Hazır Swf'i Editlemek?
-
alimde swf formatında bir dosyayı var bunu .fla uzantısına donusturdum fakat edit yapamadım kendime gore macromedia MX ve 3d editorler kullandım
sadece calsıtırmakla kalıyorla. hatta actıgım .fla uzantılı dosyayı goremiyorum bile yardım ederseniz sevinirim :)
@konu başlıklarını uygun bi dille açın lütfen.
-
baslık hosmus .)
SWF Quicker dene..
-
flash decompiler
-
ok sagol bide ona bakim :)
-
namo free motion ı dene birde.
-
adobe flash
-
hocam swf yi fla ya dönüştürmek imkansız gibi bişey. Hea yaparsında ne kadar sağlıklı olur onu bilemiicem. Aynısını yapmaya çalış daha iyi
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
hocam swf yi fla ya dönüştürmek imkansız gibi bişey. Hea yaparsında ne kadar sağlıklı olur onu bilemiicem. Aynısını yapmaya çalış daha iyi
-----------------------------Hocam swf decompiler diye bişi duymadın mı sen?
-
NmC bunu yazdı:
CEO bunu yazdı:
-----------------------------yoq duymadım kusura bakma senin kadar bilgili değilim.. Tööbe tööbeee..! O işler o kadar kolay olsa oh beğendiğin bi siteyi al yazısını değiştir logosunu değiştir oldu bitti. Al sana site. Warmı ööle bişey.. Senin düşündüğünü adobe en başta düşünmüştür rahat ol.
-
CEO bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
CEO bunu yazdı:
-----------------------------yoq duymadım kusura bakma senin kadar bilgili değilim.. Tööbe tööbeee..! O işler o kadar kolay olsa oh beğendiğin bi siteyi al yazısını değiştir logosunu değiştir oldu bitti. Al sana site. Warmı ööle bişey.. Senin düşündüğünü adobe en başta düşünmüştür rahat ol.
-----------------------------Ya sabır :|
Bilmiyosun bari ukalalık etme..
http://www.ebaumsworld.com/video/watch/80904454/
Bak bakim burda amcamız italyan aksanlı ingilizcesi ile ne yapıyormuş?
-
eltimasoft swf decompiler... olaya son noktayı koymuş olan program :) içini açıp istediğinizi alıp verebliyosunuz :)