folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayvan Kargosu ( Yardım )

Hayvan Kargosu ( Yardım )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    S.a Arkadaşlar benim 18 tane balıgım var 100 Lük akvaryumum var mecburen suan oturdugumuz yerden baska il e tasınıcaz yolumuz 8-9 saatlik yol ben bu balıklarımı nasıl gotururum bildigini bu tür hayvanları tasıyan kargo varmıdır..  izmir de oturuyorum bilgisi olupta yardımcı olan olursa sevinirim.

www.tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------
    http://www.sunexpress.com.tr/hizmetler/oezel-reservation/evcil-hayvanlar-und-305-n-ta-und-351-und-305-nmas-und-305-_100272_100259.html

Evcil hayvan olarak sadece kedi, köpek, muhabbet kuşu ve küçük kaplumbağa kabine girebilir. Kabin içinde taşınabilecek olan evcil hayvanlar sadece hava alan, sıvı sızdırmayan ve kilitlenebilen 55 x 40 x 20 cm boyutlarında ve en fazla 6 kg'a kadar uçuşuna uygun çantalar veya kafesler içinde taşınabilir.
    Evcil hayvanlar, uçuş boyunca yerde durmak zorundadır. Bilet alınırken, evcil hayvanların haber verilmesi önemle rica edilir. Yön başına fazla bagaj ücreti (4.-TL kg.) tahsil edilir.

Muhabbet kuşu ve küçük kaplumbağa kendi hava alan, sıvı sızdırmayan ve kilitlenebilen çantalarında veya kafeslerinde taşınabilirler. Yön başına fazla bagaj ücreti (4.-TL kg.) tahsil edilir.

6 kilonun üzerindeki köpek veya kedi, havalandırma sistemli kargo bölümünde hava alan, sıvı sızdırmayan ve kilitlenebilen uçuşa uygun kafesler içinde taşınabilir. Yön başına fazla bagaj ücreti (4.-TL kg.) tahsil edilir.

Aşağıdaki saf kan köpek cinslerinin ve bunlarin birbirleri ile kırmalarının tasınmasi kabul edilmemektedir. Bu yasak aşağıdaki cinslerin başka (diğer) cinsler ile kırmalarını kapsamamamaktadır:

- pitbull terrier
    - american pitbull
    - american staffordshire terrier
    - staffordshire bullterrier
    - bullterrier
    - american bulldog
    - dogo argentino
    - fila brasiliero
    - kangal (karabash)
    - kaukasian owtscharka
    - mastiff
    - mastino napoletano

Yolcuların güvenliği ve rahatlığı açısından, kabinde ve kargo bölümünde belirli sayıda hayvan taşınmasına izin verilmektedir. SunExpress fax veya e-mail yolu ile beraberinde taşımayı istediğiniz evcil hayvan için uçuştan en geç 3 iş günü önce rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.

Yolcu taşıyacağı evcil hayvanın aşı kağıdını ve kimliğini yanında bulundurması gerekmektedir.

maalesef Balık Tasımıyorlar :S aradım sordum bide.

www.tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bence sen pet shoplarda satılan su sızdırmayan kaplardan alıp yanında götür içine yeterli su koyarsan sanırım o hava yeter..Çünkü Türkiyede henüz bir hayvan Kargosu mevcut değil...Sadece uçaklar götürüyor fakat balıkları götürmedikleri için benim dediğim gibi yapıp kendi çözüm yollarını yaratman gerekiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    1 2 saatlik yol olsa sorun olmazda 8-9 saatlik yol oldugu icin balıkların dayanma sansı cok az ama tavsiyen icin saol yine bakayım bi kaçtane petshop a sonucta onlarada balık gelir uzaklardan Tesekurler.

www.tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek
    Hacım bi de ptt ye bak istersen. Sigortalı gönderilerde taşıyorlardı galiba hayvanlar yanlış hatırlamıyorsam. Ama balıkta bunların içindemi bilemiyorum. Sen yine de bi araştr.

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepiMpaCt
    DeepiMpaCt's avatar
    Erkek
    Balıklarını bir kaba koy birde pilli hava motoru al öyle taşırsın arkadaşım. Bende akvaryum işindeyim endişen olmasın. Balıkların büyükse ek olarak oksijen tabletide atabilirsin.

hack forum https://www.turkhacks.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DeepiMpaCt bunu yazdı:
    Balıklarını bir kaba koy birde pilli hava motoru al öyle taşırsın arkadaşım. Bende akvaryum işindeyim endişen olmasın. Balıkların büyükse ek olarak oksijen tabletide atabilirsin.

tmm arkadasım dedigini bir arastırayım pilli motor varmıdır diye bulursam denerim artık olurse Can saglıgı balıklar 4 yıllık Japon Tül kuyruk cinsinden..

www.tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepiMpaCt
    DeepiMpaCt's avatar
    Erkek
    Hmmm 4 yaşındalarsa bayağı büyük, damızlık ve değerli olmalılar. Pilli hava motoru var ama her akvaryumcuda olmayabilir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DeepiMpaCt bunu yazdı:
    Hmmm 4 yaşındalarsa bayağı büyük, damızlık ve değerli olmalılar. Pilli hava motoru var ama her akvaryumcuda olmayabilir.

evet balıkları satayım dedim balıkcıyı cagırdım 1 tanesine 90 lira verdi hiç düsünmeden TüL kuyruk olunca degerli oluyorlarmış Zaten kuyrukları boyunun 2 katı nerdeyse simdi alıştım bunlara bırakamıyorumda satmaya hiç niyetim yok öyle ortada kaldım..

www.tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepiMpaCt
    DeepiMpaCt's avatar
    Erkek
    Yavruda alabilirsin onlardan dostum dediğim gibi bir kova, pilli hava motoru ile giderler. Çok sıcağa maruz kalmamaları lazım japon balıkları soğuk su balığıdır unutma.

Toplam Hit: 5636 Toplam Mesaj: 15