Haydi Ekip Kuralım ?
-
sen yaz tahtaya beni bakarız hele bi kararlaştırılsın strateji olursa iyi olur
-
hadi ?
-
arkadaşlar tbt için güzel bir şey yapın ilk aşamada.NE gibi ? Şöyle birşey olabilri ;
--
ilk proje : TahriFikir
İnsanların fikirlerini yazacağı, proje için takım arıyacağız, yapılan projelere kayıt olacağı bir olay olabilir.Yada sadece öneri yazabilir.MEsela geldim ben oyun yapsak dedim.İyi olur, kötü olur diye yorumlar vs.. birde oylama. + / - en çok oy alanlar falan görülebilir bir sayfada.
Diğer kısmı ise elimde portal projem var mesela.PRojeyi açıklıyorum.Sosyal ağ tadında forum .. ihtiyaçlarım : php, javascript, html, css bilen.Daha sonrası için test sayfası.Ki kullanıcılar gelip yorum yapabilsin.İSterse katıl desin (yine üyelik olacak), proje liderine istek yollar.Bunu bir site açarak geliştirebilirsiniz.
Düşündüğüm bir projeydi ben yapamıyorum şu sıralar.Fakat 8-10 ay sonra siteme bağlı bir modül haline getirirsem hiç şaşmayın.
---
ikinci proje : öğrenme portalı
Bu projede aspx veya php ile toplanıp bir portal yazılsın.Takımların ortak kodları görüp geliştirebileceği siteler var.ÜCretsiz veriliyor.Onlardan birine kaydolabilir.Tahribat benzeri bir portal yapın.
FAkat eksiklerinide yazın.NE gibi ? Bir konuda istenilmeyen mesaj olursa, ortalama konu gösterimi kadar şikayet aldığında admin panline düşsün.Adminler incelesin.PRoblem varsa silerler, yoksa dvm eder.Aynı şekilde profil olabilir.
vs.. vs..Tahribatta düşünülüp, renenin vs.. yoğunluğu nedeniyle yapılamayan işler geliştirilebilir.
Buda güzel bir proje..
---------------------------
İlk proje güzel birşeydir.Bence adam toplanyıp hemen başlanmalı.1 ay içinde biter çok adamla.
Sitenin dizaynı, sitenin teması için hem grafiker (Resimler vs..) hemde dizyan için css+html e fazlasıyla haklim adam gerekir.Sonrası zaten güvenlikte iyi (phpdce pdo, stored procedure falan işlerini bilen) hemde phpde sağlam adam bulunur.Bride javascript işini kıvıran adam.
ücretsiz php sitesi alıp denenebilir.Kullanıcılarda yorum yapar
-
olum bence TahriChat yapalım, forumda kirlilik yaratack konular istekler orada konuşulur hem daha temiz olur forum.
-
niye durduk ?
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------niye durduk ?
-----------------------------
gaz bitti -
TeRRoR bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
niye durduk ?
gaz bitti
-----------------------------:) bitiyorum birşeyleri yeni öğrenenlerin bu hadi toplanak şunu yapak bunu yapak edalarına. :D şirketlerde bile bir uyum süreci varken bu ortamda nereye iş yapıyorsun. :)
-
imzamdaki chat sistemini tahribat icin gelistirilmesi sartiyla verebilirim :D:D :P
-
VBDream bunu yazdı:
olum bence TahriChat yapalım, forumda kirlilik yaratack konular istekler orada konuşulur hem daha temiz olur forum.
-----------------------------güzel fikir.
-
eee?