Haydi Tbt Hayat Kurtaralım...
-
AFRIKA yazıp 5601'e gönderdim. helali hoş olsun.
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------
AFRIKA yazıp 5601'e gönderdim. helali hoş olsun.
----------------------------- -
Konuyu üstte tutmak lazım.
Tebrikler güzel ve faydalı bir konu.
-
Ayrıca şunu da hatırlatalım;
AFRİKAYA YAPILMASI GEREKEN YARDIM, YUNANİSTANIN KRİZDEN ÇIKMASI İÇİN VERİLEN PARALARIN 534'DE 1'İ
-
-
10 liralık olan faturasızlarda çalışıyormu?
-
TheRaBBiT bunu yazdı:
-----------------------------
10 liralık olan faturasızlarda çalışıyormu?
-----------------------------hayır.
-
vodafone 3005 çalışıyor.. gönderdim teşekkür ederim görevimzihatırlattıgın için
-
Konu için Çok Teşekkürler Gerçekten Kaç Gündür Televizyonları Görüyoruz Ramazanda Biz 8 Zira insan Oruç tutarken Zaten Yemek Yedikten 8 Saat Sonra Acıkır 8 Açlıga Dayanamıyor Susuzluga Dayanamıyorken 30 Derecede Onlar 40 50 Derecelerde Gölge Yok Serinleyecek Su Yok Elni Yüzünü yıkayacak Birşey Yok Bende Maaş Alınca http://yyd.org.tr/ Yardım Yollamayı Düşünüyordum Eger Gerçekten Gidecekse Sms ler ile De yollayabiliriz. Bu Mübarek Günlerde Rabbim Bizi Sınadıgı Günlerde Birazda Başkalarına Yardımla Sınıyor Bu Sınavdan En iyi Şekilde Geçelim Sigara içmem Ama Sigara içen arkadaşar Oruç Sebeyiyle içmedigi 1 Paket sıgara Parasını Yollasa yine Yeter
ALLAH c.c Hayrınızı Sebabınızı Kabul Eylesin Bizleri De Açlık Kıtlık yokluk Susuzluk ile sınamasın..
-
Kızılayda Yapmış Kampanya 2868 e Sms Gönderiyorsunuz 5 TL Karşılıgında Yardim Yapmiş Oluyorsunuz Yolladim Hemen Sms Geliyor Zaten Türk Kızılayaına Yapmış Oldugunuz Bagiş için Teşekkürler 0312 430 23 00 www.kizilay.org.tr iletişim Herkes Davetlidir