Hayvan Kargosu ( Yardım )
-
S.a Arkadaşlar benim 18 tane balıgım var 100 Lük akvaryumum var mecburen suan oturdugumuz yerden baska il e tasınıcaz yolumuz 8-9 saatlik yol ben bu balıklarımı nasıl gotururum bildigini bu tür hayvanları tasıyan kargo varmıdır.. izmir de oturuyorum bilgisi olupta yardımcı olan olursa sevinirim.
-
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.sunexpress.com.tr/hizmetler/oezel-reservation/evcil-hayvanlar-und-305-n-ta-und-351-und-305-nmas-und-305-_100272_100259.html
-----------------------------Evcil hayvan olarak sadece kedi, köpek, muhabbet kuşu ve küçük kaplumbağa kabine girebilir. Kabin içinde taşınabilecek olan evcil hayvanlar sadece hava alan, sıvı sızdırmayan ve kilitlenebilen 55 x 40 x 20 cm boyutlarında ve en fazla 6 kg'a kadar uçuşuna uygun çantalar veya kafesler içinde taşınabilir.
Evcil hayvanlar, uçuş boyunca yerde durmak zorundadır. Bilet alınırken, evcil hayvanların haber verilmesi önemle rica edilir. Yön başına fazla bagaj ücreti (4.-TL kg.) tahsil edilir.Muhabbet kuşu ve küçük kaplumbağa kendi hava alan, sıvı sızdırmayan ve kilitlenebilen çantalarında veya kafeslerinde taşınabilirler. Yön başına fazla bagaj ücreti (4.-TL kg.) tahsil edilir.
6 kilonun üzerindeki köpek veya kedi, havalandırma sistemli kargo bölümünde hava alan, sıvı sızdırmayan ve kilitlenebilen uçuşa uygun kafesler içinde taşınabilir. Yön başına fazla bagaj ücreti (4.-TL kg.) tahsil edilir.
Aşağıdaki saf kan köpek cinslerinin ve bunlarin birbirleri ile kırmalarının tasınmasi kabul edilmemektedir. Bu yasak aşağıdaki cinslerin başka (diğer) cinsler ile kırmalarını kapsamamamaktadır:
- pitbull terrier
- american pitbull
- american staffordshire terrier
- staffordshire bullterrier
- bullterrier
- american bulldog
- dogo argentino
- fila brasiliero
- kangal (karabash)
- kaukasian owtscharka
- mastiff
- mastino napoletano
Yolcuların güvenliği ve rahatlığı açısından, kabinde ve kargo bölümünde belirli sayıda hayvan taşınmasına izin verilmektedir. SunExpress fax veya e-mail yolu ile beraberinde taşımayı istediğiniz evcil hayvan için uçuştan en geç 3 iş günü önce rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.Yolcu taşıyacağı evcil hayvanın aşı kağıdını ve kimliğini yanında bulundurması gerekmektedir.
maalesef Balık Tasımıyorlar :S aradım sordum bide.
-
bence sen pet shoplarda satılan su sızdırmayan kaplardan alıp yanında götür içine yeterli su koyarsan sanırım o hava yeter..Çünkü Türkiyede henüz bir hayvan Kargosu mevcut değil...Sadece uçaklar götürüyor fakat balıkları götürmedikleri için benim dediğim gibi yapıp kendi çözüm yollarını yaratman gerekiyor.
-
1 2 saatlik yol olsa sorun olmazda 8-9 saatlik yol oldugu icin balıkların dayanma sansı cok az ama tavsiyen icin saol yine bakayım bi kaçtane petshop a sonucta onlarada balık gelir uzaklardan Tesekurler.
-
Hacım bi de ptt ye bak istersen. Sigortalı gönderilerde taşıyorlardı galiba hayvanlar yanlış hatırlamıyorsam. Ama balıkta bunların içindemi bilemiyorum. Sen yine de bi araştr.
-
Balıklarını bir kaba koy birde pilli hava motoru al öyle taşırsın arkadaşım. Bende akvaryum işindeyim endişen olmasın. Balıkların büyükse ek olarak oksijen tabletide atabilirsin.
-
DeepiMpaCt bunu yazdı:
Balıklarını bir kaba koy birde pilli hava motoru al öyle taşırsın arkadaşım. Bende akvaryum işindeyim endişen olmasın. Balıkların büyükse ek olarak oksijen tabletide atabilirsin.
-----------------------------tmm arkadasım dedigini bir arastırayım pilli motor varmıdır diye bulursam denerim artık olurse Can saglıgı balıklar 4 yıllık Japon Tül kuyruk cinsinden..
-
Hmmm 4 yaşındalarsa bayağı büyük, damızlık ve değerli olmalılar. Pilli hava motoru var ama her akvaryumcuda olmayabilir.
-
DeepiMpaCt bunu yazdı:
Hmmm 4 yaşındalarsa bayağı büyük, damızlık ve değerli olmalılar. Pilli hava motoru var ama her akvaryumcuda olmayabilir.
-----------------------------evet balıkları satayım dedim balıkcıyı cagırdım 1 tanesine 90 lira verdi hiç düsünmeden TüL kuyruk olunca degerli oluyorlarmış Zaten kuyrukları boyunun 2 katı nerdeyse simdi alıştım bunlara bırakamıyorumda satmaya hiç niyetim yok öyle ortada kaldım..
-
Yavruda alabilirsin onlardan dostum dediğim gibi bir kova, pilli hava motoru ile giderler. Çok sıcağa maruz kalmamaları lazım japon balıkları soğuk su balığıdır unutma.