folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Haydi Tahribat İnternet İstatistiğine !

Haydi Tahribat İnternet İstatistiğine !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Şurda :http://www.tahribat.com/Forum-Kullanicilar-Ile-Iligli-Genel-Istatistikler-146460/

yayınladığım konuda güzel istatistik bulamadım.Bende tahrbiat olarak biz yapmaya başlayalım dedim.Tabi ki sizin sorularınızda (pm yoluyla) varsa bana yollayın Güzel bir biçimde istatistik yapalım.Webmasterlara ve nete hayırlı olması dileği ile.

Sonunda düzgün bir biçimde istatistik çıkartabiliriz belki (oranlarla falan).Birazdan sormak istediğim soruları soracağım.

Pm ile sormak istediğiniz soruları ulaştırabilirsiniz.5 dakika sonra 10-15 arası soru yayınlayacağım.ÖRnek olması açısından ;

blog ve sitelerdeki facebook ve twitter da paylaş butonunu ne kadar sıklıkta kullanıyorsunuz ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Alttan itibaren yok sayın değiştireyim (fazla tutmadı)

sosyal ağların problemi nedir ??

Örnek ;

- bilgi güvenliği, arkadaş odaklı olması (arkadaşın yoksa sıkıntı ve işe yaramaz), bilgisel yerine eğlenceli.Bilginin karşılığını alamıyorsun vs.. İSteyen alttakinede devam eder.

-----

üst dipnot : yok ben bunları alıp sitemde databasete birleştiririm otomatik sonuçlar çıkar, siteme anket yaparım falan diyorsanız çoook kral olur :)

Sadece benim işime yaramayacak, diğer webmaster ve arkadaşlarında işine yarayacağını düşündüm.ASlında 100 tane soru sorulabilir ama çok sıkmak gereksiz.Ben sadece sosyal paylaşım, siteye güven vs.. gibi konularda merak ettiğim için bunları sordum.

--

Yorumda yapabilirsiniz (ki feci işime gelir).Örnek değerlendirme ;
    1- n
    2- s
    3- o
    4- h
    5- n
    6- s (sık sık %80)
    7- n
    8- o
    9- o
    10- ç
    11- h
    12- soyisim (Sadece)

yada şöyle yapabilirsiniz sırasıyla ;

n,s,o,h,n,s,n,o,o,ç,h, soyisim

-------

sorular

( H = hiç bir zaman, N = nadiren, O = orta şeker , S = sık sık, Ç = çoğunlukla )

hiçbir zaman sıfır, çoğunlukla ise 100 şeklinde algılayabilrisiniz.Sorulara göre oranlayıp çevap verebilirisniz (her biri %20 artıyor gibi)

1- sitelerdeki twitter, facebook'ta paylaş butonlarını ne kadar kullanıyorsunuz ?

2- sitelerde profil bilgilerini gerçekten giriyor musunuz (blog, forum vs) ?

3- sosyal paylaşım sitelerindeki bilgileri gerçek bir şekilde giriyor musunuz ?

4- Sitelerdeki reklamlara ne sıklıkta tıklıyorsunuz (isteyerek) ?

5- Sosyal paylaşım sitelerinin yeteri kadar yararlı olduğunu düşünüyor musunuz ?

6- Sosyal paylaşım sitelerinde tanıdıklarınız , tanımadıklarınıza oranı nedir ? 

7- Girdiğiniz sitelerin bilgilerinizi koruyacağına ne kadar güveniyorsunuz ?

8- Sitelerdeki diğer kullanıcılara ne kadar güveniyorsunuz ? (bilginizi alıp başka yerlerde kullanmayacaklarına vs..)

9- Sosyal paylaşım sitesindeki diğer kullanıcılara ne kadar güveniyorsunuz ?

10- sosyal paylaşım sitelerindeki arkadaşlarınıza ne kadar güveniyorsunuz ?

11- Sitelerde ve sosyal paylaşım sitelerinde , fikirlerinizi , düşüncelerinizi yazarken çekiniyor musunuz ? (ailem yada başkaları yargılar diye ? )

12 - Sizce aşşağıdaki bilgilerin hangileri herkes tarafından görülmemeli ?

- İsim

- soyisim

- okul

- çalıştığım şirket

- meslek

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

wufoo.com kullanabilirsin.

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

değerlendirme yatım sonuçları bunlar ne işine yaracak bilmiyorum ama;

1-o

2-n

3-o

4-h

5-n

6-ç

7-n

8-h

9-n

10-ç

11o

12-avatar(resim)

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam https de sıkıntı var galba chrome, firefrox, opera dan denedim giremiyorum.Giriyorum da kayıt olma kısmında duruyor.

adiminnesli :

şöyle birşey olacak mesela, sitemde duruma göre soyisim, avatar göstermeyeceğim .

Aslında göstereceklerim direkt: isim , resim, okul/iş yada şehir olacak (tabi ülkede) öyle telefon numarasıdır, hangi politik görüşüdür beni ilgilendirmez.istemeyeceğim de.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

Buremba bunu yazdı:

hocam https de sıkıntı var galba chrome, firefrox, opera dan denedim giremiyorum.Giriyorum da kayıt olma kısmında duruyor.

adiminnesli :

şöyle birşey olacak mesela, sitemde duruma göre soyisim, avatar göstermeyeceğim .

Aslında göstereceklerim direkt: isim , resim, okul/iş yada şehir olacak (tabi ülkede) öyle telefon numarasıdır, hangi politik görüşüdür beni ilgilendirmez.istemeyeceğim de.

o zaman docs.google.com yeni -> form

. . .. . ... .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

10 * h

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    Bunu db de işleyecek bilgiye sahipsin bence bu şekilde çok ilkel olur oylamada da istatistik çıkarmada da
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek
    kardeşim burdaki anketine verilecek cevaplar sadece tahribat mürid yardımlaşması ve sevgisinden öteye gitmez bu yuzden anket şuanki konumuyla şahsi görüşüm hiç bi fayda sağlamaz adını soyadını yazmayan facede paylaş tuşuna bile tıklama gereksinimi duymayan özellikle reklamlar hangimiz reklam görmek için tıklarızki ?? hiçbirimiz kaldıki bu sorulara ankette yanıt bulmak istemişssin konunu baltalamak kötülemek gibi hiç bir gayem yok lakin bu işlemi sessiz sedasız yapabiliyorsan daha başarılı olur, yinede anketle ilgili olarak bidefa profil bilgileri ve üyelik gerçek bilgilerim pek nadir form sayfasında vardır diğerleri opera sağolsun tak tak iki dklık sallmasyon mevzu adminlerden mail gelsinmi gelsede olur gelmesede çünki gerçekte kullanılan mail adresleri form sayfalarına yazılmıyor ama tercihen zırt bırt şu konu bu konu değilde siteyle ilgili kapsamlı birşey varsa mesaj yollanması iyidir yanılmıyorsam tbt kullanıcı şifreleri değiştirilmesi konusundaki ikazı gibi avatar ve diğer form içinde e*ek kadar resim paylaşan arklar bunları yapamazsa iyi olur int en önemli mevzu hız resim filan sonraki mesele umarım yardımcı olabilmişimdir.

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@zumsuk

hacı varya senin için çok üzülüyorum bu kadar atılgan bu kadar ufku geniş bir insansın büyük projeler yapmak istiyorsun çok güzel bişey bu gerçekten seni tebrik ederim ama tahribattaki böyle sığ görüşlü insanlarla böyle bişeyleri yapmaya çalışman gerçekten çok üzüyor beni yani din siyaset istatistiiği yapsan üye olmayanlar bile gelir sana yardım eder :) ama işte böyle yüksek iq gerektiren şeyler için böyle düşük iq'ya sahip insanların bulunduğu bi yer seçersen şevkin kırılabilir ki senin şevkinin kırıldığı bi zamanlar vardı çok iyi hatırlıyorum bknz: Beyaz tahribat uygulaması. Ne diyim kolay gelsin

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bloodmage
    bloodmage's avatar
    Erkek

1-   O

2-   O

3-   Ç

4-   N

5-   S

6-   100/1

7-   H

8-   H