Hazır Cevaplar ..
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------cannı verdiğin örnek hazır cevapsa bsg :D
örnek yazmasan daha iyiydi
-----------------------------ahaha =))))
-
hazır cevap diyince ilk aklıma Necip FAZIL geliyor...
Üstada Fransa konferansı sırasında bir genç sorar:
-Osmanlı emperyalist değil miydi?
Cevap dikkate şayandır:
-Evladım eğer Osmanlı emperyalist olsaydı şu anda bu soruyu fransızca değil Türkçe sorardın. -
X: ne kadar salaksın..
Y: o senin salaklıgın gzlım :D:D:D
gibi cok fena laf koyar hep yapıyorum :D
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------
DarkPrice bunu yazdı:
CaNNi bunu yazdı:
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Gece gece kafan mı güzel hacım?
Yoksa işsizlikten mi bunlar :|
gece olmu$ 4.05 olmu$ kafam 1 milyon 0.45 (:say dedi iblis sayamadım yazdım (:
-----------------------------canni lafi nasil koyduysa kendisine gelmesi en az 3 günü alicak ve bergirant ormanında çıplak halde ölü buluncak
3 gün 1 dakika geçe olay mehalinde olan darkprice gördüklerine ve ya$adıklarına $a$ıracak ve menepoza girecektir.
-----------------------------bu menepoz sonunda dark canniye bi laf dağa sokacak ve 6 gün sürecek ve 6 içinde 6 kere dağa koyucak hergün 6 posta dağa yicek
-
EEEE..., baksen..., babababa..., hadi ya...., oyle mi? Hazir cevabin babasi.
-
hazır cvptan ziyade ezilmemek için laf cambazlıgı yapmanın lüzumu yok bi nevi agız egmektir sizin dediginiz, köşeye sıkıştırmak için sinsice sorunlan sorulara zekice cvplar vermek gerekli velhasıl kelam...
-
her hangi elinin mecbur olduğu birine dayı de durup duruken ikide bi
hayırdır ne dayısı derse
köprüyü geçene kdar :D de
-
DarkPrice bunu yazdı:
CaNNi bunu yazdı:
DarkPrice bunu yazdı:
CaNNi bunu yazdı:
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Gece gece kafan mı güzel hacım?
Yoksa işsizlikten mi bunlar :|
gece olmu$ 4.05 olmu$ kafam 1 milyon 0.45 (:say dedi iblis sayamadım yazdım (:
-----------------------------canni lafi nasil koyduysa kendisine gelmesi en az 3 günü alicak ve bergirant ormanında çıplak halde ölü buluncak
3 gün 1 dakika geçe olay mehalinde olan darkprice gördüklerine ve ya$adıklarına $a$ıracak ve menepoza girecektir.
-----------------------------bu menepoz sonunda dark canniye bi laf dağa sokacak ve 6 gün sürecek ve 6 içinde 6 kere dağa koyucak hergün 6 posta dağa yicek
-----------------------------darkprice o 3 gün içinde kızacak ve canni yi öldürecek.
ve menepoz devrinin 9 aylık dönemi başlıyacaktır. hemde 6 tız (= tariqat çoğalacak (=
altı 6 gün boyunca hep ıslak kalacak darkpricenin (: darkprice anısına bi fatiha lütfen (=
-
mizah konusunda koyulan laftan çok mimikler ve tonlama çok daha önemlidir, bundandır ki cem yılmaz esprisi yapmaya çalışan eleman rezil olur genelde.
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------hazır cevap diyince ilk aklıma Necip FAZIL geliyor...
Üstada Fransa konferansı sırasında bir genç sorar:
-Osmanlı emperyalist değil miydi?
Cevap dikkate şayandır:
-Evladım eğer Osmanlı emperyalist olsaydı şu anda bu soruyu fransızca değil Türkçe sorardın.harika...