Haydi Müzik Yapalım.. (Amatör)
-
TBT de mutlaka vardır enstruman çalan.. Amatör bilgi alış verişi ve sosyallik adına böyle bir etkinlik düzenleyebiliriz diye tahmin ediyorum :)
Bu gece yapabildiğim kadarıyla tamamen amatör bişiyler kaydettim.. Konuyla ilgilenen arkadaşların postlarını bekliyorum
Herşeyden önce vereceğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum arkadaşlar
Kisa
Malum Şarkı
Amatör böyle bişiy oluyor sanırsam
Linkleri browser a yapıştırmayınca indirmiyor arkadaşlar.. -
up up up
Yok mu yada müzisyenler uyuyor mu??
-
çaldığın parçalar ve tarz çok klasik ama zaten amatör demişsin, o yüzden başlangıç açısından bakalım, çalma ve vokal temiz güzel gayet, ortamda dinlenir yani
-
malesef ben fl kullanıyorum :D bilgisayarla çalıyorum :D
-
be_cool bunu yazdı:
-----------------------------
malesef ben fl kullanıyorum :D bilgisayarla çalıyorum :D
-----------------------------fl deyip geçme müzik teorisi ve notalarla aran iyiyse bi de güzel pluginler bulursan çok kullanışlı programdır çok güzel işler çıkar
-
ben bateri calıyorum ama bilmiyorum ki düşünmem lazımm :P :D
-
Fl iyidir :D arturianın 2-3 tane eklentisi var elimde,ezdrummer var.ama bi yerlerde bişeyleri eksik yapıyorum,melodi güzel olsa vuruşları ayarlıyamıyorum,vuruşlar otursa melodide bi eksiklik kalıyo fln.bikaç tane düzgün beatim vardır yaptığım 30-40 çalışma içinde :D
-
Elimde RodeNt1A Condenser Mikrofon , M-audio firewire Solo Seskartı ve M-audio Keyrig49 Midi klavye var Klavye ile kısa bir oyun havası vede godFather Çalabiliyorum
xD
Edit: Yazılım olarak Reason 4 kullanıyorum . -
wasd bunu yazdı:
Fl iyidir :D arturianın 2-3 tane eklentisi var elimde,ezdrummer var.ama bi yerlerde bişeyleri eksik yapıyorum,melodi güzel olsa vuruşları ayarlıyamıyorum,vuruşlar otursa melodide bi eksiklik kalıyo fln.bikaç tane düzgün beatim vardır yaptığım 30-40 çalışma içinde :D
-----------------------------Sampleyi ekledikten sonra snapten stepleri ayarlıyor musun?
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------wasd bunu yazdı:
-----------------------------Sampleyi ekledikten sonra snapten stepleri ayarlıyor musun?
Yav bırakın şu Fl i yapabilecein şeyler sınırlıdır Reason da sınır hayel gücündür . reason bildiğimiz similatör altleri isteiğin gibi bağlaya biliyorsun tıpkı gerçekmiş gibi
Denemeden Geçmeyin .
-
opsss beyler bırakın dijitali :)
sosyalleşmekten bahsediyorum ben.. PC başından kalkıp bişiyler yapmaktan..
n2 Bu arada tarz derken hajım bu parçaları windows un sound recorder ı ile 10 dk içinde yaptım :)
aklıma gelen ilk parça olduğu için :)
ukelaaa kaligulaaaaa :)
aslında benim tarzım rock & rap sentez..