Haydi TBT Projecileri Nerdesiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek

Sevgili Murid ve Murideler. TBT olarak fayda sagliyacak isler yapmamiz gerektigini dusunuyorum tabiki bircok fayda sagladik. Bir coguna sahit oldum ama yetermi? Bence yetmez. TBT için bir proje dusundum ve eger uygun gorurseniz bu projeye can verebiliriz. Proje su.

Wordpress Temalari üretip ücretsiz dagitmak. örnek vermek gerekirse Haber Temasi Oyun temasi vs gibisinden farkli temalar üretilip TBT kullanicilarina ücretsiz sunulabilir. Cünkü buna ihtiyac var. Mesela Grafiker sablon cizer. Css ci cssye doker. Wpye giydirilir ve birligin verdigi guc ile isteklere gore temalar uretilebilir. Hatta biraz genis dusunmek gerekirse Scriptler bile yazilabilir. Ben bana duseni yapmaya hazirim pekiya TBT buna hazirmi ? Ne dersiniz. Projelendirilmesi gerekirmi bu projeyi. TBT'de vakit geciren degerli murit ve muridelerimiz var, bunlarin bir cogunun bilgisi yok bu konularda. Bilgi sahipleri olarak is birligi yapalim. NE dersiniz?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

ah ah..

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

ah ah..

Hocam, kanayan bir yara haline geldi bu problem gercekten... Eger talep cikmassa kendi basima bu isin ustesinden gelirim Yapacak birsey yok tbt bu konuda cok sessiz gorunuyor :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    balik vermektense olta versek daha iyi degil mi bence adam gibi DOKUMAN ve SORU CEVAP seklinde yapabiliriz. Bir html css ogrenicem diye ne kadar ugrastim. Bir suru ayrinti var aslinda. Anlik soru cevap konusu olsa kod tasarim hepsini halletsek daha iyi.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    byhewal bunu yazdı

Sevgili Murid ve Murideler. TBT olarak fayda sagliyacak isler yapmamiz gerektigini dusunuyorum tabiki bircok fayda sagladik. Bir coguna sahit oldum ama yetermi? Bence yetmez. TBT için bir proje dusundum ve eger uygun gorurseniz bu projeye can verebiliriz. Proje su.

Wordpress Temalari üretip ücretsiz dagitmak. örnek vermek gerekirse Haber Temasi Oyun temasi vs gibisinden farkli temalar üretilip TBT kullanicilarina ücretsiz sunulabilir. Cünkü buna ihtiyac var. Mesela Grafiker sablon cizer. Css ci cssye doker. Wpye giydirilir ve birligin verdigi guc ile isteklere gore temalar uretilebilir. Hatta biraz genis dusunmek gerekirse Scriptler bile yazilabilir. Ben bana duseni yapmaya hazirim pekiya TBT buna hazirmi ? Ne dersiniz. Projelendirilmesi gerekirmi bu projeyi. TBT'de vakit geciren degerli murit ve muridelerimiz var, bunlarin bir cogunun bilgisi yok bu konularda. Bilgi sahipleri olarak is birligi yapalim. NE dersiniz?

kalın yazmasan? 

Daniel-Koo tarafından 01/Eyl/13 18:32 tarihinde düzenlenmiştir

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    byhewal bunu yazdı

La bekleyin yakında hazır php portal çıkarcam ona tema yaparsınız wordpresse yapan yapıyo :D :D

(cümlemden de anlayacağınız üzere herkes bir çıkarını düşünür düşünmek zorunda TBT de aynen bu şekilde hocam insanın olduğu heryer böyle ve böyle olmak zorunda. hem wordpress teması üretmek de yapılacak projelerin en verimsiziydi sanırım. Ayrıca ücretsiz sms servisi olsun addafixten telefon numarası öğrenmeye kadar pekçok şeyi tbt sayesinde öğreniyorsun yararlanıyorsun zaten. bence içindeki bu girişimcilik ruhunu ekmeğini kazanmak için kullan.)

iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

zaten zilyon tane yok mu hatta kaldıkı cok ucuz fiyatlara satanlar var bunları onlardan temin etseniz ?

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

zaten zilyon tane yok mu hatta kaldıkı cok ucuz fiyatlara satanlar var bunları onlardan temin etseniz ?

Ooo hacii. Sen yasiyonmu bea :)) Ozlemisim seni ha::: O dedigin sey para gerektirir bize ucretsiz bir proje gerekiyor bu yuzden bu konuyu actim :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    byhewal bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı

Ooo hacii. Sen yasiyonmu bea :)) Ozlemisim seni ha::: O dedigin sey para gerektirir bize ucretsiz bir proje gerekiyor bu yuzden bu konuyu actim :)

bandaydım yeni geldim .  Bak bu kafa çok yanlış bir kafa açıkcası ticaretle uğraşan insanlar para konulmadan para kazanılamayacıgını bılırler. 

Madem para kazanmak ıstıyorsunuz para koyucaksınız :) . bu projeden daha çok bireysel ihtiyaç gibi geldi bana tekrar yazıyorum 

zilyon tanee tema var wordpress te :)  

ama opencart tema yaparım belki bi ara tahribat için özel olarak 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

bence tahribat android ve app store gelsin 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tasarım işinde ben varım, tek istediğim şey css konusunda bana birşeyler öğretmeniz.

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 1643 Toplam Mesaj: 15