Hayrat Yaptırmak
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
rahmetli dedenin hayrına kendine bi cinsiyet seçte kemikleri sızlamasın
-----------------------------hacı nie dalga geçiyonki :D belki adamda doğuştan iki tane war :D
-
Git şehirlerarası bir yola yaptırt.Köye möye..Ama öyle cahil planı olmasın.Avrupai bir çeşme yaptırt.Artistik çeşme
görsün millet.
-
geberlanxD bunu yazdı:
abi tobsa tob :X nie dalga geçiosunuz bi soru sormuş a*k adam aLAH RAHMED EYlesin ne diem dedene :ÇD
-----------------------------bu nasıl konuşma biçimidir?
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------geberlanxD bunu yazdı:
abi tobsa tob :X nie dalga geçiosunuz bi soru sormuş a*k adam aLAH RAHMED EYlesin ne diem dedene :ÇD
-----------------------------günlük konuşma ağzı bu hiç yakışmadı biraz daha resmiyet
şöyle daha iyi olar"efenm cinsini seçemediyse seçmesin neden dalga ile iştigalen alay ediyorsunuz bu tür insanlarla mı... koyarım adam bir istirhamda bulunmuş Tengri rahmet eylesin ne diyebilirizki dedene"
tabi gayet hoş pekala
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------geberlanxD bunu yazdı:
oyle bi konşma biçimi işde ne vr ? -
sen hayrat için çeşme yaptıracan sonra kendini bilmezler orda sürekli araba filan yıkıyacak hayrat olacak hoyrat. en iyisi bi öğrencinin gücünün yettiği kadar eğitim masraflarını karşıla yada bi fakiri sevindir benim düşüncem bu.
-
Demodor bunu yazdı:
sen hayrat için çeşme yaptıracan sonra kendini bilmezler orda sürekli araba filan yıkıyacak hayrat olacak hoyrat. en iyisi bi öğrencinin gücünün yettiği kadar eğitim masraflarını karşıla yada bi fakiri sevindir benim düşüncem bu.
-----------------------------okurken niyet önemli diyecektim ama bu öneri çok iyiymiş...
-
birinci top degil bekar yazıyor orada ikincisi herif bir soru sorulmuş konu geyige sürülmüş ban sebebidir ona göre :S
-
AĞAÇ EK bence. hatta meyve ağcı ek kayısı fln.. gelen geçn. kurt kuşta yer..
-
Hepaq bunu yazdı:
birinci top degil bekar yazıyor orada ikincisi herif bir soru sorulmuş konu geyige sürülmüş ban sebebidir ona göre :S
-----------------------------sanamı kalmış neyin ban olup olmadığı merak etme neyin ban neyin ban olmadığını senden iyi biliyorum
varsa elemanla bir geçmişin anlarım senin korumanı