa arkamızda sultanahmet takılırız dedik. keşke dün yapsaydık dediğimizi, zira bu şerefsizlerin ne zaman nereyi yok edeceği belli değil
-
yazıklar olsun, diyecek başka bir şey gelmiyor aklıma. nasıl bu kadar ihmalkar olabiliyorlar..
wikipedia da son yangınla ilgili yorum girilmiş. başka diyecek bir şey yok zaten.
-
yazık... vardır yine bu yangının altında bi iş..