Hdd Dolumu Yapan Var Mı?
-
shockman evy hocam daha ana yoldan sapmıyorum
fox hocam bi ara sanada bir hdd yolluyum
-
ben 2tb dolu hali 230 tl imzamda liste var seç beğen doldur, normal dolumu da 2tb için 20tlye yapıyorum kargo sana ait
-
ibrahimeren bunu yazdı
yabancı dizi ve film arşivi olan öyle çok kalite olmasına gerek yok sadece çok olsun yeter internette vınla gezdiğim için internette zevk almıyorum vakit öldürmek için film dizi lazım tahribattan bu işi yapan var mı yada nerede güvenilir site var ?
hocam merhba 1 tb kadar dizi film arsivim var aynı zamanda oyun arşivi de var :D
-
sen bilirsin bir ara hdd deki filmleri listeleyecem renenin bir programı vardı döküman arşivinden bulamadım bütün filmleri listeliyordu onu bulursam hdd deki filmleri dizileri listeleyip koyacam bir kaç kişi ücretsiz dolum yapacam tabi onşarda referans olacak
filmler hdmekani.com
hdarsivi.com
depodepo.eu
turktorrent.com
areba-tr.com
gibi sitelerden indirilmiştir
-
Foxxxxxx bunu yazdıShockMan bunu yazdıFoxxxxxx bunu yazdı
alemin kralıda var eski avrupa yakası deliyürek vs var da var
Hocam Adres pm geçermisin... Şimdiden Teşekkürler.Alemin Kralı olsun...
Kurtlar Vadisi Olsun...
Avrupa Yakası Olsun...
Yahşi Cazibe...
Ekmek Teknesi....Adanalı 2. Sezon Varsa onuda ekleyelim.
Hocam baksana bunlar ne kadar yer alıyor..? Ona göre Hdd Yollayacam.
adanalı var ama yahşi cazibew yok hocam ben o diziyi sevmedim onun yerine hediyem house mD bütün sezonlarını göndereyim bana dua et
Yahşi Cazibeye üzüldüm, Geriye kalanlar hepsi varsa, Adresi Pm geç, Birde Mevcut Diziler ne kadr Hdd istiyor onuda belirtirsen sevinirim.@İbrahimEren Hocam yok yok istediğin yere dalabilirsin, Sorun olmaz... O Daldığın Mahalle Ankaranın Çinçin inin Diyarbakır Versiyonudur... Oralarda İllegalite vardır, O Yüzden Polis Neym giremez oraya... Girmeye kalkışırsa çok ciddi bir şey var demektir... Ve Büyük çaplı olur Operasyon.
Polis gibi Görünmede Oradaki Kahvelerde otur Çay iç Sima olarak alıştırmış olursun kendini... Yada İstersen hiç gitmeyedebilirsin oralara... Ama Güzel yerlerdir oralar.. Sen gezemedin tabiki.
ShockMan tarafından 27/Şub/13 18:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Arkadaşlar isteyenler pm atsın bilgileri gönderirim,
-
müdür bir bak bölümü var onun haricinde yer yok bakar söylerim ne kadar yer tuttugunu şimdi iş yerindeyim ben sana yahşi cazibe yerine house M:D atayım onu izle yada internetten bir izle şiddetle öneririm
yada south park bu diziyi göndereyim ne var yahşi cazibede
-
selam shockman hocam saygılar
DonKishot tarafından 01/Mar/13 20:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Sistem ve Eğitim diskleri hariç diğerlerinde dizi, film, belgesel var, ayrıca yukarıdaki divx listesi hariçtir. Dediğim gibi isteyen varsa diskini göndersin kopyalar gönderirim,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Arkadaşlar isteyenler pm atsın bilgileri gönderirim,
Hocam sanırsam sen bu sektörden ekmek yiyorsun
yoksa bu kadar arşivini zevkine kimse toplamaz :D
hele banada elindekilerin tam listesini atıver (dizi,film,oyun,müzik)